2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım biz 2.yi düşünmüyoruz.aslında çok isterdim bi kardeşi olsun.6 yıllık evliyim ben.diyorum keşke ilki için bu kadar çok beklemeseydik.geç karar verdik.daha kucağıma almadan keşke daha önce düşünseydik çocuk yapmayı diyorum.

lila işte züleyhanın bilgileri

selam balluşkalar,yeni adliyeden geldim sıcaktan bayılacam sanırım,geçmişi okumaya mecalim yok önemli bi gelişme varsa söylerseniz sevinirim

ay züleyha doğum yapmış demek...allahım tez zamanda küvezden çıkarır inşallah bebişini...uzun sağlıklı bi ömür minik oğlunun olur inşallah

Vay be, ilk doğumumuz gerçekleşmiş. En azından sağlıklılar anne ve bebek. Buradan gözün aydın diyeyim.
Bebeği sağlık sorunu yaşıyordu beyinden? Acaba şimdi iyi mi ki, belki ultrason yanılmıştır. Karıştırmıyorsam tabii bilmiyorumkismile

slm kızlar zülayhacğım gözün aydın allah uzun ömür versin bende dün çok kortum sancım hiç durmadı süreklı sancım oldu bugün çok dükü kadar yok

ay bunlarr bzıı 9 dogurtacaklarr bende dun kötydummm belımden kasıgıma adet sancısı gıbı sancılar grıdıı karnım kasıldı komplee semsert oluodu acıle gttık nstye bagldnıkkk bısıy cıkmadıı dalgamı gecıolar bızleee daha sımdıden nasıl kokrtum yaa bndeee dha 39gun var beklesınler braz daha deılmı:)

züleyhacım gözün aydın allah analı babalı büyütüsn...

dün benimde kaslımam oldu dr randevumda beni hemen acile gönderdi etlik hastanesine nst ye bağlandımm kan ve idrar verdim sancı çıkmadıı allahtan.... idrarda enfeksiyon çıktı sadece..dün nst de beklerken inan aklıma geldinn yaa bu kızda hep bu hastaneye geliyodu diye düşündüm ne zamandırda girmiyodu dedimm...allahım sağlık sıhhat versin sana ve bebişinee...

Selam kızlar iyisinizdir umarım
Ben pek iyi değilim kaç gündür dr lardayım.Bebeğimin sağ kalp kapakçığı kalınlaşmış biraz o yüzden tam kapanmıyormuş sızıntı yapıyormuş.P.tesi bu konuda uzman bir Prof.dr önerdiler ona gittim.Bebek doğduktan 2-3 hafta içinde toparlanacak,iyileşecek bir durum dedi ama ben yinede çok üzüldüm korkuyorum bebeğim için.Şimdi gözetim altındayım doğumuma çok az kala dr değiştirdim bu yüzden.Artık başka 2 Dr un gözetimi altındaydım.Umarım dedikleri gibi düzelecek iyileşecek bir durumdur.Tabii sebeb olarak büyük ihtimalle gebelik şekeri diyolar.
Aman kızlar gebelik şekeri olanlar siz siz olun bu şeker konusunu çok dikkate alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…