saadet canim ahh hafif soyle yakin olsaydik vallahi atlar gelirdim,ama bir gun bakmisin ki ben ingilteredeyim:=)) hic belli olmaz gelecem oralara ins dogum sonrasi bakalim ne olacak,bend ebekleirm buralara yolunuz duser gezmek istersiniz yerimde musait kapimda acik,bekelrim vallahi,afiyet olsun,,
sadet bana her gun bayan temizligige gelyior inanki bende durmuyorum sozde temizlikcim var:=))
ben hastanedeyken dr,hemen imzalamis yazmsi cizmis oncesi 4saat dedi benim durum agirlasinca 8saat dedi ,sigortamla anlasma yaptim 8saat geliyor ama isi temiz allah var simdik emegini inkar edemem asla ,
ama kizdim sanki ben kiz arkadasiyim oyle samimi,sevmem ben boyle lagbalilikleri,
asirida dugusalim:=(( bazen yardim ediyorum ama is yapmamam lazim:=))
canim sinirlenme yani azda poara kazanmiyolar dahada nazlaniyolar anlamis degilim ben yani bu ekomoik sartlarda iyide kazaniyorlar sende yeni birine bak belki yenisi daha iyi ciakr en azindan zamanla assada isi hamileligin cikar mopshy toz bile alamiyorum demissin ben hala yapabiliyorum hemde zaman geciyiroyrum jimnastik gibi geliyo sancinmi oluyo canim ?
saadet desene sen cennetesin ohh ne guzel masallah ama sikiliyor insan ne olursa olsun anlyiorum seni,
saadet burda bir ygamur bir yagmur anlatamam durmak bilmedii kac gundur ay bukadarida bunaltiyor benii,sanki bardaktan bosaltiyorlar,:=(( gunes varkende bikmistim,simdide psikolojim bozuluyor bir yere cikamiyorum korkuyorum,
evt kasıklarıma ağrı giriyor eğilip kalkarken.bide bacaklarım şiş bilekten bükülmüyor valla zor eğiliyorum...bide benim sehpam ve tv ünitim alçak şu japon tipi olanlardan.çömelmem lazım yapamıyorum.....
başka birisine bakıcam ama hemende bulamıyorum.güzel temizlemiyorlar.b güzel temizliyordu.salak gibi 2 arkadaşıma tavsiye ettim onlarda alıyor şimdi havalara girdi.sinir oldum kadına yaaa...
eşimde dedi söyleme kimseye havalara girrer bunlar cahil dedi.nekadar iş disiplini olacak bunlarda falan demişti ben dinlemedim.şimdi eşimede bişey diyemiyorum sıkıntı yaptım içimde salak temizlikçiyi
mospy canim ben hergun aliyorum eve yardim bir bayan cok memnunum ama onceki bayan yok iki cocugum var yetismiyorum slaak resmen duygu somurusunde,,
benim aldim bende gunde 8saat calisiyor ay zaten hemen bitiyor isi,bende sigorta oduyor diye ses etmiyorum cunki turk ihtiyacida var,ama innaki ben asadan aliyorum sanki dersin sozum akr etmiyor aslinda bunlara boyle taviz vermiyecez,yoks abasimiza cikiyorlar,
mospy patlicani yuvarlak dogra canim,hafif tuzlu suya birak ki acisini alsin,
sonra kiymani hazirla sogan samirsak maydonoz aci iste gore icini hazirliyorsun az az yuvarlak ekstin patlicanlarin arasina yerlestiriyorsun,onu tepside yuvarliyorsun ve firina atiyorsun hepsi bu,,basit cok basit ,,oyle zahmeti yok,birde bizim oralarin kagit kebabi vardir hmm,oda cok absit ama super,canim biz aciyi cok seviyoruz baharati oyuzden tam anlatmadim istege gore baharatini at,
saadet canim orda magaza cok erken kapaniyormus:=) burda bazi yerler 20 de bazi yerler de 22,de kapaniyor,bende yagmurda yurumeyi seviyorum ama ben erken dogum olacandan dolaiy korktum vallahi cikmiyorum zaten icimden sacimi yapmak vs,gelmyior,hafta sonu kocisle geziyorum ,ama bu cuma kiz arkadaslarimla disarida bulusacaz alis veris yapcam ins hava guzel olur,gerci arabamda var ama korkuyorum:=))) ahhaaahahha ne korkak oldum dogursaydim da bitseydi:=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?