2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

biliyorum canim yaparsain becerikli arkadasim benim bakarsin geliim bir gun ne guzel olur sagol arkadasim az kaldi bebek gelsin gelicem 15 gun dinlenicem yiyicem icicem :) hamielik girince araya gelemedim bebekten sorna 6 ayda bir gelicem turkiyeye valla 11 saat falan demicem :):)

ayyy canım ya valla senin yanında ekmek desek onu bile canın çekicek çünkü doğrru düzgün bulamıyosun orda
o yüzzden hiç bahsetmeyelim türk yiyecekklerinden

kizlar mutfaga gidiyim karniyarik yemegime basliyim cok sagolun arkadaslarim benim hersey icin gelirim ben yine birazdan kendinize iyi bakin opt :)

saadetcim kebabı kendinde yapabilirsin tarif ederiz sana bahçenizz varsa eşinin eline ver bi mangal yellesin dursun üstüne bide atlet giysin bizim oralarda öyledir de :roflol:

Valla geçen yaz sıcakları hissetmemiştim bu kadar. Tam bugünlerde düğünümün telaşı vardı. Koştur koştur bi hal olmuştum. Hem Maraş Antepten çok daha serin oluyor. Ahh anacığımın dizi dibindeydim o zamanlar. Hayat işte, o zaman da artık kendi evim olsun diye deliriyordum. İnsan herşeye bi kulp bulur illa ki. Allah evimizden geri koymasın hiç birimizi....

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın.yemek yapacağım.
byy byy

amin canımda senibugünlerde bakıyorumda baya bir özlem sarmış ama maraş pekte uzak değil antepe gitme imkanın varsa git yada aileb gelsin canım

bende çıkayım yemeği yavaş yavaş yapayım eşim geç gelcek gerçi ama olsun
bby hanımlar

Çizgili pijama da giysin tam olur
şimdi pijamanın devri kalmadı geçen bizim komşu gömleğin altına penye şort giymiş altında da çorap gülmekten kırıldım ya öylede dışarı çıkmış birde gömleği şortunun içine koymuş ay resmen komedi :roflol:

kızlar aranızda çantası hazır olan vatmı?ben hazırladım pişamalrm kaldı onların altları uzun geldi onlarıda kestiryim koydummu tamm artık bekleyeceğiz

off eşim bugün seyahate gidecekti.. ben de yemeklik hiçbişey almadım.. teyzemde görümcemde yer öyle eve dönerim diyordum.. Seyahat ptesiye ertelenmiş.. Evde yemeklik hiçbişey yok ne yapcam şimdi (

kızlar aranızda çantası hazır olan vatmı?ben hazırladım pişamalrm kaldı onların altları uzun geldi onlarıda kestiryim koydummu tamm artık bekleyeceğiz
ben 7 ayımda hazır ettim şimdi sezeryandan sonra kullanılan hasta bezi aldım sadece onu katacam çantama

mihri canm yazdıklarınızı okudumda karpuzda çok şeker var biliyosun ben bayadır yemiyorm ço canm çekerse bir dilim eve bile aldırnıyom çünkü çok seviyom öellikle peynirle ymesini dikkat et sen

ay hayal ettim cok guldum ya sutune atlet altina cizgili pjama hahahaha tam olur deniyim valla bulursam cizgili pjama resim bile cekerim komik olur cok guldum cok yasayin emi :) zaten turkiyeye geliyim onu tum piknik ortamnalrina sokucam hehehe:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…