Ben geldim LiL@mm çatı muayenesi o işte canım :) ilk çatı muayenen olmuş
saadet parayla alakasi yok hastane zaten ustunde yzaili bir kartonla wc indiriyor burda,buyuk orkitler onlari misal normal disarida burda bulamazsin tam buyuk ve cok kalin burda dogum hastanenini onceden yerini odani ayirtiyorsun ona gor eodan tertipleniyor hazirlaniyor,yoksa tabiki cantada bulunsun,
birde hastane bilgi veriyor ondan,cantani hazirlanman da iyi olmus ama sasirdim sadece acaba ingilterede nasil hastaneleri diye,neyse allahim nasip eder zamanli dogum yaparsin anlatirsin bize,
ah saglikla dogsunlarda,,
benımkı 3.hafta sonraya cağırdı ...nts ye gıreceksın dedı bıde
bana göre haftan için.... uzun bir süre vermiş.
bu arada ben daha işteyım ve çıkıyorum
iyi akşamlar herkese.
ben artık 15 günde 1 gidiyorum perşembe günü gitmiştim ayın 7sinde gideceğim sonra 10 günde 1 e düşüreücem dedi sen doktorunu bi uyar dilersen hem için rahatlarr
canim ben turkiyede degilim ama normalde doktorun beni her hafta cagirmasi lazimdi 33.haftadayim yanliz doktor sorun yok sende dedi 2 hafta sonraya ozel doktora 2 hafta sonrayada hastaneye gun verdi burdan bakarsan iki ayri doktor goruyor beni ama 1 ay sureyle hastanedeki doktor gecen hafta gordu beni 1 ay sonra gorucek bu hesapla :)
ozel doktorda iki hafta once gormustu onumuzdeki hafta gorucek ..
15 günde 1 çağırması gerekiyor hatta bu haftalarda nst ye sokmaya başlıyolar, bence çok ileri atmış
Lil@ tatlım bebeğin oynamadığı için mi nts ye bağlandın
ceylommmm ciddimisin o çatı muayenesimi oluyoooo akannehir
eğer öyleyse hiç korkmıyım ben zemuszemusacımadı çünkü.
ben spekulum gibi bişiy takarlar açtırırlar bakarlar falan diye düşünüyodum :uhm:
öyleyse çok rahatladım canımcım opuyorumnanaktan
yok tatlım ben her hafta gidiyorum artık her hafta rütun olarak nst ve ultroson yapılıyor.
bebekte sancı çıktı nstde ondan muayene ettiler yoksa açılmamı var diye.
ama yokmuş rahatladık.
bi serum yedim sonra tekrar nst ye bağlandım bu sefer sancı yoktu rahatladık :)
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim...anlamıyorum yaa özel hastaneye gıdıyorum doktoruma guvenıyorum ama şimdi bu durum cıdden kafama takıldı...ustelık doktor 1 ay soraya gel dedığınde ben 1 aya kadar ya doğum yaparsam dedım!!! ama o yınede öyle bır durumun görünmüyor dedı????
bugun bır de eve sağlık ocağından hemsıre geldı kayıt ıcın tetanoz asısı yaptırmadığımı sölyeyınce bana bı dunya seyler anlattı..hemen yaptır yarın gel dedı ama zamanı gecemdımı??? yapılıyo dedı ....offfffff ne yyapacağımı sasırdım yaamafoldumben
yok tatlım ben her hafta gidiyorum artık her hafta rütun olarak nst ve ultroson yapılıyor.
bebekte sancı çıktı nstde ondan muayene ettiler yoksa açılmamı var diye.
ama yokmuş rahatladık.
bi serum yedim sonra tekrar nst ye bağlandım bu sefer sancı yoktu rahatladık :)
bende gaz yapmayan biberon aldım dr.brown :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?