haha ben bayiolirsam sacimi basimi anlatirim herhalde sacmalarsam sacimi hangi renk yapsam diye konusurum hemsirelerle :)
canım 37.haftada falan yapabilir çatı muayeneni doktora göre değişiyor ama sen 36.haftadan hazırlıklı ol bence
allahtan türkçe bilmiyolar:)
ben genel anesteziden uyanırken kesin ilk aşkımı anlatırım:)
ben genel anesteziden uyanırken kesin ilk aşkımı anlatırım:)
ben ilk askimi hatirlamiyorum bile anlatsamda esim gelmis gecmis der takilmaz normaldede laf acilsa anlatirim ben gelmisimi gecmisimi bilir zaten cenemi hic tutma aliskanligim yoktur benim her seyi anlatirim narkoza ithiyacim yok yani :)
benim eşimde bilirde uyanırkende başka birinin ismini duymak adamı sinir edebilir:)
arkadaşlar bi sorunum var ya 32+4 hamileyim yani bende eylül annesiyim Allah nasip ederse... :Saruboceq: 3 günden beri vajinada aşağıya doğru baskı ve sonrasında yanma hissediyorum doktor sitesinden dr.sordum sinsi idrar yolu enf.olabilir ve erken doğuma zemin hazırlıyor dedi..piyeloseptyl kullan günde 3 defa dedi bunu daha önce ki enf.kullanmıştım ama pek araştırmamıştım ama biraz araştırdım ve gebeliğin sonlarında kullanılmamalı kullanılırsa yenidoğan hemolizine yol açar diyo ufffffff dün ve bügün 2 tane içtim bide ya dr.bişey olmaz diye internette bi çok sitede bu yeni doğan hemolizi yazıyor napcam şimdi dr.randevum yarın gittiğinde idrar kültürü yaptırcam aranızda gebeliğin son dönemlerinde bu antiseptiği kullan var mı kullansan bebeğe zarar kullanmasan erken doğum offffffff offfffffff:gitme::sinifsinif:
ay ben dün şaşkınlıkla keşifteki hakime su poşetini tutturdum:)ay sonra nasıl utandım,ama adam hakime değilde mübaşire benziyodu napayım:)
bu enfeksiyon çoğumuzun başında ne kadar dikkat etsekte gitmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?