slm kılzar çok şükür bebişin kaıyafetleri giymeye hazır hale geldi
sadece hastane çantam kaldı hazırlnacak
bide kızlr biberonlarımız eksik bizim
siz kaç tane biberon aldınız
saadetcim o göbekle oryantalmi yapıyorsun..maşşallah canım süpe..salladıkça bebişin kanala yerleşir güzelce:)
hadi gözün aydın sağlıkla giysin cicilerini
ben 2 tane aldım biri büyük (süt mama için)
diğeri biraz daha küçük su için
hadi gözün aydın sağlıkla giysin cicilerini
ben 2 tane aldım biri büyük (süt mama için)
diğeri biraz daha küçük su için
mospy canim her yore farkli bak esim g,anetpli onlarda patlicani bir tum patlicanin yarsini kesip arasina kiyma koyuyorlar ay ne anlami kaliyor diyorum ama orasida oyle yapiyor:=))
senin yaptin skeil bizde yapiyoruz ama ben arada domates sevmiyorum ustune beberimi atarsam domatesimi atiyorum,ayyy canim cekti ahhaha:=)) hep su saadetten kaynaklaniyor bak kanri yarik yapmis hmmm ayy onumuzdeki gunlerde yapayim hemen,,
demek kagit kebabini bilyiorsun way kimse bilmez genelde ya,,elleirne saglik simdikten
mospy hergun geliyor,zaten istersen tam 12saat gelsin=) nasil olsa sigortam douyor ben buldum bayanida burda kadinlar kurumu var turk bir bayan turk diye onu sectim firmadan oda oyle iste cahil gelismemis resmen gorgusuz ama isinden memnunum hakkini inkar edemem,keske tr,de sogorta odese burda boyle seyleri surekli sigortamiz oder,,biz deil,ben bir cent bile odemiyorum,utu cam yer hersey icinde gunde 8saat,saat ucretide 14euro,aylik aliyor zaten,direk sogorta yolluyor ona,
ama sana yapilan terbiyesizlik kadin burnunda birakilir mi birazcik daha koparayim diye terbiyeiszlik yapmis,halbuki sizde calisip kazaniyorsunuz ne emeklerle,,nerde bunalrda dusunce hani ben coptende odemiyorum agrima gitmiyor ,ama uzuldum,vallahi ,,iyi birisini bulursa cikart gitsin valalhi
ay bende yarın karnıyarık yapıcam)hahahhahhaha
canım kağıt kebabını biliyorum şeker...hatta evde kağıtları bile var...onuda ertesi günü yapaım bari..üstüste et yemekten kolestrol çıkıcak vallaa))))hahahahha
slm kılzar çok şükür bebişin kaıyafetleri giymeye hazır hale geldi
sadece hastane çantam kaldı hazırlnacak
bide kızlr biberonlarımız eksik bizim
siz kaç tane biberon aldınız
teşekkür ederiz kızlar evet çok şükür iyiyiz haftya salı tekrar gidecez.
artık her salı gidecez...
uykum geldi benim sabahın köründe kalktm bütün gün hastanedeydim.
duş alıcam yatıcam biraz.
hee ne diycem içimemi doğdu ne dün banyo yaparken lila kızım nolur nolmaz temizlen demiştim.
jilet kullandım ama göremeden saatlerce uğraştım çıktım aynayla baktım tertemiz yapmışım.
bu günde alttan muayene yaptılar ya çatala yatırıp açılma varmı diye.
ohh dedim iyiki dün temizlenmişim yoksa nasıl utanırdım nasıııl...
birde muayenemi erkek doktor yaptı yani...
burcu canım ben biberonu avent aldım.zaten kutunun içinde 2 tane vardı.ikiside aynı boy...
ben biberon işinden pek anlamıyorum.suluk falanda varmış en öyle bişey almadım ..lazım oluyormu bilmiyorum..benim biberonlar kısa.gerekirse su koyarım birisine yani olmazmı ki....zamanı geline öğrenicez herhalde bu biberon işinide
ben bi tane aldım canım chicconun gaz yapmayan biberonu varya hani eğik bi tipi var ondan işte.
şimdide bi tane küçük alıcam su falan vermek gerekirse diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?