2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allah kolaylik versin sana canim ya yani yolum cok dusmedi bir kere para ile ama o odalar bile insanin icini karartiyo insan dramalri yasaniyo cidden cok kotu cok zor isiniz .

andropozlumu haha kaydirigubbakcemile3

Maaşallah canım, kilosu gayet güzel. Bizimki 36. haftada 2600dü. Belki sen de erken doğum yapabilirsin. Doktorun bişey dedi mi

saadetcim şimdiki nesil çok fena saçını çekmekle olmuyor benim 19 17 yaşlarında iki kızkardeşlerim var 17 yaşındaki maşallah erkek arkadaşı var ama herşeyini paylaşıyor napıyım saçını başını yolsam daha çok inatlarına yaparlar güzellikle anlat..

hahahahahah)))ay süpermiş....
benimde eşim kızımız olacak diye geleceği düşününce sinirleri bozuluyor durup duruken..bende diyorum korkma kız çocukları babaya aşık olur hele bizim kızımız sana kesin aşık olur çok iyi anlaşırsınız oyüzden seni üzmez diyorum....seninle karşılaştırcak herkezi ve kimseyi beğenmiyecek diyorum)hahahahah
hoşuna gidiyor .....
gerçekten kızlar babayamı aşık oluyormuş diyor...evet dedimde ogünden beri biraz daha azaldı endişeleri sanki:)kaydirigubbakcemile3

Hahhhaaahhaaa güzel cevap yetiştirmişsin valla bravoo:hooray:

Zeynop Kızlar hastanede yatıyormuş bebeği gelmek için acele ediyormuş ...

Bizde sıacklarla mücadele ediyoruz.Bugün kayınvalidemlere geldik.Klimavar serinledim biraz.Annemlerde piştim resmen.Geceleri defalarca uyanıyorum.Sabah sırılsıklam uyanıyordum.Karın ağrılarım var.Kasılmalar oluyor.Dr normal diyor.Hayırlısı bakalım

mopshy benim esidme elimde sopayla beklicem hele esmer olursa burda basimiz cok agrir diyo herkes sarisinya burda :) guluyorum vallahi ne yapicaz bilmem ...
mopshy senin bebegin dogum tarihi kacti simdi doktor ne zaman verdi size ?

anacım bu bebişleride anlayamıyorum dışarda bişey var sanki bekle demi az daha,ömür billah orda kalmayacan sonuçta:)

Maaşallah canım, kilosu gayet güzel. Bizimki 36. haftada 2600dü. Belki sen de erken doğum yapabilirsin. Doktorun bişey dedi mi

yok canımcım doktor erken gelebilir fln demedi sadece sancılarım var bu aralar idrar yollarında enfeksiyon var o erken doğuma sebep olabilirmiş antibiotik kullanıyorum şuanda ve haftada vir görünüyorum doktora cuma günü yiine gidicem nst ye giricez işte
33 de 2,135 di 34 de 2,600 çıktı biz şaşırdık bir haftada bu kadar alırmı diye
doktor belki gecen hafta eksik ölçmüşümdür belkide şimdi fazla çıkmıştır dedi
yani ama bu kiloya yakındır dedi hadi 2,500 olsun yinede iyi dimi kilosu

Denizinde seninde taktikleriniz süpermiş:roflol: :roflol: :roflol: Sakinleştirmek için iyi yöntemkaydirigubbakcemile5

ayşem.20 maşallah kuzum benim 2 hafta önden gidiyor ama dr.um ona bağlı diyor sata bağlı diyor anlamadım valla

Maaşallah canım kuzuya, bi sorun olmamasına sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…