2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende devletin vericegi paraya dokunmiyim diyorum biriksin 16 yil sonra iyi bir birikim olur bakalim tabi kismet simdi boyle diyoruz ama zor andada her an lazim olabilir ..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende öyleyim valla temizlikçiye bi mail atcam ama mail adresi yok)))heheheh)
dünden beri kin yaptım sanırım düşüne düşüne...
ben şimdi biraz dışarı çıkıp dolaşıcam gecelik falan bakıcam unutayım şu salak kabus kadını

lilacım yeni toppik çok şık olmuş canım eline sağlık

Son düzenleme:

Hee yine kart boş değil :))) bende tebrik kartı sanmıştım bir tek. Evet haklısın Onlar yaş günü partilerine çok değer veriyor isterse 100 yaşında olsun. Ben bile kutlamıyorum doğum günümü valla. Adamlar eğlenmeye yer arıyolar zaten.

Sağol canım herkes öyle diyo prof. dediyse doğrudur güvenmelisin diyor.
Peki senin bebeğin kordona dolanmış bunun bir zararı yokmuymuş

ya kızlar normal doğumu sırf sabretmem gerektiği için istemiyorum:)sanki beklerken çok sıkılacakmışım gibi geliyo,yok it,yok ıkın:)dünyaya iş olduğunu bilsem gelmezdimde:)

kızlar 10 tane küçğk altın gelse 1000lira yapar ..aman okadarda çok değil yani....
hadi 1000lira olmasın 2000lira olsun....çokta bişi değil ...bi pırlanta yüzük parası:roflol:

Aynen :)) bende bu sabah hesap yaptım vallahi. Sadece Ablamları abimleri hesapladım onun dışında takmayan olursa hayal kırıklığı yaşamıyım...delikafadulden

katılıyorum ve çok güldüm bu önerine :)
iyi güzel de sence eşlerimiz izin verir mi :)))

lilacım, topik falan yazmış birileri. yeni birşey mi var, ben göremedim de.

onlarda gezsin sabaacım biz bişey diyomuyuz,üstlerinde o postlarla(vücutlarındaki metrekare başına düşen kıl sebebi ile böyle söylüyorum) onlarada zor oluyodurşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…