2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saadet parayla alakasi yok hastane zaten ustunde yzaili bir kartonla wc indiriyor burda,buyuk orkitler onlari misal normal disarida burda bulamazsin tam buyuk ve cok kalin burda dogum hastanenini onceden yerini odani ayirtiyorsun ona gor eodan tertipleniyor hazirlaniyor,yoksa tabiki cantada bulunsun,
birde hastane bilgi veriyor ondan,cantani hazirlanman da iyi olmus ama sasirdim sadece acaba ingilterede nasil hastaneleri diye,neyse allahim nasip eder zamanli dogum yaparsin anlatirsin bize,
ah saglikla dogsunlarda,,

butterfly ben sabah kutladim yine kutliyim 100 sene yasa cocugunla esinle mutluluktan gulen yuzun kiris kiris olsun insallah arkadasim :)

Ben geldim LiL@mm çatı muayenesi o işte canım :) ilk çatı muayenen olmuş

ceylommmm ciddimisin o çatı muayenesimi oluyoooo akannehir
eğer öyleyse hiç korkmıyım ben zemuszemusacımadı çünkü.
ben spekulum gibi bişiy takarlar açtırırlar bakarlar falan diye düşünüyodum :uhm:
öyleyse çok rahatladım canımcım opuyorumnanaktan

ben ne olur ne olmaz diye elime geleni koyuyorum canta canta degil bavul oldu komik zaten kismetcigim ins dedigin gibi saglikla gelsinelrde tek duamis o canim ya :)

benımkı 3.hafta sonraya cağırdı ...nts ye gıreceksın dedı bıde
bana göre haftan için.... uzun bir süre vermiş.

bu arada ben daha işteyım ve çıkıyorum
iyi akşamlar herkese.

ben artık 15 günde 1 gidiyorum perşembe günü gitmiştim ayın 7sinde gideceğim sonra 10 günde 1 e düşüreücem dedi sen doktorunu bi uyar dilersen hem için rahatlarr

15 günde 1 çağırması gerekiyor hatta bu haftalarda nst ye sokmaya başlıyolar, bence çok ileri atmış

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim...anlamıyorum yaa özel hastaneye gıdıyorum doktoruma guvenıyorum ama şimdi bu durum cıdden kafama takıldı...ustelık doktor 1 ay soraya gel dedığınde ben 1 aya kadar ya doğum yaparsam dedım!!! ama o yınede öyle bır durumun görünmüyor dedı????
bugun bır de eve sağlık ocağından hemsıre geldı kayıt ıcın tetanoz asısı yaptırmadığımı sölyeyınce bana bı dunya seyler anlattı..hemen yaptır yarın gel dedı ama zamanı gecemdımı??? yapılıyo dedı ....offfffff ne yyapacağımı sasırdım yaamafoldumben

Lil@ tatlım bebeğin oynamadığı için mi nts ye bağlandın

yok tatlım ben her hafta gidiyorum artık her hafta rütun olarak nst ve ultroson yapılıyor.
bebekte sancı çıktı nstde ondan muayene ettiler yoksa açılmamı var diye.
ama yokmuş rahatladık.
bi serum yedim sonra tekrar nst ye bağlandım bu sefer sancı yoktu rahatladık :)

lila burda her muayene gitimde catidan muayene sonrada alttan ultrasal sonrada gobekten yapiyorlar,
aygicik oluyorum hep parmakla muayene ediyor ya sinirm bozuluyor birde bastiyor,
ama neylersin mecbur iste,
ctg de mecbur her gitimizde 30dk,nts galiba oluyor,ay neyse ruzgarim iyi ya amsallah gerisini bosver sen dinlen,azicik daha sabir,,

Yok kuzum spekulum takamazlar dr.parmakla muayene ediyor işte çatala yatırıp acımıyor bende diyorum kızlara bilmiyorumkismilekasmayın aman bizler ne acı gördük :)))) neyse fazla ayrıntıya girmeyim :smiley-cool:

kelebeeeem bide burdan kutlıyım facede sabah erkenden kutlamıştık :)
Nice nice yıllara tatlım eşinler,bebişinle, BİZLERLE ( kaydirigubbakcemile3)inşallah

ya kizlar sistemde bozukluk mu var yoks abenim bu laptop delirdimi yine:=) sayfayi atmamyior yzaiyorum bakiyorumki ooo baya sayfa gecmis,galiba sistemimde bir bozukkluk var yine,,

lilacım ilk mesajını görünce doğuma gidiyorsun sandım.Neyse ki rutinmiş.

dogurmazsin merak etme banada doktor hastanede 1 ay sonraya gun verdiginde gecen ay ya dogurursam demistim hala dogrumadim sorun varsa tehlike varsa zaten ona gore veriyo demekki bebegin saglikli masallah zaten acil bir sey olsa anlarsin kanaman olur sancin olur allah vermesin tabiki bana burda tetenozda vurmadialr hemsirelere sordum tetenoz bebegin gobek bagini kesen makasta paslanma falan olursa diye tedbir amaci ile bu cagda pasli makasmi kaldi hastanelerde dedi onuda yapmadi ben allaha emanet gidiyorum her gitigimde ultrason idrar testi o kadar anliyo zaten idrardan gecen 2 gun demir hapimi almadim idrardan bakti niye kullanmiyorsun dedi unutuyorum dedim :):) cok uzulme sikma kendini sakin ol arkadasim..

ay kısmetim her gittiğinizde bu çok zooor senağlama
hep hazırlıklı olmak lazım o zaman eyvahedigeldismile
Allahtan burda sonlarda yapıyolar hatta kimisine hiç yapmıyolarmış bile alkisalkisalkis

ceylom duysun kızlar korkuyolar a.s
korkmayın kızlar hiç acımıyo :teytey:
evet ipeğim rütuna bağladılar artık.
son haftalarda hepimizin öyle olacak hep nst hep nst alkisalkisalkis

anladım tatlım
bi sorun çıkmadığına sevindim
ben çıkıyorum kızlar öpüldünüz mucukka byeeeeee

kızlar benim çantada küçük bavullardan.ve hatta küçük bile geldi..bitanede el çantası hazırlayasım var))hahahahaha))
eşimde saçmalama buna sığdır diyor:))
kızlar ben çıkıyorum balkonda oturup evimin erkekini bekleyeceğim:)
çok sıcak yaw belki balkondA BİRAZ SERİNLERİM:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…