2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allahtan türkçe bilmiyolar:)

haha evet ya cok sansliyim ne desem zaten anlamazlar zaten eger cok kizginsam veya cok korkuyorsam hep turkce konusuyorum ing unutuyorum resmen esim gece tuyanda konusuyosun diyo ne dedim diyorum anlamadimki diyo benimde isime geliyo anlamasin belki kotu bir sey diyorumdur bilmiyorumki ne diyorum kizinca turkce konusuncada turkce konusma ne diceksen de diyo derim ama cidden unutuyorum ing o zamanalrda :):)
korku filmlerinde ayyy salak uff sapik falan diye bagiriyorum bakiyo suratima eism tuhaf tuhaf :)

ben ilk askimi hatirlamiyorum bile anlatsamda esim gelmis gecmis der takilmaz normaldede laf acilsa anlatirim ben gelmisimi gecmisimi bilir zaten cenemi hic tutma aliskanligim yoktur benim her seyi anlatirim narkoza ithiyacim yok yani :)

benim eşimde bilirde uyanırkende başka birinin ismini duymak adamı sinir edebilir:)

ay ben dün şaşkınlıkla keşifteki hakime su poşetini tutturdum:)ay sonra nasıl utandım,ama adam hakime değilde mübaşire benziyodu napayım:)

kadının biri doğum yaparen sürekli ramazaaan ramazaaan diyee bağırıyomuş
Allah belanı versin ramazan afedersiniz :roflol:sen bıraktın ben çıkartamıyorm ramazan diyomuş
bebek doğmuş ramazan bi gelmiş şalvarlı pala bıyıklı küçücük gibi bi adam hemşireler demiş ramazanda bumuymuş :roflol:

benim eşimde bilirde uyanırkende başka birinin ismini duymak adamı sinir edebilir:)

evet gayet mantikli yani esim ameliyat olsa eski kiz arkadasini sayiklasa narkozu alir siseyi bosaltirim ben ona dahada uyanmasin hep uyusun diye zaten ben isim kullanirim o bir seyd emez derki sen mutlu olsaydin gecmis olmazdi benimle evlenmezdin der gecmisle ilgili o eskinin ismini kullansa sana yasak isim kullanma eski d e ben analrim diyorum :):)

slm kızlar biz geldik :) oğluşumla yemek yiyoruz bi yandanda sizi okuyorum :) Lila cığım gözün aydın.

arkadaşlar bi sorunum var ya 32+4 hamileyim yani bende eylül annesiyim Allah nasip ederse... :Saruboceq: 3 günden beri vajinada aşağıya doğru baskı ve sonrasında yanma hissediyorum doktor sitesinden dr.sordum sinsi idrar yolu enf.olabilir ve erken doğuma zemin hazırlıyor dedi..piyeloseptyl kullan günde 3 defa dedi bunu daha önce ki enf.kullanmıştım ama pek araştırmamıştım ama biraz araştırdım ve gebeliğin sonlarında kullanılmamalı kullanılırsa yenidoğan hemolizine yol açar diyo ufffffff dün ve bügün 2 tane içtim bide ya dr.bişey olmaz diye internette bi çok sitede bu yeni doğan hemolizi yazıyor napcam şimdi dr.randevum yarın gittiğinde idrar kültürü yaptırcam aranızda gebeliğin son dönemlerinde bu antiseptiği kullan var mı kullansan bebeğe zarar kullanmasan erken doğum offffffff offfffffff:gitme::sinifsinif:

gecmis olsun canim ben yasamadim ama gecmis olsund emek istedim..

Yaa ben de epiduralli sezeryan olup da oğlumu öyle kanlı manlı görmekten ve tiksinmekten dolayısıyla lohusa depresyonuna girmekten korkuyorum.. Çünkü ben kanlı salyalı şeylere acaip kılım...
Birkaç doğum fotosu gördüm bebekler çok kirli çıkıyor....
Bi taraftan hemen görmek istiyorum, ama bi taraftamn da çok kirli olursa iğrenirsem diye korkuyorum....

ay ben dün şaşkınlıkla keşifteki hakime su poşetini tutturdum:)ay sonra nasıl utandım,ama adam hakime değilde mübaşire benziyodu napayım:)

haha alemsin ya canim benim :):) madeflooor bir sey rica edicem yakin sitedeki tum arkadaslara soyledim gerci ben bebeklerimiz dogdugunda kart atmak istiyorum kart atmak bana e mailden yada bilgisayardan daha ozel geliyo eger ozelden adresini atarsan sanada atmak isterim eger senin icin sorun olusturmazsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…