2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim sakin uzulme cok gecmis olsun o hastaligi ben dogdugum gunden beri cekiyorum aslinda cektigim bir sey yok doktor arada bakiyo kalp kacakcigi tam kapanmiyo diyor ne ilac ne tedavi hic bir sorunumda yok normalde cocukken duzelmesi lazimmis benimki duzelmemis seninki daha bebek seninki buyudukce duzelir korkma :)

nazocum benim bi arkadaşımın bebeğinede söylemişlerdi bu durumu bende benim doktoruma sormuştum,oda aynı senin doktorun gibi demişti doğumdan sonra geçiyomuş...

İnşallah canım yaa inşallah geçicektir.Kalp bu hafife alınmayacak bir organ o yüzden çok tedirginim.Zaten bu hafta dr umla konuşucam ben normal dğum istiyordum ama vazgeçtim artık.Şker bebeğime daha fazla zarar vermeden en erken hangi tarihte sezeryan olabiliyorsam sezeryan istiyorum.Şu anda 34+3 üm yani 35. haftamın içindeyim

saadet sen bebeği bırakır türkiye ye gelirim diyorsun ama bence bırakamazsın burnunda tüter
çalışan anneler bile biran önce akşam olsun diye bekliyorlar
hem annenler de görmek ister bebeği

Gerçekten doktorun ilgisiz davranmış canım üzüldüm, ama neyseki yinede geç kalınmış bir şey yok.
Bendede şeker çıkınca hemen doktor şeker cihazı yazdı ve insülin yazdı dahiliye uzmanı ilgileniyor tabi insülin ve diyette yapıyorum 2 aydır, umarım bende böyle şeyler olmasın.
Allahta seni ve bebeğini daha beterlerinden esirgesin.

Sağol canım inşallah düzelir.Ne kadar düzelir deselerde insanın içinde şüpheler kalıyor işte.

evt gerçekten saçmalıyoruz....kadın kendi halinde beni taktığımı var sanki... ben bi salak temizlikçiyi düşünüyorum resmen atamıyorum kafamdan..vallahi manyaklaştım...
resmen benimde moralim bozuldu uykukaçıyor..sanki başka temizlikçi yok ay saçmalık biliyorum....yapıştı resmen bana sanki
sende şekerciyi takmışsınbak gerçekten bi anormallikler oluyor bize..bide ben öyle gamsızımdır yani ne takçam allahım yarabbim huy değiştirdim resmen....
gidip kadınla kavga edesim geliyor iyide nedennnnnnnnnn...bi sinirlerim laçkalaştı sanki...
canım şu günleri atlatıp eskiye dönsek hayırlısıyla çok iyi olacak

saadet sen bebeği bırakır türkiye ye gelirim diyorsun ama bence bırakamazsın burnunda tüter
çalışan anneler bile biran önce akşam olsun diye bekliyorlar
hem annenler de görmek ister bebeği

bilmem gelirim gibime geliyo ya arabami saticam gelip kendim basinda oliyim kaziklanmiyim birde babasi bekle biraz 6 ay dolsun oyle git diyo adama suratimi bir asiyorum aman dogsun hastane cikisi git o suratini asma yeter diyo :)

geçmiş olsun canım prof baktıysa ve geçici bir durum diyorsa ona güven.
benzer durumu bizde yaşadık fetal eko çektirdik bişiy çıkmadı şükür.
kordona gelince benim bebeğimin boynunda da kordon var.
ben normal doğuma engelmi dedim.
son anda bebek strese girerse sezeryana alırız dedi.

mopshy cok gulerim ama sinirlenirsem feciyimdir aradim sekerciyi acmadi telefonu saat farki mail attim hem sekerciye hem bankaya allah okusan kicinizi kaldirin isinizi yapin neler neler sabah sekerci diyoki saadet hn cok siniurlenmissiniz bebeginize yazik :)

Sadetcim hakketen kötüymüş beee altınsız olur mu... :gitme: kart ne olcakki. Yine en güzel adetler bizde var valla.

cimri bunalr cimri zaten bizdeki o ufak altin burda yokki dugunlerdede kart veriliyo icinde para oluyo esimin babasinin dogum gunu partisi var agustos 15 de kartini aldi esim simdiden yazdi parayida icine koydu 75 yasinda partimi olur yaaaa diyorum ne demek diyo bunalr olsunelr ona bile parti yapiyolar :):)

Sadetcim hakketen kötüymüş beee altınsız olur mu... :gitme: kart ne olcakki. Yine en güzel adetler bizde var valla.

hee demii ben şimdiden kaç altın gelir diye hesap yapıyom :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
onları bozdurup oğlumun hesabına ekliycem...
şimdiki veletler ne şanslı daha doğmadan hazır bütçeleri var...
bu dönemde doğmak varmış peeeh :dilcikar:

Ya kafamdan alnımdan sular akıyor, klimayı açmama eşim izin vermiyor çarpar diye. Vantilatörün daha sağlıklı olduğunu duymuştum direk çarpmadığı için bilgisi olan var mı??

canım benim hem klıma hemde vantılator çalışıyor ikiside bana çarpıyor hiçde bişe olmadı şimdiiye kadar. başka türlü dayanamıyorum

Ah canım kıyamam ona, inşallah eli falan takılır da çıkarıverir Rüzgar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…