kızlar karnımda adet olcak gıbı sancı var belımden gelıooo ve karnım komplee sertleşiyoooo noluo yaa
kızlar karnımda adet olcak gıbı sancı var belımden gelıooo ve karnım komplee sertleşiyoooo noluo yaa
saadet canim ellerine saglik patlican kebabi yapiyormusun canim insanin atlayip gelesi geliyor:=)
en cok svedigim yemektir ama uzun zaman yemedim,dun patlican buharladim ama karni yarik hmmmm afiyetler olsun,,
kızlar biz geldik.ay benim temizlikçi kadın beni stres etti bugün resmen.nazlandıkça nazlanıyor...
zaten 2 haftadır gelmedi....meğer derdi parymış 25 ilyon zam yaptık.şimdi yine bi naz bi naz.gelmek istemiyormu anlamdım...
off çok stres oldum.sen doğum öncesi beni yarıyolda bırakıyosun dedim.gelmek istemiyorumda demiyor ama yok yetişmiyorda tam gün alda.ya ben seni herhafta nasıl tam gün alayım allahaşkına yani....
şimdi cumartesileri gelcem tamam diyor ama dönek bu şimdi yine belli olmaz.valla salaklık bende ama buna 2 tane daha müşteri ayarladım şimdi beni satışa getiriyor sanki..allahım inşallah düzeni bozmaz doğum öncesi ve sonrası yaaa....
ben artık toz bile alamıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?