saadetcim yok acımadı eline batikon döktü kızlar doktorun eldive giymişti eliyle muayene etti kendini sıkmayınca acımıyo.
ben zaten o arada paniktim bişiymi oldu ne muyenesi falan diye anlamadım bile ne ara muayene etti :)))
ben ağdaya gidemem böyle zorda olsa kendim yapıcam canım.
eşim ben yardım ederim diyor ama o duruma gelmeyi asla istemem
ne kadar rahat arsız sınır tanımaz biri olsamda evlilikte o pozisyonu düşünemiyorum bile :kedi:
elim erdiğince kendim jiletle alıcam canım ne ağdaya giderim ne eşime yaptırırım
benimde böyle bi takıntım var işte napayım :kedi:
mopsy lil@ ikinizede çok teşekkür ederim verdiğiniz cvplar için
hehehe bide gaz yapmayan biberonmu çıkmış:)
allahım daha neler görecez
sizin tavsiyelerinizle bende 2 tane alim bari
saadetcim yok acımadı eline batikon döktü kızlar doktorun eldive giymişti eliyle muayene etti kendini sıkmayınca acımıyo.
ben zaten o arada paniktim bişiymi oldu ne muyenesi falan diye anlamadım bile ne ara muayene etti :)))
ben ağdaya gidemem böyle zorda olsa kendim yapıcam canım.
eşim ben yardım ederim diyor ama o duruma gelmeyi asla istemem
ne kadar rahat arsız sınır tanımaz biri olsamda evlilikte o pozisyonu düşünemiyorum bile :kedi:
elim erdiğince kendim jiletle alıcam canım ne ağdaya giderim ne eşime yaptırırım
benimde böyle bi takıntım var işte napayım :kedi:
kızlar dogum günümü kutlayan herkese cok tsklerrrrrrr a.s.
mopshy bu gun ben yaptim canim guzel de gorunuyo gel bize :):)
saadet ben sasiriyorum ingilterede misal birberon goturecem dmeisin dogumcantasinada iktasinesi
burda oyle brisey yok herseyin hastanede ozel ahzir kulanilmamis,misal orkid hasta bezi burd ahastaneye giriyorsun ya buyuk bir karton sana veriyorlar evinede getiriyorsun o bezi,sasirdim,tr,de anliyorumda ingilterede bir acayip hastaneler demek,
gule guel kullansin cimcime hanim,oyy yerim ben cimcime hanimi,, bende aldim 2tane cam sise gaz yapmasin diye digeride plastik cay suyu vs,icin,
burcum canim merhaba
gule gule kullanin allahim saglikla neseyle kulanmani nasip eyleisn,
ya ilk dogdunda cam sise cok iyi gaz yapmyior hava almiyor cunki,
gaz yapmayan biberon vs,inanma be gulum ister istemez bebek cekrken memeyi migdesine hava kaciyor alsinda biberonla alakasi yok bebekle alaksi var,
sasirdim gaz yapmayan biberon,:=)
saadet epilasyonu bilemem senden duydum!! ama su var burda diyelimki benim mecburi saglika ciisndan epilasyon yapmam lazimonuda doktorum onayliyor ozaman sogorta mecbur estetigede herseye,cunki bu sart diyor dr,
ama bir ihtimal epilasoyn,,
benimkisde soyle ben mecburi yatmaliyim cunki rahimde zorlanma var,yani mecbui odemeliler dr,derseki 24saat o 24saati odemek zorundalar,yani hersey dr,raporuna bakar,
misla dogum sonrasi ebe gelecek burda mecburi 3hafta gelmek zorunda eve bebegi yikiyor kilosunu olcuyor onu mecburi oduyor dr,yazmasina gerek yok kanunen mecbur,yani sigortamiz oduyor sadece dis konusunda az oduyor ben disime minicik pirlanta taktirdim ufacik onu odemedi misal ozel dedi ,,eh dr,mecburide yazmazdi,disiclerde mecburi diye birsey olsada sigorta kabullenmiyor ,onu biz oduyoruz,
kızlar dogum günümü kutlayan herkese cok tsklerrrrrrr a.s.
senden kıskandık canım..görüntüde nefistir eminim tadıda:)
afiyetolsun ....biraz uzaksınız malesefkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?