- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
bizde anne yatmaz çok güzel giyinir bebek ve anne yatak odasında oturur mevlüt dinler.
sonra mevküt sonrası anne bebeği alır salona götürür babanenin-ananenin kucağına verir kısa aralıklarla o arada takılar takılır işte böyle olur canım bizde.
o aradada herkes görür zaten a.s
suan 32 haftalık sanırım 31 haftalıkken dogurmus
evt canım bende düşündükçe kinlendim....düşün sabah 5.30 da kalktım uykumdan ..yani pes diyorum kendime....canım sen güniçinde arayıp bana teli özelden msjlarsan çok sevinirim.ben bi dışarıya çıkacağım akşamüzeri bakarım...
kaçliaya geldiğinide sorarmısın canım....ne işler yapıyormuş bide bi yarım günde bilgimiz olsun diye diyorum....
tabi ben kadınlada konuşurum ama aklımda olsun yani yaptığı işler...
daha öncede bana i kadın geliyorduda mesela çamaşır suyu kullanmıyordu oda bi salaktı yani..astımı varmış prensesin:)
yani böyle onu yapmam bunu yapmam demiyor sanırım...
haberini bekliyorum .çok teşekkrler ..allahım beni bu dertten kurtarcan galiba sevcancım kız kabus oldu yeminederim:)aslında hiç takıntılı değilimdir ama bilmiyorum böyle bişi oldu bana:)öpüyorum canım
bizde anne yatmaz çok güzel giyinir bebek ve anne yatak odasında oturur mevlüt dinler.
sonra mevküt sonrası anne bebeği alır salona götürür babanenin-ananenin kucağına verir kısa aralıklarla o arada takılar takılır işte böyle olur canım bizde.
Bizde de anne yatağında oturur öyle dinler. Bende kısmetse mevlütü doğumun haftasına yapmak istiyorum kızlar umarım iyileşebilirim.
Bizde de anne yatağında oturur öyle dinler. Bende kısmetse mevlütü doğumun haftasına yapmak istiyorum kızlar umarım iyileşebilirim.
kizlar bir din var yani ismini net hatirlamiyorum arastiricam bu adamalrin yani din adamalrida dahil nasil hristiyanalrin dina damai hayatlari boyunca evlenemiyor cinsil bir sey yasiyamiyorsa bu adamalrda hayat biyu insanlara temizlik disinda baska is yapamiyorlarmis duyunca cok tuhafima gitmisti yani adam mirmar muhendislik falan yapamiyo dinci bir tipse sadece insanlara temizlige gidebliyormus coks acma ama cidden bulucam size internetten ben cok gulmustum temizlik dini gibi :)
SEVCAN: canım geçen msj atmışsın geri dönemedim
annemler geldi memleketten gelemedim zaten msj da geç görmüşüm
ama haber verdiğin için sağol
dediğin kuaförü gördüm annemler gidince artık bi cesaret giderim bi akşam...
Ayyy yemin ett :)) rahipler rahibeler bile bana ilişki yaşamadıkları için ilginç gelmişti tamam nefsine hakim oluyor ama günah değil ki ne biliyim.... :) Birde bu mu varmış :)))
kizlar bir din var yani ismini net hatirlamiyorum arastiricam bu adamalrin yani din adamalrida dahil nasil hristiyanalrin dina damai hayatlari boyunca evlenemiyor cinsil bir sey yasiyamiyorsa bu adamalrda hayat biyu insanlara temizlik disinda baska is yapamiyorlarmis duyunca cok tuhafima gitmisti yani adam mirmar muhendislik falan yapamiyo dinci bir tipse sadece insanlara temizlige gidebliyormus coks acma ama cidden bulucam size internetten ben cok gulmustum temizlik dini gibi :)
hayatları boyunca hiç miiiii :1shok: akannehir
ayol onlar ölsün o zaman boşa yaşıyolar aklinialirimsmile:jeyyar:
:roflol:
sevcanım nasıl doğum haftasında ?
bizde kırkı çıkınca yapılır.
kırk mevlidi derler hatta ilk defa duyuyorum ilk haftadada yapılırmı ki ?
bebek daha çok minik olduğu için gelen gidenden mikrop falan kapar güzelim bi kırkını bekle bence azıcık serpilsin nolur nolmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?