2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

  • Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bizde de anne yatağında oturur öyle dinler. Bende kısmetse mevlütü doğumun haftasına yapmak istiyorum kızlar umarım iyileşebilirim.
 

Umarım kurtarabilirim canım yaa üzüldüm bende sana. Yani tamam onlarında işi kolay değil ama parada kolay kazanılmıyor yaa bak ben hala çalışıyorum neden mızmızlanıyolarki insan gibi hak et paranı dimi... Tamam ben sana yazarım canım merak etme.

öptüm.
 

hee çok güzelmmiş canım...
şimdi bizdede yatakodasında yatak gelin yatağı gibi süslenir annede gecelik sabahlı saten giyinir .saçlarını makyajını yaptırır ytakta olur bebekle mevlüt dinlenir...sonra mevlüt okunken bebeği hocaya götürürler hocada sallıyormuş falan ama hocaya kim götürüyor bilmiyorum orsını:)
daha sonra mevlütten sonra anne bebek şekerlerini dağıtıyorr....ama işte o takı kısmını bilmiyorum..belkide sizinki gibidir ....
 
kizlar bir din var yani ismini net hatirlamiyorum arastiricam bu adamalrin yani din adamalrida dahil nasil hristiyanalrin dina damai hayatlari boyunca evlenemiyor cinsil bir sey yasiyamiyorsa bu adamalrda hayat biyu insanlara temizlik disinda baska is yapamiyorlarmis duyunca cok tuhafima gitmisti yani adam mirmar muhendislik falan yapamiyo dinci bir tipse sadece insanlara temizlige gidebliyormus coks acma ama cidden bulucam size internetten ben cok gulmustum temizlik dini gibi :)
 
Bizde de anne yatağında oturur öyle dinler. Bende kısmetse mevlütü doğumun haftasına yapmak istiyorum kızlar umarım iyileşebilirim.

bizde 15 gün içinde düşünüyoruz ..
canımsiz takıyı nasıl takıyosunuz...
anneler falan yani ...
mevlütte salondamı takıyor anneler takıyı....
bide benim annem bi kolye kardeşim bi büyük altın babamda bi büyük altın takacak...mevlütte erkekler olmuyor nasıl takacak onlarrrbilmiyorumkismile
 
Bizde de anne yatağında oturur öyle dinler. Bende kısmetse mevlütü doğumun haftasına yapmak istiyorum kızlar umarım iyileşebilirim.

sevcanım nasıl doğum haftasında ?
bizde kırkı çıkınca yapılır.
kırk mevlidi derler hatta ilk defa duyuyorum ilk haftadada yapılırmı ki ?
bebek daha çok minik olduğu için gelen gidenden mikrop falan kapar güzelim bi kırkını bekle bence azıcık serpilsin nolur nolmaz.
 
mopsycim büyükler seni yönlendirirler canım.
öyle zaten ilk hocaya verilir sonra babaneye sonra aneneye öyle sıralı bebek kucakta gezer.
 
SEVCAN: canım geçen msj atmışsın geri dönemedim
annemler geldi memleketten gelemedim zaten msj da geç görmüşüm
ama haber verdiğin için sağol
dediğin kuaförü gördüm annemler gidince artık bi cesaret giderim bi akşam...
 

Ayyy yemin ett :)) rahipler rahibeler bile bana ilişki yaşamadıkları için ilginç gelmişti tamam nefsine hakim oluyor ama günah değil ki ne biliyim.... :) Birde bu mu varmış :)))
 

bu guzelmis yani yataga yatma fikri gecelikle tuhaf geliyo tabi adet yapilacaksa yapilir ama erkekler gelmiyo dimi bu mevlutlere ?
 

Bende seni merak ediodum yaa telin olsaydı arıcaktım :) demek annenler geldi gözün aydın.
Olsun sonra gidersin, istiyosan ben arıyım kuaförü gideceğin zaman iyi yolsun seni
 
Ayyy yemin ett :)) rahipler rahibeler bile bana ilişki yaşamadıkları için ilginç gelmişti tamam nefsine hakim oluyor ama günah değil ki ne biliyim.... :) Birde bu mu varmış :)))

dur bulucam size evet bu dinde insanlara temizlik disinda baska bir is secemiyormussun belki turkiyedeki temizlikciler gizli ce bu dine mensuptur haha :):)
evet ilk rahipler rahibeler banada tuhaf gelmisti yani adamlara evlenmek cinsel iliski hayat boyu yasak ne sacma ya adamin nefsi ne olucak yok yani esimin teyzesi rahibe ama kaidn memelk gibi bir sey bembeyaz seviyorum surekli melek gibi konusurken insan hikaye dinliyo gibi geliyo tertemiz bir kadin hayat boyu evlenmemis erkek arkadasi olmamis okulda ing ogretiyo rahibelere yani ordan senede iki kere eve geliyo tum hayati bu ilginc :)
 
bizde mevlütü kırkı çıkınca yapılır, kurban kesilir mevlütte o et pişirilip dağıtılır, anne yatak odasında yatar, bebeğin ve annenin yatağı süslenir aynı şekilde annede tabi :) takısını takmak isteyenler mevlüt sonrası odaya gelip takılarını takarlar,
 

hayatları boyunca hiç miiiii :1shok: akannehir
ayol onlar ölsün o zaman boşa yaşıyolar aklinialirimsmile:jeyyar:

:roflol:
 

Bizde de kırkı beklenmez canım yani bekleyen tabi beklerde... Ay ne biliyim canım yaa geleni gideni çok severim ama, bebeğimle zaten doğumdan sonra çok kalamıcam çalışacağım için o yüzden herkes biran evvel gelsin gitsin istiyorum. Çünkü ablam doğum yaptı daha 10 günlüktü gelenler hep örgüleriyle geldiler bide soğuk diye o oturma odasında yattı, hep kadınlar yanındaydılar bebekte tabi çok sinir oldum çok şükür bişey kapmadı çocuk. Mevlütünü yaptı 20 günlükken haftasına insanlar arıyolar 3 gün sonra sana gelicez ne bekliyolarsa lohusa kadından e haliyle genede hamur işi vs yapılyor gelene ve oturuyorlar saatlerce. Bende şimdiden sarma ve sigara böreği sarıp buzluğa atıyorum yinede gelen olursa ikram olur diye.
Benim olursa ama ben yatak odasından bebeği çıkarmıcam mevlütte. Tek hoca anne anne ve babaanneye veririm sallasınlar diye bişey olmaz umarım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…