2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
açmıyo amaaaaaaaa. off

canım eklerken doğrudan linki kopyalıyorsun ya o image shack programından..ondan sonra bizim mesaj yazdığımız bölümün üzerindeki manzara resmi olan küçük kutucuğa tıklıyorsun ordaki http....FALAN YAZAN SATIRDA YANIP SÖNEN YAZIYI SİLİP KOPYLADIĞIN ADRESİ YAPIŞTIRIRSAN SADECE ÇIKAR....
DAHA ÖNCE BENİMDE RESİM ÇIKmıyordu hatayı burada yapıyormuşum belki seninde ondan çıkmıyordur..

ay patikler manyak güzelmiş yaa....yerim ben onları....
ördünmü sen bunu canım....
kızlar benim isimlere yorum yapın bekliyorum hangisi güzel.

ay patikler manyak güzelmiş yaa....yerim ben onları....
ördünmü sen bunu canım....
kızlar benim isimlere yorum yapın bekliyorum hangisi güzel.

öğreniyorum bi arkadaşım bunun kırmızılısını ördü bana bende başladım çok güzel paylaşmak:hulya::hulya: istedim

bu ismler canım...
patik çok güzel kayınvalideme göstereyimde örneğini örsün ya çok şirinmiş:lepi:

mopsy bence isimlerin hepsi çok güzel.

sağol kuzum...erkek ismi kesin uluç olacak ama yanına sarp koyalımmı sence ..bunda kararsızım...
birde kız ismi en güzeli hangisi hepsini koyamayızkaydirigubbakcemile3
defnemi tusemmi sahramı???

beril güzelmiş ya çok çıtı pıtı canım...beğendim dilediğin gibi koy canım...
ben berra ve bennu isimlerinide beğeniyorum ama koymayı düşünecek kadar değil..defne ağırlıklıyız zaten eşimde çok beğendi defne olacak kısmetse...sağol yorumun için

ben pelin isminide düşünüyordum aslında..pelin veya dide....bak değişebilir aslında bizim tabi 9 ayda neler olur neler.....dide gözbebeği demek..

sağol kuzum...erkek ismi kesin uluç olacak ama yanına sarp koyalımmı sence ..bunda kararsızım...
birde kız ismi en güzeli hangisi hepsini koyamayızkaydirigubbakcemile3
defnemi tusemmi sahramı???

defne en güsel.
sarp uluç, uluç sarp bu ikisi de yanyana güzel.ikisi birden olabilir bence.

hdncyln patikler süpermiş tatlım,çok beğendim.

mopsy canım defne ismi çok güzel ben de istiyodum ama eşim beğenmedi.kız isimleri ona ait ya :ecrin_bebek: oğlumun ismini ben koyacam ama.bakalım kız mı erkek mi?sağlıklı olsun yavrum gerisi boş.

mrb kızlar, işler çok arada bi bakabiliyorum kaçırıyorum da.

mopsy defne güzel defne sositososito

sağolun kızlar yorumlarınız için....çok teşekkürler.....
sehercim bizdede tam tersi kız ismi bana aitalkisalkisalkis
ama tabi yinede ikimizin beğendiği ortak isim olacak ama kız ismi önerisi benden gelecek ..erkektede ondan gelecek ben seçicem önerdiği isimleri....bizde öyle anlaştıkalkisalkisalkis

günaydın güzel anneler.....
Kızlar kalp atışları karından ultrasonda duyuluyor mu???
Bebişim 7 haftalık oldu, gidip kalp atışlarını duymak istiyorum....

günaydın güzel anneler.....
Kızlar kalp atışları karından ultrasonda duyuluyor mu???
Bebişim 7 haftalık oldu, gidip kalp atışlarını duymak istiyorum....

canım 7 haftalık oldu diosun ama ticker da 9+1 gözüküosun.gerçi herikisinde de duyulmaz bence ben 2 gün önce gittim ekrandan gördüm sadece.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…