2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haha dogru valla ama ugrasmak hosuma gidiyo gecen diyorumki mortgage bitsin sen ol kendime yeni gencecik sifir kilometre sevgili bulucam bakiyo yuzume teskkurler diyor bir seyd egil dedim :)

sen bebeği doğurduktan sonra bebeği babasına bırakıp Türkiyeye gelince o da cici anne bulur bu sözlerin üstüne diye korkmuyor musunfisfisfis

Canım Allah şifasını versin, Rabbim isterse herşey düzelir hiç merak etme...

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Üzülmüşsün ama doğumdan sonra düzelicekmiş inşallah.
Peki sende şeker çıkmışmıydı tedavi falan oluyormuydun. bende de varya tedirgin oldum.

selam kızlar..bugun bı ark doğum yapacak gecen arayıp cağırdı benı gel ılla gel ..bebeği ortamı falan bı havasını solu dedı... bu arada aynı hast.yapacağız ...
gıdecem de acaba ne götürsem eli boş gidilirmi?
veya altın falan götürülürmü bilemedım kı?

şeker pembe iyi sancıları varmış ama esmamız hala anne karnında zuleyhama çok sevındıı
Facebooka cidden tel numaralarınızı yazın kızlar işe yarıyor ..

bu duygu hiç bişi ye benzemiyo bi görseniz teyzeleri belki cok çirkin bebek ama benim gözümde ondan güzeli yok öyle tatlı öyle tatlıkı anlatamam şuan bunları yazarken nasıl agladımı görmelisiniz
ay canım şuanda nasıl ağlıyorum çok duygulandım..allahım bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin..
güzel olmazmı o daha melek annesi..maşşallah nazar değmesin inşallah..kısa zamanda kilo alacaktır endişelnme canım...darısı başımıza hayırlısıyla...
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
saadet mopsy bozo normal doğurursa herkes doğurur kaydirigubbakcemile3

mopshy sezeryan..
bozo hn sezeryan..
saadet poposu yirtilacak olan bu gidisle ..

ay bu duygusallığın üzerine gülebildim ya alemsiniz kızlar ya duygularım altüst oldu....
neyapıcaz biz nasıl doğurcaz bilmiyorum....
sinirlerim boşaldı..zaten şu temizliçiyide kafama taktım dünden beri.ay kafamadan atmak istiyorum atamıyorum kadın yapıştı düşüncelerime..çok rahatsız oldum kendimden kızlar noluyora bi temizlikçiyi taktım kafaya 5buçukta kalktım sabah(
bide rüyamda doğum yaptım sezeryandı çok rahat geçti ..doktor odaya gelmeden ben yataktan kalktım yürüdüm hatta kıyafetlerimi giydim hazırlandım çok rahattım..offf çok altüstüm bugün..biraz dışarı çıksam belki iyi gelir

rica ederim canlarım doğum olunca heyecan bastı seve seve yaptım :)
ağustos anneleri sağolsunlar onlardan görerek yaptım listeyi.
onlar hep bize önce oluyorlar sağolsunlar...

Canım Allah şifasını versin, Rabbim isterse herşey düzelir hiç merak etme...

Birde eski dr uma çok kızdım.C.tesi günü 8-8,5 aydır gittiğim dr uma gittim.Bebeğin kalp atışları yüksek boynuna kordon dolanmış olabilir haftaya gel tekrar nst ye bağlayalım dedi.Pazar günü görümcemlere ablamlara anlatınca hemen başka dr a git.Boynuna kordon dolanırsa bebek ölebilir karnında senide zehirler neden bu kadar rahat davranmış dr un dediler.Bnede p.tesi iyi bir dr var dediler ona gittim o gördü kapakçıklardaki problemi hemen beni başka bir hastanedeki profösöre yönlendirdi.Randevu saatinizi bana söyleyin bende gelirim müsait olursam dedi ve o dr da bizimle geldi.Çok ilgilendiler sağolsunlar benimde eski dr uma güvenim kalmadı.İnşallah dedikleri gibi geçici bir rahatsızlıktır.8,5 aydır o dr a gidiyordum ama çok ilgisiz ve rahat davrandı hiç araştırmadı.Oysa p.tesi ilk defa gittiğim bir dr kalkıp bizimle diğer dr un yanına bile geldi.Helal olsun aldığı para gerçekten hakediyor

Ya kafamdan alnımdan sular akıyor, klimayı açmama eşim izin vermiyor çarpar diye. Vantilatörün daha sağlıklı olduğunu duymuştum direk çarpmadığı için bilgisi olan var mı??

mopsht sakin kafana takma arkadasim bak daha onceki analizimdede soymeistim sen klebeke gibi ameliyatini olup gelicen doktorunu naisl kolay gectigini anlaticaksin ben eminim bundan kafana takma o kadin seni kafasina takmiyordur sende alemsin ya temizlikciyi takmis bende dun bebeks ekercimi taktim 3 saat moralim bozuldu gece ruyama bebek sekerleri girdi bebek sekercim ne yapti horul horul horuldadi gece uyuyamayan sekersiz kalan benim olan bana oluyo hep

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Üzülmüşsün ama doğumdan sonra düzelicekmiş inşallah.
Peki sende şeker çıkmışmıydı tedavi falan oluyormuydun. bende de varya tedirgin oldum.

Evet gebelik şekeri vardı ama sadece haftada bir gün hastaneye çağırıp kan testleri yapıyorlardı,birde diyet vermişlerdi oda hep normal çıkıyordu.Yeni dr um çok kızdı çok kontrolsüz olmuş şekerin dedi haftada bir ölçmeyle olmaz dedi.Hmen bana şeker testi makinesi aldırdı.Şimdi sürekli şekerimi ölçüyorum yarın sonuçları göstericem ona göre insüline başlayabilirz.

nazocum benim bi arkadaşımın bebeğinede söylemişlerdi bu durumu bende benim doktoruma sormuştum,oda aynı senin doktorun gibi demişti doğumdan sonra geçiyomuş...

hastaneye altın götürme eve götürürsün buket yaptır yada meyve suyu al bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…