Eylul bebekleri gelıyor topiciği açma vakti geldi hadi lilam guzel bır listede orda sergıle :CüvCüv:
canım ben her girdiğimde terim geçsin diye duş jeli sürüyodum bundan da ilerlemiş olabilir tabi .. bu arada ben cıkıyım hazırlanıyım eşim gelir bırazdan geç kalmayalım doktora bakalım ne diycek gelince yazarım öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan
züleyha sezeryan nasıldı sonrası felan çok sancı oluyor mu?
artık sen tecrübelisin anlat bize
genel mi oldun epdural mi?
ben dogumdan sonra kimseye acimi kolay veya zor dogurdugumu falan nasil dogurdugumu anlatmicam neden?
cunku kolay anlatirsam topiklerde herkes kolay olucagini dusunur daha cok hamiel kalir turkiyede nufus patlamasi yasanir eger saadet dogurduysa herkes dogurur mantigi ile :)
Kılzar Saltanat ve A&S de uzun zamandır gelmiyorlar.
İnşallah iyilerdir.
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
saadet mopsy bozo normal doğurursa herkes doğurur kaydirigubbakcemile3
ben dogumdan sonra kimseye acimi kolay veya zor dogurdugumu falan nasil dogurdugumu anlatmicam neden?
cunku kolay anlatirsam topiklerde herkes kolay olucagini dusunur daha cok hamiel kalir turkiyede nufus patlamasi yasanir eger saadet dogurduysa herkes dogurur mantigi ile :)
saltanatla gecen hafta konustugumda iyiydi en son insallah halen iyiydir tatilden donmus evi boyuyorlardi bebek odasi falan hazirlanacak demisti daha sonra mesajima cevap vermedi ama evde internet yok demsiti bana ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?