haha alemsin ya canim benim :):) madeflooor bir sey rica edicem yakin sitedeki tum arkadaslara soyledim gerci ben bebeklerimiz dogdugunda kart atmak istiyorum kart atmak bana e mailden yada bilgisayardan daha ozel geliyo eger ozelden adresini atarsan sanada atmak isterim eger senin icin sorun olusturmazsa :)
arkadaşlar bi sorunum var ya 32+4 hamileyim yani bende eylül annesiyim Allah nasip ederse... :Saruboceq: 3 günden beri vajinada aşağıya doğru baskı ve sonrasında yanma hissediyorum doktor sitesinden dr.sordum sinsi idrar yolu enf.olabilir ve erken doğuma zemin hazırlıyor dedi..piyeloseptyl kullan günde 3 defa dedi bunu daha önce ki enf.kullanmıştım ama pek araştırmamıştım ama biraz araştırdım ve gebeliğin sonlarında kullanılmamalı kullanılırsa yenidoğan hemolizine yol açar diyo ufffffff dün ve bügün 2 tane içtim bide ya dr.bişey olmaz diye internette bi çok sitede bu yeni doğan hemolizi yazıyor napcam şimdi dr.randevum yarın gittiğinde idrar kültürü yaptırcam aranızda gebeliğin son dönemlerinde bu antiseptiği kullan var mı kullansan bebeğe zarar kullanmasan erken doğum offffffff offfffffff:gitme::sinifsinif:
olur canim facebooktan at :) teskkurler :)
arkadaslar canim karniyarik cekiyo malzememde var ama hic gozum yemiyo ya cok zor yemek ya yapmasi adami yoruyo cidden..
gecmis olsun canim ben yasamadim ama gecmis olsund emek istedim..
saadet bende düşünüyodum ne yapsam diye size sorcaktım karnıyarık hakkaten güzel oluyoda uğraştırıcı be tatlım benneyaptımki
bende kuşbaşı çıakrttım buzluktan marketten patlıcan alimda türlü yapim bari
başka bişiy gelmiyor aklıma yaa yaz günü ne zor yemek yapmak
canım doktor muayane etmeden tahlil yapmadan nasıl anlayıpta sana şu ilacı iç diyebilirki
bencee kendi doktoruna söyle gerrekli ilacı ve tedaviyi o sana versin
benimde o bölgede baskı ve ağrı oluyor bunlar normal bebekler büyüyor yerlerine sığmıyor
artık doğum yaklaşıyor ve kanala doğru gidiyor bebekler sıkıntı yapma
bende antbiotik kullanıyorum ama başka ismi
saadet bende düşünüyodum ne yapsam diye size sorcaktım karnıyarık hakkaten güzel oluyoda uğraştırıcı be tatlım benneyaptımki
bende kuşbaşı çıakrttım buzluktan marketten patlıcan alimda türlü yapim bari
başka bişiy gelmiyor aklıma yaa yaz günü ne zor yemek yapmak
yani zor iste canim ekiyo annemde yokki yapsada ben gitsem yesem daha tatli oluyo biri yaparsa ayrica malum is basa dustu ben yapicam yanliz biberim yok o olmadan olurmu ?
yani markete gidemem simdi bir biber icin tadi kacarmi yerine baska bir sey mi kullansam yapiyim simdide bari bekledikce daha zor gelmesin bana :) cacik yaparim bide esim anlamiyo caciktan tuhaf tuhafg ne var onun icinde diyo iciyorum bakiyo ama ben coks eviyorum:)
sorma hergün ne yemek yapsam derdi var hamile olmasam atıştırır geçerim ama şimdi öyle olmuyor
ben de fırında kabak mücveri yapıyım diyorum yumurtada yemiş olurum
sorma hergün ne yemek yapsam derdi var hamile olmasam atıştırır geçerim ama şimdi öyle olmuyor
ben de fırında kabak mücveri yapıyım diyorum yumurtada yemiş olurum
Ayy şişlikten heralde heryerim karıncalanıyor. Ellerim ayaklarım uyuştu. Çok sıcak, saç diplerim ıpıslak oldu. Yemek yapmaktan nefret ediyorum yaaa, bu haftasonu kaynımın nişanı var, eşim tek gidecek. Benim yanıma annem gelicek. Kesin diyodur kaynana: "ablası için yolu çekti geldi, buna gelmek istemiyor" diye. Derse desin. Nişan akşamı evlilik yıldönümümüz. Bakalım bizimki kendini nasıl affettiricek. Önceden kutlarız diyo bi de salak. Ayy olsun, bu bahaneyle annem gelir hiç olmazsa. Aldıkları kız zaten çok mutaassup. Nişan da düğün de müziksiz eğlencesiz olacak. Bana uymaz yanilmaz:
canim cekerse yapiyorum cekmezse yorgunum diyorum yatiyorum o bir sey yapiyo yada disari eskidende boyledik allahtan esim marifetli hemen yapiyo cagiriyo beni hic dert etmez yilarca yanliz yasamis okulda falan hep uzakmis annesine becerikli seviyorum bu huyunu bende tembellik yapabiliyorum :)
canim cekerse yapiyorum cekmezse yorgunum diyorum yatiyorum o bir sey yapiyo yada disari eskidende boyledik allahtan esim marifetli hemen yapiyo cagiriyo beni hic dert etmez yilarca yanliz yasamis okulda falan hep uzakmis annesine becerikli seviyorum bu huyunu bende tembellik yapabiliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?