2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tamam canım iyi haberlerle gel inşallah.

züleyha sezeryan nasıldı sonrası felan çok sancı oluyor mu?
artık sen tecrübelisin anlat bize
genel mi oldun epdural mi?

şeker pembe ile sabah konuştuk iyi nette sorun var dedi giremiyorum

züheyla senden acil şu bilgileri istiyorum canım.
listeye ekliycem lütfen yazarmısın bana.
yeni liste hazırlıyorum...

Doğum Haftası
Doğum Tarihi
Bebeğin Boyu-Kilosu
Doğum Şekli
cinsiyeti
ismi
Durumu

şokkkk gecırdım resmennnnnnn bunları okuyuncaaa zuleyhaa cım hylrlı olsunn allah analı babalı buyutsunnn cok acele etmıs oglusunnn ama masslllah bıkac gune toplrlanır merak etmee ee sorun var bebekte flnn dıolrdııı dogruu deıl deılmıı bışeyı yokturrr ınşşş pasamızın

ben dogumdan sonra kimseye acimi kolay veya zor dogurdugumu falan nasil dogurdugumu anlatmicam neden?
cunku kolay anlatirsam topiklerde herkes kolay olucagini dusunur daha cok hamiel kalir turkiyede nufus patlamasi yasanir eger saadet dogurduysa herkes dogurur mantigi ile :)

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
saadet mopsy bozo normal doğurursa herkes doğurur kaydirigubbakcemile3

Hatuşlar merhaba.

Züleyhacım ilk bebişimiz gelmiş hee Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Kucağınızada alın bir an evvel. Yazdınmı bilmiyorum ama müsait olduğunda ne kadar doğdu normal mi oldu yazarsan sevinirim merak ettim.

Alemsin valla saadet :roflol:

saltanatla gecen hafta konustugumda iyiydi en son insallah halen iyiydir tatilden donmus evi boyuyorlardi bebek odasi falan hazirlanacak demisti daha sonra mesajima cevap vermedi ama evde internet yok demsiti bana ..

Saltanatın iyi olmasına sevindim canım teşekkür ederim bilgi için
Umarım A&S de iyiidr.

LiLa'mm önceki sayfalarda bilgiler var boyu 35 cm kilosu 1. 600 küsürdü sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…