haha dogru valla ama ugrasmak hosuma gidiyo gecen diyorumki mortgage bitsin sen ol kendime yeni gencecik sifir kilometre sevgili bulucam bakiyo yuzume teskkurler diyor bir seyd egil dedim :)
ay züleyha doğum yapmış demek...allahım tez zamanda küvezden çıkarır inşallah bebişini...uzun sağlıklı bi ömür minik oğlunun olur inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=14385740#post14385740
bakın bakalım olmuşmu ?
besmeleyle açılış yaptım sağlıkla gelsinler inşallah...
beğenmediğiniz bişiy varsa söyleyin kızlar...[/QUOT
güzel olmuş, ya ilk listede yokum, kızımla bizi de ekle listeyee
Selam kızlar iyisinizdir umarım
Ben pek iyi değilim kaç gündür dr lardayım.Bebeğimin sağ kalp kapakçığı kalınlaşmış biraz o yüzden tam kapanmıyormuş sızıntı yapıyormuş.P.tesi bu konuda uzman bir Prof.dr önerdiler ona gittim.Bebek doğduktan 2-3 hafta içinde toparlanacak,iyileşecek bir durum dedi ama ben yinede çok üzüldüm korkuyorum bebeğim için.Şimdi gözetim altındayım doğumuma çok az kala dr değiştirdim bu yüzden.Artık başka 2 Dr un gözetimi altındaydım.Umarım dedikleri gibi düzelecek iyileşecek bir durumdur.Tabii sebeb olarak büyük ihtimalle gebelik şekeri diyolar.
Aman kızlar gebelik şekeri olanlar siz siz olun bu şeker konusunu çok dikkate alın.
Benim doğumumu sormuşsun dün bitanem 30 ağustos bir ihtimal
Selam kızlar iyisinizdir umarım
Ben pek iyi değilim kaç gündür dr lardayım.Bebeğimin sağ kalp kapakçığı kalınlaşmış biraz o yüzden tam kapanmıyormuş sızıntı yapıyormuş.P.tesi bu konuda uzman bir Prof.dr önerdiler ona gittim.Bebek doğduktan 2-3 hafta içinde toparlanacak,iyileşecek bir durum dedi ama ben yinede çok üzüldüm korkuyorum bebeğim için.Şimdi gözetim altındayım doğumuma çok az kala dr değiştirdim bu yüzden.Artık başka 2 Dr un gözetimi altındaydım.Umarım dedikleri gibi düzelecek iyileşecek bir durumdur.Tabii sebeb olarak büyük ihtimalle gebelik şekeri diyolar.
Aman kızlar gebelik şekeri olanlar siz siz olun bu şeker konusunu çok dikkate alın.
evet canım evliya çelebide yapacağım Dr.um Volkan Aksakallı ya ..Gelirsen beni çok mutlu edersinaa süper ben gelirim o zaman seni ziyarete canım benim,evliya çelebide yapacaksın değilmi?
slm kızlar nasılsınız ben uzun zamandır giremiyordum kızlar ben dogum yaptım geçen cumartesi yani 5 günlük anneyim ogluşum oldu yanlız oglum henüz hastanede kuvezde biraz nefes almakta zorlanıyo ama genel durumu cok iyi cok kücük bi oglum oldu teyzeleri 1 kilo 622 gıram 35 cm dogdu sezeryanla ben dün taburcu oldum hergün hastaneye gidip yarım saat oglumu görücem
ay canım şuanda nasıl ağlıyorum çok duygulandım..allahım bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin..bu duygu hiç bişi ye benzemiyo bi görseniz teyzeleri belki cok çirkin bebek ama benim gözümde ondan güzeli yok öyle tatlı öyle tatlıkı anlatamam şuan bunları yazarken nasıl agladımı görmelisiniz
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
saadet mopsy bozo normal doğurursa herkes doğurur kaydirigubbakcemile3
mopshy sezeryan..
bozo hn sezeryan..
saadet poposu yirtilacak olan bu gidisle ..
Canım Allah şifasını versin, Rabbim isterse herşey düzelir hiç merak etme...
sen bebeği doğurduktan sonra bebeği babasına bırakıp Türkiyeye gelince o da cici anne bulur bu sözlerin üstüne diye korkmuyor musunfisfisfis
ay canım şuanda nasıl ağlıyorum çok duygulandım..allahım bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin..
güzel olmazmı o daha melek annesi..maşşallah nazar değmesin inşallah..kısa zamanda kilo alacaktır endişelnme canım...darısı başımıza hayırlısıyla...
ay bu duygusallığın üzerine gülebildim ya alemsiniz kızlar ya duygularım altüst oldu....
neyapıcaz biz nasıl doğurcaz bilmiyorum....
sinirlerim boşaldı..zaten şu temizliçiyide kafama taktım dünden beri.ay kafamadan atmak istiyorum atamıyorum kadın yapıştı düşüncelerime..çok rahatsız oldum kendimden kızlar noluyora bi temizlikçiyi taktım kafaya 5buçukta kalktım sabah(
bide rüyamda doğum yaptım sezeryandı çok rahat geçti ..doktor odaya gelmeden ben yataktan kalktım yürüdüm hatta kıyafetlerimi giydim hazırlandım çok rahattım..offf çok altüstüm bugün..biraz dışarı çıksam belki iyi gelir
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Üzülmüşsün ama doğumdan sonra düzelicekmiş inşallah.
Peki sende şeker çıkmışmıydı tedavi falan oluyormuydun. bende de varya tedirgin oldum.
selam kızlar..bugun bı ark doğum yapacak gecen arayıp cağırdı benı gel ılla gel ..bebeği ortamı falan bı havasını solu dedı... bu arada aynı hast.yapacağız ...
gıdecem de acaba ne götürsem eli boş gidilirmi?
veya altın falan götürülürmü bilemedım kı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?