2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
atlım yorulmuyormda sancı oluyo işde bu gidşle benim sıpa erken gelir gibi geliyo hayırlısı artık kızlar erken doğumlarda normal doğum olrmu ben çok merk ediyom

erken olurmu diye sitrese girme yoksa olacağı yoksada olur allah göstermesin sakin olun hanımlar relax

ben normal ped aldim zueirnde dogu m icin diyo biraz dhaa buyuk normal pedden mother careden almistim hasta bezine ihtiyac varmi yinede ?

kızlar karnımda adet olcak gıbı sancı var belımden gelıooo ve karnım komplee sertleşiyoooo noluo yaa

kızlar karnımda adet olcak gıbı sancı var belımden gelıooo ve karnım komplee sertleşiyoooo noluo yaa

canim bazen banada adet sancisi gibi geliyo ins cok siddetli degildir adet olurken adet sancisi hayatimda cekemdim simdi arada oluyo anliyorum cekenelrin halini ama eger gecmezse doktoruna sor sorun olmasin gecmis olsun..

Bende de olmuştu 32.hatamda.Dr um yalancı sancılardır normal dedi.Hala ara ara oluyor.Sıklaşmadığı sürece problem yok canım.Sen dikkatli ol

selam kizlar biz geldik:=) az evvel uynadim baya uyumusum ya.
gecelerim gunduz gunduzlerim gece oldu resmne ya:=))

lilacigim canim cok cok sevindim ruzgarin ve senin iyi oldunuza ,,masallah Allahim nazarlardan saklasin amin,

saadet canim ellerine saglik patlican kebabi yapiyormusun canim insanin atlayip gelesi geliyor:=)
en cok svedigim yemektir ama uzun zaman yemedim,dun patlican buharladim ama karni yarik hmmmm afiyetler olsun,,

kizlar narkoz etkisiyle ilk asklardan konsuurz demissiniz hahhahya sanmam zaten uynaik oluyorsunuz sit tam narkozmu dusunuyorsunuz,?
ben narkozda olsam zaten ilk ask imla evliyim ahahahahaha:=))
narkozu baya iyi tasiyorum hemen ayiliyorum eh bu bunye cok ameliyatlar attlatti:=((

kızlar biz geldik.ay benim temizlikçi kadın beni stres etti bugün resmen.nazlandıkça nazlanıyor...
zaten 2 haftadır gelmedi....meğer derdi parymış 25 ilyon zam yaptık.şimdi yine bi naz bi naz.gelmek istemiyormu anlamdım...
off çok stres oldum.sen doğum öncesi beni yarıyolda bırakıyosun dedim.gelmek istemiyorumda demiyor ama yok yetişmiyorda tam gün alda.ya ben seni herhafta nasıl tam gün alayım allahaşkına yani....
şimdi cumartesileri gelcem tamam diyor ama dönek bu şimdi yine belli olmaz.valla salaklık bende ama buna 2 tane daha müşteri ayarladım şimdi beni satışa getiriyor sanki..allahım inşallah düzeni bozmaz doğum öncesi ve sonrası yaaa....
ben artık toz bile alamıyorum yani

saadet canim ellerine saglik patlican kebabi yapiyormusun canim insanin atlayip gelesi geliyor:=)
en cok svedigim yemektir ama uzun zaman yemedim,dun patlican buharladim ama karni yarik hmmmm afiyetler olsun,,

gunaydin kismetcigim uyuy uyu sen bebegine yarasin :) canim karniyarik yaptim cnim cekti burda olsan keske vallahi sana neler yaparim neler cok becerikli degilim ama internetten kiviriyorum bir seyler avrupada bu tarafalara gelmek istersen gel bana :):)

cornelia canim gecmisler olsun,
ya benimd ebugun muthis sancim var o adet sancisi gibi sanci normal ama dikat et 20dk bir mi geliyor? en az.aman ihtimal etme dr,bir sor istersen ama sanci normal bence

canim sinirlenme yani azda poara kazanmiyolar dahada nazlaniyolar anlamis degilim ben yani bu ekomoik sartlarda iyide kazaniyorlar sende yeni birine bak belki yenisi daha iyi ciakr en azindan zamanla assada isi hamileligin cikar mopshy toz bile alamiyorum demissin ben hala yapabiliyorum hemde zaman geciyiroyrum jimnastik gibi geliyo sancinmi oluyo canim ?

mospy canim ben hergun aliyorum eve yardim bir bayan cok memnunum ama onceki bayan yok iki cocugum var yetismiyorum slaak resmen duygu somurusunde,,
benim aldim bende gunde 8saat calisiyor ay zaten hemen bitiyor isi,bende sigorta oduyor diye ses etmiyorum cunki turk ihtiyacida var,ama innaki ben asadan aliyorum sanki dersin sozum akr etmiyor aslinda bunlara boyle taviz vermiyecez,yoks abasimiza cikiyorlar,

sagolun kızlar demın korktum bayaaa suan bişyy yokkk gectı gıbıııı ınşş bışıy olmaz erken dhaa

esim kiziyo gerci bana hamileyim demiyosun her isi yapiyosun yerinde duramiyosun diyo ama tum gun sikiliyorum nasilz aman gecicek baska gecen anneside kizdi hamilesin az otur dedi ben yerimde durursam daha hasta hissediyorum kendimi zaman boyle daha kolay geciyo bir yerlerle ugrasirsam camasir suyuda almiyo artik kocam zararli surekli elinde dolastiriyosun diye

saadet canim ahh hafif soyle yakin olsaydik vallahi atlar gelirdim,ama bir gun bakmisin ki ben ingilteredeyim:=)) hic belli olmaz gelecem oralara ins dogum sonrasi bakalim ne olacak,bend ebekleirm buralara yolunuz duser gezmek istersiniz yerimde musait kapimda acik,bekelrim vallahi,afiyet olsun,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…