Selam kızlar iyisinizdir umarım
Ben pek iyi değilim kaç gündür dr lardayım.Bebeğimin sağ kalp kapakçığı kalınlaşmış biraz o yüzden tam kapanmıyormuş sızıntı yapıyormuş.P.tesi bu konuda uzman bir Prof.dr önerdiler ona gittim.Bebek doğduktan 2-3 hafta içinde toparlanacak,iyileşecek bir durum dedi ama ben yinede çok üzüldüm korkuyorum bebeğim için.Şimdi gözetim altındayım doğumuma çok az kala dr değiştirdim bu yüzden.Artık başka 2 Dr un gözetimi altındaydım.Umarım dedikleri gibi düzelecek iyileşecek bir durumdur.Tabii sebeb olarak büyük ihtimalle gebelik şekeri diyolar.
Aman kızlar gebelik şekeri olanlar siz siz olun bu şeker konusunu çok dikkate alın.
hastaneye altın götürme eve götürürsün buket yaptır yada meyve suyu al bence.
nazocum benim bi arkadaşımın bebeğinede söylemişlerdi bu durumu bende benim doktoruma sormuştum,oda aynı senin doktorun gibi demişti doğumdan sonra geçiyomuş...
hastaneye altın götürme eve götürürsün buket yaptır yada meyve suyu al bence.
Evet gebelik şekeri vardı ama sadece haftada bir gün hastaneye çağırıp kan testleri yapıyorlardı,birde diyet vermişlerdi oda hep normal çıkıyordu.Yeni dr um çok kızdı çok kontrolsüz olmuş şekerin dedi haftada bir ölçmeyle olmaz dedi.Hmen bana şeker testi makinesi aldırdı.Şimdi sürekli şekerimi ölçüyorum yarın sonuçları göstericem ona göre insüline başlayabilirz.
Ohhh bızzz gibi Fişne suyu götür. Bana gelecek olanlar da Fişne suyu getirsin hihihikaydirigubbakcemile3
canim sakin uzulme cok gecmis olsun o hastaligi ben dogdugum gunden beri cekiyorum aslinda cektigim bir sey yok doktor arada bakiyo kalp kacakcigi tam kapanmiyo diyor ne ilac ne tedavi hic bir sorunumda yok normalde cocukken duzelmesi lazimmis benimki duzelmemis seninki daha bebek seninki buyudukce duzelir korkma :)
mopsht sakin kafana takma arkadasim bak daha onceki analizimdede soymeistim sen klebeke gibi ameliyatini olup gelicen doktorunu naisl kolay gectigini anlaticaksin ben eminim bundan kafana takma o kadin seni kafasina takmiyordur sende alemsin ya temizlikciyi takmis bende dun bebeks ekercimi taktim 3 saat moralim bozuldu gece ruyama bebek sekerleri girdi bebek sekercim ne yapti horul horul horuldadi gece uyuyamayan sekersiz kalan benim olan bana oluyo hep
saadet sen bebeği bırakır türkiye ye gelirim diyorsun ama bence bırakamazsın burnunda tüter
çalışan anneler bile biran önce akşam olsun diye bekliyorlar
hem annenler de görmek ister bebeği
burda kimse altin getirmiyo adetleri degilmis cicek gonderiyorlar kart veriyorlar bide oyuncak ayi bebek esyasi falan aliyorlarmis ben altin istiyorum
Birde eski dr uma çok kızdım.C.tesi günü 8-8,5 aydır gittiğim dr uma gittim.Bebeğin kalp atışları yüksek boynuna kordon dolanmış olabilir haftaya gel tekrar nst ye bağlayalım dedi.Pazar günü görümcemlere ablamlara anlatınca hemen başka dr a git.Boynuna kordon dolanırsa bebek ölebilir karnında senide zehirler neden bu kadar rahat davranmış dr un dediler.Bnede p.tesi iyi bir dr var dediler ona gittim o gördü kapakçıklardaki problemi hemen beni başka bir hastanedeki profösöre yönlendirdi.Randevu saatinizi bana söyleyin bende gelirim müsait olursam dedi ve o dr da bizimle geldi.Çok ilgilendiler sağolsunlar benimde eski dr uma güvenim kalmadı.İnşallah dedikleri gibi geçici bir rahatsızlıktır.8,5 aydır o dr a gidiyordum ama çok ilgisiz ve rahat davrandı hiç araştırmadı.Oysa p.tesi ilk defa gittiğim bir dr kalkıp bizimle diğer dr un yanına bile geldi.Helal olsun aldığı para gerçekten hakediyor
evt gerçekten saçmalıyoruz....kadın kendi halinde beni taktığımı var sanki... ben bi salak temizlikçiyi düşünüyorum resmen atamıyorum kafamdan..vallahi manyaklaştım...
resmen benimde moralim bozuldu uykukaçıyor..sanki başka temizlikçi yok ay saçmalık biliyorum....yapıştı resmen bana sanki
sende şekerciyi takmışsınbak gerçekten bi anormallikler oluyor bize..bide ben öyle gamsızımdır yani ne takçam allahım yarabbim huy değiştirdim resmen....
gidip kadınla kavga edesim geliyor iyide nedennnnnnnnnn...bi sinirlerim laçkalaştı sanki...
canım şu günleri atlatıp eskiye dönsek hayırlısıyla çok iyi olacak
Sadetcim hakketen kötüymüş beee altınsız olur mu... :gitme: kart ne olcakki. Yine en güzel adetler bizde var valla.
Yanıyorum anammmmm, bi tarafımdan ter aktı resmen...
Sadetcim hakketen kötüymüş beee altınsız olur mu... :gitme: kart ne olcakki. Yine en güzel adetler bizde var valla.
Ya kafamdan alnımdan sular akıyor, klimayı açmama eşim izin vermiyor çarpar diye. Vantilatörün daha sağlıklı olduğunu duymuştum direk çarpmadığı için bilgisi olan var mı??
geçmiş olsun canım prof baktıysa ve geçici bir durum diyorsa ona güven.
benzer durumu bizde yaşadık fetal eko çektirdik bişiy çıkmadı şükür.
kordona gelince benim bebeğimin boynunda da kordon var.
ben normal doğuma engelmi dedim.
son anda bebek strese girerse sezeryana alırız dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?