aynı dert bugün bendede var hem bana yaryan hemde bizimkilerin sevdiği şeyler bulmama lağzım kızartma yapim desem bana yaramaz en iyisi ben kahvaltılık birşeyler hazırlıyım bol salatalık domates yaz günü bu sıcakta başka ne olur dimisorma hergün ne yemek yapsam derdi var hamile olmasam atıştırır geçerim ama şimdi öyle olmuyor
ben de fırında kabak mücveri yapıyım diyorum yumurtada yemiş olurum
Ayşem nişan düğün deyince insan bi tıngırtı yani müzik olsun istiyor.Ama kendi tercihleri saygı duyuyorum...
ne tür yemekler yapıyor mesela ?beğeniyorsun yani ne bilim yemek kültürleriniz farklı ya ondan soruyorum
aynı dert bugün bendede var hem bana yaryan hemde bizimkilerin sevdiği şeyler bulmama lağzım kızartma yapim desem bana yaramaz en iyisi ben kahvaltılık birşeyler hazırlıyım bol salatalık domates yaz günü bu sıcakta başka ne olur dimi
ayyy markete gitmeyi gözüm kesmedi eşimden istedim eksikleri patlıcan domates biber falan :)))
göndericek birazdan
aynen yaa yazın kahvaltılık en güzeli bide karpuz peynir ekmekte süper oluyo
düşün düşün bişiy buulamıyorum ben kışın neler yapardım...
burda bi listemi yapsak ne fikir olur hergün birini yaparıss :))))
aynen yaa yazın kahvaltılık en güzeli bide karpuz peynir ekmekte süper oluyo
ne sanslisin varya :) kocanin lokantasi vardi dimi cok ozleidm boyle aci aci kebabloari falan tam benim damak zevkim dogu doguluda degilim ama allah yani cok ariyorum gulmeyoin liste yaptim turkiyede yiyecegim yemekler diye cantamda :)
1- sucuklu kuru fasulye yaninda sogan ve tursu kadikoyde lokanta vardi orda yicem ilk gun havalimanindan kendimi atar atmaz..
2- acili adana
3-baklava
4-lahmacun
5-acili izgara kofte
yaziyorum kusura bakmayni arkadaslar cunku isterseniz siz bulabilirsiniz ama ben bulamiyorumaglicam ya cok istiroum coook..
ne sanslisin varya :) kocanin lokantasi vardi dimi cok ozleidm boyle aci aci kebabloari falan tam benim damak zevkim dogu doguluda degilim ama allah yani cok ariyorum gulmeyoin liste yaptim turkiyede yiyecegim yemekler diye cantamda :)
1- sucuklu kuru fasulye yaninda sogan ve tursu kadikoyde lokanta vardi orda yicem ilk gun havalimanindan kendimi atar atmaz..
2- acili adana
3-baklava
4-lahmacun
5-acili izgara kofte
yaziyorum kusura bakmayni arkadaslar cunku isterseniz siz bulabilirsiniz ama ben bulamiyorumaglicam ya cok istiroum coook..
aynen iyi akıl ettin arıyimde eşimi karpuzda getirsin en iyisi yemek olayı şimdi çok zahmetli oluyor bana oturduğumuz odada klimayı açıyorum bu sefer mutfağa gidemiyoruz şimdi kim gidipte sıcakta yemek yapacak ohaoldumsmileaynen yaa yazın kahvaltılık en güzeli bide karpuz peynir ekmekte süper oluyo
kocamın değil aslında babamın 3 tane lokantası var eşim bunlardan birinde sorumlu yani çalışan :)
olsun ama yinede faydaları oluyor bana gerçi ben öle kebap falan yemeyeli aylar oldu
hiç canım çekmiyor öyle şeyler belkide içinde olduğum içindir
sadece sebzeli pide tarzı şeyler yaptırıyorum bazen yada sebzeleri közletiyorum
yoğurtluyorum evde onlar hafif ve güzel oluyor yani
türkiyeye gelirsen misafir ederims eni lokantalardan birinde eviniz nerde burda
Yok canım kusuru olmaz da senin için üzüldüm. Sen yine bunların benzerini evde yapmaya çalış. Mesela etin yanına soğan piyazı yap, ne bileyim ocakta patlıcan domates falan közle. Canım benim yaaa. Boğazıma yumruk gibi bişey oturdu sen böyle deyince.
Bu hiç iyi fikir değil, ben tembelim yapamam listeyi bi de canım çeker
canın sağolsun canım doğumdan sonra gel kebabınıda yedirim karpuzunuda anteptende lahmacun ve baklava getirtiriz acıktıkmı neeeeecokacimcoookmihri dogru diyosun ama burda yaz turkiye gibi degilkikarpuz aldim gecen ithal burda bu havada buyumuyo icini actim bembeyaz nasil sinirlendim bunu nasil satarlar diye dahada almadim bir kere yedim su tarihe kadar kirmizi karpuz dusun yani o da sans:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?