2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lilacım alttan mı muayene oldun. ben ondan cok korkuyorum. haftaya gidecez doktora bizde alttan olabiliriz. acıyor mu?

ben kendimi kasmadan duramam ki
simdi bile karnıma agrı girdi

Lil@ tatlım benim dr çatı muanesinin yapılması doğru değil dedi
doğum zamanı geldiği zaman yapıyoruz dedi
hatta şimdi muane etsem erken doğum olabilir dedi
wallahi ben bu dr anlkamıyorum
kimi öyle diyor kimi böyle kafam çok karıştı

saadet ben sasiriyorum ingilterede misal birberon goturecem dmeisin dogumcantasinada iktasinesi
burda oyle brisey yok herseyin hastanede ozel ahzir kulanilmamis,misal orkid hasta bezi burd ahastaneye giriyorsun ya buyuk bir karton sana veriyorlar evinede getiriyorsun o bezi,sasirdim,tr,de anliyorumda ingilterede bir acayip hastaneler demek,
gule guel kullansin cimcime hanim,oyy yerim ben cimcime hanimi,, bende aldim 2tane cam sise gaz yapmasin diye digeride plastik cay suyu vs,icin,

mopsy lil@ ikinizede çok teşekkür ederim verdiğiniz cvplar için
hehehe bide gaz yapmayan biberonmu çıkmış:)
allahım daha neler görecez
sizin tavsiyelerinizle bende 2 tane alim bari

işte canım benim aldığım biberon bu ama bu kauçuk emzikli benim aldığım silikon emzikli beyaz yani.

lilam gecmis olsun cok icimi rahatlattin cok korkuyordum iyi geldin vallahic anim arkadasim agda konusundada esime acamam kizkardeisme bile acamam cidden hani kizkardeism benimle buyudu ama acamam iste kuaforede acamiyorum malum hic yaptirtmadim simdiye kadar biyik aks disinda kuafore ugrasiyorum iste zor oluyo sinirleniyorum agliyorum goremiyorum diye ama oyle boyle temizleniyorum kaidn olmka ne zor ismis allah bize kolaylik versin cidden :)

burcum canim merhaba
gule gule kullanin allahim saglikla neseyle kulanmani nasip eyleisn,
ya ilk dogdunda cam sise cok iyi gaz yapmyior hava almiyor cunki,
gaz yapmayan biberon vs,inanma be gulum ister istemez bebek cekrken memeyi migdesine hava kaciyor alsinda biberonla alakasi yok bebekle alaksi var,
sasirdim gaz yapmayan biberon,:=)

kızlar yok yok bana çatı muayenesi yapılmadııı benim nst de sancı çıktı apar topar muayeneye aldılar açılma varmı diye bakmak için.
çatı muayenesi nasıl yapılıyo bilmiyorum daha ben.
eliyle muayene etti ohh iyi açılma yok dedi...

canim ben hic sormadim daha oncede burda dogum yapmadimne oluyo diye gorucem istemem benimkiler var aman ne yapicam onlarinkini su dogum sinifinda bilgi vericekelrmis hemsireler iki gun bakalim ne yapiyolar ne yapmiyolar ama ben her syei koydum bulunsun yanimda ne olur ne olmaz ben gidiyorum muayene olup donuyorum ne yapilarlar dogumda kurallar naisl bilmiyorum tuvaletelrinde orkid falan var ama ben cinsim kulanmam kac paraki cantamda kalsin..

lilacim gule gule kullansin ruzgarim,,
bend ealdim eklemek isitiyorum mobilyaisni esyalarini ama benim makinam kirildi,cuma alacam ciktimda ins ozaman yuklerim,ama cok begendim biberonu tam bebege uygun egik birsey,uclarini iyiki beyaz almsiin,hayirli ugurlu olsun,,

merhaba tatlım
hehe bende gaz yapmayan biberonu duyunca şaşırdım
bakalım daha neler çıkacak canım:)

Ben geldim LiL@mm çatı muayenesi o işte canım :) ilk çatı muayenen olmuş

televizyonda alt yazi geciyo almanya diye lazer epilasyon sigorta karsiliyo diye deidm esime kesin turk uyanikligi var bu iste yani doktor epilasyoina niye rapor versin yuzunde falan olur beli turkiyede insanalrimiz ne hastaliklar cekiyo sigorta naz yapiyo onumu odicek :) tabi hasta bakici falan farkli oder ama epilasyom kalici makyaj sigortadan poaranizi aynen geri aliyosunuz diye yaziyodu esimde guluyo siz cilgin turkler diyo :)

kızlar bende bu siteden öğrenmiştim bu biberonu kullanan anneler tavsiye ediyordu.
iyiki almışım diyeceğiniz şeyler diye bi başlık vardı orada çoğu kişi yazmıştı.
onun için aldım bende 19 tl yemi ne aldık .
bilmem artık etkisi olurmu ? inşallah olurda kazıklanmışım demem :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…