2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hep bu saatlerde canim cikolata cekiyo yine kocaman 200 gr cikolatayi yedim ya ne olucam boyle bilmiyorum 8.aydan sonra anne kilo almiyormus metobolizma yavasladigi icin ins almam

kismet ben ingiltere irlanda arasindayim tam merkez her yere bir saat yani gelirsen hem irlandaya hem ingiltereye geceriz arabayla londrayada 1 saat irlanda dublinede 1 saat gelirsen kapim hep acik esimide annesine gonderirim kaliriz birlikte rahatsiz olursan ama ben almanyaya gelicem bir akc sene icinde bir arkadasim var onuda ziyaret edicem sanada caya gelirim canim..

sadet bana her gun bayan temizligige gelyior inanki bende durmuyorum sozde temizlikcim var:=))
ben hastanedeyken dr,hemen imzalamis yazmsi cizmis oncesi 4saat dedi benim durum agirlasinca 8saat dedi ,sigortamla anlasma yaptim 8saat geliyor ama isi temiz allah var simdik emegini inkar edemem asla ,
ama kizdim sanki ben kiz arkadasiyim oyle samimi,sevmem ben boyle lagbalilikleri,
asirida dugusalim:=(( bazen yardim ediyorum ama is yapmamam lazim:=))

kismet yaizn gel sana dalindan cilek yediriyim burasi her yer yemyesil vadiler nehirler dolu tarim ulkesi her kapida taze cilek satiliyo dag tepe gezeriz seninle muzelere gideriz falan :)

saadet canim cok tsklr, aa ne munasebet niye rahatsiz olayim canim senin esin benimde kardesim enistem sakincasi yok bende oyle bri durumda asla cekinmem,surda kardesiz,,

canim bana gelecen cay icip gidecen ahhahahahah bende birakirim hahhahahah:=))
ayy insallah saadet canim ins gelirsin,vallahi bu dostlugumuzu sohbetimizi realestirelim cok isterim sakincasi yok,zaten bebek dogsun hep gezmeye gidecem,sidmik aci cekiyorum ama ozaman sefa edecem ins, hepimiz sidmik cekelim ama rabim dogumdan sonra yavrulairmizla saglik nese huzur versin amin,,

canim bana doktorum hareket et diyo yani bana temizlikci falan vermedi almanyada tabi daha farkli kurallar ama yardim edersen bu kuraldir o is zamanla senin olur cikar etmiceksin benimde icim el vermez ederim biliyorum eski is yerlerimde masami silerdim yardim olsun diye patronum kizardi sonra baktim kaidn silmiyo banane diyo yani o is sanki benim oldu baktim sonra copumu almiyo isten cikarttim oldu bitti yapicak baska sey yok uzuldum ama paraya ihtiyaci olan her isi yapar kendi isini yapar basta ...

kızlar patlıcan kebabı nasıl yapıyorsunuz..hani patlıcan köfte domatez biber sıralayıp fırına veriyprsunuz o yemekmi??

saadet desene sen cennetesin ohh ne guzel masallah ama sikiliyor insan ne olursa olsun anlyiorum seni,
saadet burda bir ygamur bir yagmur anlatamam durmak bilmedii kac gundur ay bukadarida bunaltiyor benii,sanki bardaktan bosaltiyorlar,:=(( gunes varkende bikmistim,simdide psikolojim bozuluyor bir yere cikamiyorum korkuyorum,

saclarima bakiyorum simdi sacimin yarisi kahve yarisi simsiyah olmus ya 6 aydir boyamiyorum siyahta istemiyorum hani siyah istesem boyaticam kahve istiyorum actirmakta istemiyorum su an boya tamam ama acma daha komplike islem bebegi beklicem rezillik iki renk sac ya uclarida kiriliyo vitaminsizlikten galiba her syei yiyorum daha ne yiceksem..

evt kasıklarıma ağrı giriyor eğilip kalkarken.bide bacaklarım şiş bilekten bükülmüyor valla zor eğiliyorum...bide benim sehpam ve tv ünitim alçak şu japon tipi olanlardan.çömelmem lazım yapamıyorum.....
başka birisine bakıcam ama hemende bulamıyorum.güzel temizlemiyorlar.b güzel temizliyordu.salak gibi 2 arkadaşıma tavsiye ettim onlarda alıyor şimdi havalara girdi.sinir oldum kadına yaaa...
eşimde dedi söyleme kimseye havalara girrer bunlar cahil dedi.nekadar iş disiplini olacak bunlarda falan demişti ben dinlemedim.şimdi eşimede bişey diyemiyorum sıkıntı yaptım içimde salak temizlikçiyi

mospy patlicani yuvarlak dogra canim,hafif tuzlu suya birak ki acisini alsin,
sonra kiymani hazirla sogan samirsak maydonoz aci iste gore icini hazirliyorsun az az yuvarlak ekstin patlicanlarin arasina yerlestiriyorsun,onu tepside yuvarliyorsun ve firina atiyorsun hepsi bu,,basit cok basit ,,oyle zahmeti yok,birde bizim oralarin kagit kebabi vardir hmm,oda cok absit ama super,canim biz aciyi cok seviyoruz baharati oyuzden tam anlatmadim istege gore baharatini at,

haha burdada yagmur yagmur bakiyorum sabah gunes sacimi yapana kadar sanki gok degisiyo gunde 4 mevsim gibi ama yagmur her an gelebilir zaten o yagmur yuzunden her yer yemyesil iyimi kotumu bilmiyorum ilk zaman inan huzur buluyo insan ama sonra sikiliyo eism diyorki bana istanbul bu ulkenin nufusunun 4 kati biliyosun bunu unutma diyo ben istanbulda saat 1de disari ciksam insan var sokakta burda 6 da magazaalr kapaniyo sinir oluyorum ben yagmur korkumu astim valla hafta sonu yagsin isterse geziyorum yinede ne yapiyim ulkenin yagmuru bitmiyoki kismet yagiyoda yagiyo

kizlar migdem yaniyorr mercimek corbasindandir eksin,kac zamandir yanmamisti:=) ilac icerim gecer ama o ilacta sade nane tadi igrenc ama hemen geciyor:=)) o guzell

gecmis olsun canim ya zor tabi egilip kalkamiyorsan kotu sakin yapma ben rahatsiz olmuyorum cok hareketliyimdir normladede oryantel bile oynuyorum bazen abartip esim cok kiziyo sonra agrim falan var deme hamilesin biraz kneidne bak diyo hakli adam :)
mopshy esin hakli yani tabiki insan ayirimi yapmiyoruz ama simdi insanlarinda herkesin is disiplini olucak diye dusunme heleki bu isi yapan bayanalrda yani senden 5 tl fazla vereni bulsa gider boyle dusun ayrica yardimda etme o is sana kalir senin isin olur yuz bulur zor isler insanalri idare etmek heleki cahilse cok zor tabiki hepsi boyle degil cok iyi kadinalrda var ama iste boyle olanlarida var allah yardimcin olsun..

ay evt ya gerizekalı vallahi....yok yetişmiyorda bilmemne..ya sanki zorla temilik yaptırıyoruz.sen seçmişsin bu işi zaten.bizde beni şimdi neden yaıyorlda bırakıyosun karnm burnumda zaten ....hadi bu durumu kullandı zamda yaptık hala beğenmiyor kadın...
sana hergünmü geliyor canım fazla gelmiyormu..bana haftada yarım gün 1 kere geliyor iyi oluyor..ama bitek temizlik yani ütü falan yok...çok sinir oldum bu kadına..başkasını bulsam keşke..
şimdi diyorum inşallah tasiye ettiğim kişiler memnun kalmazda bırakır bu salağı))hahahahahaa

slm kılzar çok şükür bebişin kaıyafetleri giymeye hazır hale geldi
sadece hastane çantam kaldı hazırlnacak
bide kızlr biberonlarımız eksik bizim
siz kaç tane biberon aldınız

saadet canim orda magaza cok erken kapaniyormus:=) burda bazi yerler 20 de bazi yerler de 22,de kapaniyor,bende yagmurda yurumeyi seviyorum ama ben erken dogum olacandan dolaiy korktum vallahi cikmiyorum zaten icimden sacimi yapmak vs,gelmyior,hafta sonu kocisle geziyorum ,ama bu cuma kiz arkadaslarimla disarida bulusacaz alis veris yapcam ins hava guzel olur,gerci arabamda var ama korkuyorum:=))) ahhaaahahha ne korkak oldum dogursaydim da bitseydi:=))

evt canım anladım.bende bu patlıcan kebabı yapıyorum ama ismini değişik biliyorum.patlıcan dizme diyordum....aynı yemek.ama aralara domatez biberde koyuordum ben.hemen hemen aynı yemekmiş...
kağıt kebabı bilirim ya nefis olur .gerçekten nezamandır yapmıyordum..önümüzdeki günlerde aklımda olsun :)

mospy hergun geliyor,zaten istersen tam 12saat gelsin=) nasil olsa sigortam douyor ben buldum bayanida burda kadinlar kurumu var turk bir bayan turk diye onu sectim firmadan oda oyle iste cahil gelismemis resmen gorgusuz ama isinden memnunum hakkini inkar edemem,keske tr,de sogorta odese burda boyle seyleri surekli sigortamiz oder,,biz deil,ben bir cent bile odemiyorum,utu cam yer hersey icinde gunde 8saat,saat ucretide 14euro,aylik aliyor zaten,direk sogorta yolluyor ona,
ama sana yapilan terbiyesizlik kadin burnunda birakilir mi birazcik daha koparayim diye terbiyeiszlik yapmis,halbuki sizde calisip kazaniyorsunuz ne emeklerle,,nerde bunalrda dusunce hani ben coptende odemiyorum agrima gitmiyor ,ama uzuldum,vallahi ,,iyi birisini bulursa cikart gitsin valalhi

6 da kapaniyo her yer yanliz cuma aksamalri saat 8 de kapaniyo ben istanbulda alismisim 12 ye kadar her yer acik burda zor geldi tesco sadece acik market 12 ye kadar diger her yer 6 ben bakiyorum bazen televinzyona alman ya kanallari var cok turk var orda bir yandan cok iyi bir yandanda kotu iyi cunku aradigin her syei bulabilirsin ayrica bir cok avantaji var kuaforun turk anliyo seni amrketin turk yanliz degilsin kotu turkun oldugu yerde dedikodu birbirini inceleme kadinalrin suzmesi birbirini cok olur tabi hepsinde degil ama millet olarak boyle yanlarimiz var bazen diyorumki keske turkun oldugu bir yer bulunsam sonrada aman boyle daha iyi diyorum kismetcigim bilmiyorum ama tani heryeride farkli almanyanin sen bir yandan sanslisin benden tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…