hastaneye altın götürme eve götürürsün buket yaptır yada meyve suyu al bence.
Sağol canım herkes öyle diyo prof. dediyse doğrudur güvenmelisin diyor.
Peki senin bebeğin kordona dolanmış bunun bir zararı yokmuymuş
ya hamilelere don sütyen gezmek serbest olmalı kardeşim yaaaaaaa
MOPSY temizlikçiyle ne oldu balım?
katılıyorum ve çok güldüm bu önerine :)
iyi güzel de sence eşlerimiz izin verir mi :)))
lilacım, topik falan yazmış birileri. yeni birşey mi var, ben göremedim de.
kızlar 10 tane küçğk altın gelse 1000lira yapar ..aman okadarda çok değil yani....
hadi 1000lira olmasın 2000lira olsun....çokta bişi değil ...bi pırlanta yüzük parası:roflol:
onlarda gezsin sabaacım biz bişey diyomuyuz,üstlerinde o postlarla(vücutlarındaki metrekare başına düşen kıl sebebi ile böyle söylüyorum) onlarada zor oluyodurşakkıdı
temizlikçi nazlanıp duruyo.herhafta yarım gün geliyordu 2 haftadır gelmiyor..en sonuna para az dedi.yani baştan söylesene dimi..hadi zam yaptık.buhafta gelecekti..şimi yine bahane yok tam gün al .iş yetişmiyorda ev büyükte bilmemne saçmalayıp duruyor..gelmek istemiyormusun diyorum istiyorum tam gün al diyoo..ya ben seni nasıl tam gün alayım herhafta....zaten toz bile alamıyorum son günlerimde bu bana yapılırmı dimi...yarım gün yeter bana zaten manyak yaa
bak sen herhafta gel ben seni 1aylık değil doğumdan sonrada düşünüyorum falan dedim..şimdi cumartesilerde karar kıldık ama hiç güvenmiyorum...
bide ben bunu 2 arkadaşıma tavsiye ettim onlard alıyor..şimdi beni satışa getiriyor..kimseye iylik yapmayacaksın.bende dünden beri bunu kurdum kafamda...uykularım kaçtı...
aman neyse gülüm yaa ...inş yinevazgeçmez...ay iyi başka bi temizlikçi bulsam değiştircemde şimdi bulana kadar doğum gelcek....
kızlar diyelim annemiz babamız bize kolye blezik falan takacak doğumda..eve gelincemitakacak yoksa hastahanedemi???
bide taktılar diyelim bunu karşı taraf nasıl görecek taktıklarını yani)hahahahaa
:))) aynen öyle mopsycim... Yinede buna şükür ama yaa...
Bu arada bende bu aralar herşeye takığım. Her yere şikayet meili atıyorum. Telefonum kaç aydır bozuk hemde 5 aylık telefon fabrika hatası varmış kaç defa gitti geldi dün sabah bir mail yazdım nokia ve genpaya okuyunca sonradan kendim utandım ama napiiim hakettiler. :))) Cumartesi Tüketiciyi koruma derneğine gidip dava açıcam.
Sonra bir ay önce sağlık bakanlığına şikayet maili yazmıştım ordanda aradılar. :)))) ayyy düşünüyorum başka bi yere yazmışmıydım diye valla.
temizlikçi nazlanıp duruyo.herhafta yarım gün geliyordu 2 haftadır gelmiyor..en sonuna para az dedi.yani baştan söylesene dimi..hadi zam yaptık.buhafta gelecekti..şimi yine bahane yok tam gün al .iş yetişmiyorda ev büyükte bilmemne saçmalayıp duruyor..gelmek istemiyormusun diyorum istiyorum tam gün al diyoo..ya ben seni nasıl tam gün alayım herhafta....zaten toz bile alamıyorum son günlerimde bu bana yapılırmı dimi...yarım gün yeter bana zaten manyak yaa
bak sen herhafta gel ben seni 1aylık değil doğumdan sonrada düşünüyorum falan dedim..şimdi cumartesilerde karar kıldık ama hiç güvenmiyorum...
bide ben bunu 2 arkadaşıma tavsiye ettim onlard alıyor..şimdi beni satışa getiriyor..kimseye iylik yapmayacaksın.bende dünden beri bunu kurdum kafamda...uykularım kaçtı...
aman neyse gülüm yaa ...inş yinevazgeçmez...ay iyi başka bi temizlikçi bulsam değiştircemde şimdi bulana kadar doğum gelcek....
kızlar diyelim annemiz babamız bize kolye blezik falan takacak doğumda..eve gelincemitakacak yoksa hastahanedemi???
bide taktılar diyelim bunu karşı taraf nasıl görecek taktıklarını yani)hahahahaa
bu kadinlarin hepsi bende dahil neden parayi cok seviyo bilimsel aciklamasi varmi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?