Ah Sadoşum Antepe gelsen var ya, ellerimle neler yapardım sana zevkle. Olmaz diye bişey yok. Hayat sürprizlerle dolu. Bakmışsın geldin kızınla. Aman canım aile huzurun olsun, eşinle ağzın tatlı olsun da uzak ol önemli değil...
mihri dogru diyosun ama burda yaz turkiye gibi degilkikarpuz aldim gecen ithal burda bu havada buyumuyo icini actim bembeyaz nasil sinirlendim bunu nasil satarlar diye dahada almadim bir kere yedim su tarihe kadar kirmizi karpuz dusun yani o da sans:)
saadetcim kebabı kendinde yapabilirsin tarif ederiz sana bahçenizz varsa eşinin eline ver bi mangal yellesin dursun üstüne bide atlet giysin bizim oralarda öyledir de :roflol:
amin canımda senibugünlerde bakıyorumda baya bir özlem sarmış ama maraş pekte uzak değil antepe gitme imkanın varsa git yada aileb gelsin canımValla geçen yaz sıcakları hissetmemiştim bu kadar. Tam bugünlerde düğünümün telaşı vardı. Koştur koştur bi hal olmuştum. Hem Maraş Antepten çok daha serin oluyor. Ahh anacığımın dizi dibindeydim o zamanlar. Hayat işte, o zaman da artık kendi evim olsun diye deliriyordum. İnsan herşeye bi kulp bulur illa ki. Allah evimizden geri koymasın hiç birimizi....
Çizgili pijama da giysin tam olur
şimdi pijamanın devri kalmadı geçen bizim komşu gömleğin altına penye şort giymiş altında da çorap gülmekten kırıldım ya öylede dışarı çıkmış birde gömleği şortunun içine koymuş ay resmen komedi :roflol:Çizgili pijama da giysin tam olur
ben 7 ayımda hazır ettim şimdi sezeryandan sonra kullanılan hasta bezi aldım sadece onu katacam çantamakızlar aranızda çantası hazır olan vatmı?ben hazırladım pişamalrm kaldı onların altları uzun geldi onlarıda kestiryim koydummu tamm artık bekleyeceğiz
şimdi pijamanın devri kalmadı geçen bizim komşu gömleğin altına penye şort giymiş altında da çorap gülmekten kırıldım ya öylede dışarı çıkmış birde gömleği şortunun içine koymuş ay resmen komedi :roflol:
ben 7 ayımda hazır ettim şimdi sezeryandan sonra kullanılan hasta bezi aldım sadece onu katacam çantama
bazıları 35 haftaya geldiğinde hafif sancıları başlarmış benimde yorulduğumda oluyor sadecebenm de hasta bezi eksik aklıma gelmişken bugün çıkam alam bu arad bana çok sancı girp çıkıyo aca normalmiki bukad sancımın olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?