2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saadetcim o göbekle oryantalmi yapıyorsun..maşşallah canım süperr..salladıkça bebişin kanala yerleşir güzelce:)

slm kılzar çok şükür bebişin kaıyafetleri giymeye hazır hale geldi
sadece hastane çantam kaldı hazırlnacak
bide kızlr biberonlarımız eksik bizim
siz kaç tane biberon aldınız

hadi gözün aydın sağlıkla giysin cicilerini
ben 2 tane aldım biri büyük (süt mama için)
diğeri biraz daha küçük su için

saadetcim o göbekle oryantalmi yapıyorsun..maşşallah canım süpe..salladıkça bebişin kanala yerleşir güzelce:)

hahaha canim ben tuhafim gecen oturuyoruz hooop canim sikiliyo yedim kafayi iyice kalktim oynuyorum sarki soyluyorum esimde anlamadi ne oldu canim istiyo ya dedim adam kendi kendine soruyodur ben bu catalgi naisl buldum aldim diye kesin kizkardesim derdiki bana eger isin gucun olmasa dansoz olurdun galiba evde ne zaman tek olsam hep oynarim :):)
kardeismde zavallim neden normal bir ablam yok der hep uzulsemde ayni sevinsemde yani :)

mospy canim her yore farkli bak esim g,anetpli onlarda patlicani bir tum patlicanin yarsini kesip arasina kiyma koyuyorlar ay ne anlami kaliyor diyorum ama orasida oyle yapiyor:=))
senin yaptin skeil bizde yapiyoruz ama ben arada domates sevmiyorum ustune beberimi atarsam domatesimi atiyorum,ayyy canim cekti ahhaha:=)) hep su saadetten kaynaklaniyor bak kanri yarik yapmis hmmm ayy onumuzdeki gunlerde yapayim hemen,,
demek kagit kebabini bilyiorsun way kimse bilmez genelde ya,,elleirne saglik simdikten

hadi gözün aydın sağlıkla giysin cicilerini
ben 2 tane aldım biri büyük (süt mama için)
diğeri biraz daha küçük su için

saol canım hepimizin bebişleri sağlıcakla giysin inş
bende 2 tane alim bari
ne marka tercih ediyorsunuz bide cammı aldınız?

ay bende yarın karnıyarık yapıcam)hahahhahhaha
canım kağıt kebabını biliyorum şeker...hatta evde kağıtları bile var...onuda ertesi günü yapaım bari..üstüste et yemekten kolestrol çıkıcak vallaa))))hahahahha

kismet naisl sigorta oduyo bunu yani bazen bakiyorum almanya kanalalrina epilasyon sigortadan falan diyo anlamiyorum yani sonucta turkiyedeki sigorta oduyo sigortaya baska bir syemi gosteriyorlar kandiriyorlarmi cozemedim epilasyonu sigorta neden odesin yani ben biliyorum almanyadaki arkadasim 1 tlnin boyutlari euro ile ayni diye tren istasyonunda 1 euro yerine 1 tl kullaniyordu makine anlamiyo diyodu uyanik telefon klubelerinde falan kullaniymus turkler orda yine uyaniklikmi var cozemedim ?
reklamalrda sigorta karsiliyo karsiliyo diye reklam ceviriyo adamalr mantik olarak epilasyonu niye karsialr sigorta makyaj kalici makyaj falan diyo kafam karisiyo :)

teşekkür ederiz kızlar evet çok şükür iyiyiz haftya salı tekrar gidecez.
artık her salı gidecez...

uykum geldi benim sabahın köründe kalktm bütün gün hastanedeydim.
duş alıcam yatıcam biraz.

hee ne diycem içimemi doğdu ne dün banyo yaparken lila kızım nolur nolmaz temizlen demiştim.
jilet kullandım ama göremeden saatlerce uğraştım çıktım aynayla baktım tertemiz yapmışım.
bu günde alttan muayene yaptılar ya çatala yatırıp açılma varmı diye.
ohh dedim iyiki dün temizlenmişim yoksa nasıl utanırdım nasıııl...
birde muayenemi erkek doktor yaptı yani...

mopshy bu gun ben yaptim canim guzel de gorunuyo gel bize :):)

burcu canım ben biberonu avent aldım.zaten kutunun içinde 2 tane vardı.ikiside aynı boy...
ben biberon işinden pek anlamıyorum.suluk falanda varmış en öyle bişey almadım ..lazım oluyormu bilmiyorum..benim biberonlar kısa.gerekirse su koyarım birisine yani olmazmı ki....zamanı geline öğrenicez herhalde bu biberon işinide

saadet inanki bazen senin yazilarini okuyunca aklima eski ben geliyorum,,:=))
eskiden cok oynardim gobek dansina halen bayilirim,
ameliyatalirmdan sonra korkuyorum suanda kizimdan hamileyken bende oynardim aldirmazdim umursamazdim,bundada dusecek diye kalkmyiorum:=)) ah su yaslilik dermisim,,odguraiymda ozaman degmeiyn keyfime,

slm kılzar çok şükür bebişin kaıyafetleri giymeye hazır hale geldi
sadece hastane çantam kaldı hazırlnacak
bide kızlr biberonlarımız eksik bizim
siz kaç tane biberon aldınız

ben bi tane aldım canım chicconun gaz yapmayan biberonu varya hani eğik bi tipi var ondan işte.
şimdide bi tane küçük alıcam su falan vermek gerekirse diye.

lila gecmis olsun canim benide yakinda yaparlar o yuzden cok dikkat ediyorum doktor randevualrimda temizlige ins yapmaz ama mecbur yapicak aci oldumu ben korkuyorum
birde bende jiletle temizliyorum agda cok aciyo hani arkadas kuafor falan osla yaptiricam normal herkestende utaniyorum kasimi aldirsam kuaforde bagiriyorum hem acicam hem acisi utaniyorum tanidikta olmayinca kremde zararli dediler kullanmiyorum jiletle temizleniyorum aynayla bakiyorum gerci ne kadar temiz oluyorum bilmem agda gibi olmuyo malum ins temiz temiz gisdriz o gundede

ben bi tane aldım canım chicconun gaz yapmayan biberonu varya hani eğik bi tipi var ondan işte.
şimdide bi tane küçük alıcam su falan vermek gerekirse diye.

mopsy lil@ ikinizede çok teşekkür ederim verdiğiniz cvplar için
hehehe bide gaz yapmayan biberonmu çıkmış:)
allahım daha neler görecez
sizin tavsiyelerinizle bende 2 tane alim bari

saadet epilasyonu bilemem senden duydum!! ama su var burda diyelimki benim mecburi saglika ciisndan epilasyon yapmam lazimonuda doktorum onayliyor ozaman sogorta mecbur estetigede herseye,cunki bu sart diyor dr,
ama bir ihtimal epilasoyn,,
benimkisde soyle ben mecburi yatmaliyim cunki rahimde zorlanma var,yani mecbui odemeliler dr,derseki 24saat o 24saati odemek zorundalar,yani hersey dr,raporuna bakar,
misla dogum sonrasi ebe gelecek burda mecburi 3hafta gelmek zorunda eve bebegi yikiyor kilosunu olcuyor onu mecburi oduyor dr,yazmasina gerek yok kanunen mecbur,yani sigortamiz oduyor sadece dis konusunda az oduyor ben disime minicik pirlanta taktirdim ufacik onu odemedi misal ozel dedi ,,eh dr,mecburide yazmazdi,disiclerde mecburi diye birsey olsada sigorta kabullenmiyor ,onu biz oduyoruz,

saadetcim yok acımadı eline batikon döktü kızlar doktorun eldive giymişti eliyle muayene etti kendini sıkmayınca acımıyo.
ben zaten o arada paniktim bişiymi oldu ne muyenesi falan diye anlamadım bile ne ara muayene etti :)))

ben ağdaya gidemem böyle zorda olsa kendim yapıcam canım.
eşim ben yardım ederim diyor ama o duruma gelmeyi asla istemem
ne kadar rahat arsız sınır tanımaz biri olsamda evlilikte o pozisyonu düşünemiyorum bile :kedi:
elim erdiğince kendim jiletle alıcam canım ne ağdaya giderim ne eşime yaptırırım
benimde böyle bi takıntım var işte napayım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…