2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hahahahah))))bende görmelerini istiyorum..hastahanede takılsa görülür yani herkez görürü ama oda saçmamı yani..eve gelirgelmezmi takılacak diye düşünüyordum herkez varken yani:::
bebek mevlütünde yine takılsın çylemi lilacım bu işler böylemi oluyor canım)))
hani diyorum bizimkiler bilezik falan takarsa karşı tarafta bi küçükle geçiştirmesin)hahahahayerimseniben

Son düzenleme:

annem hatıra olarak dedemlerin bana bebekken taktıkları küpeyi ve kendi düğün takısını verecek. birde künye takacaklar. kardesimde altın takacak

sabacım şekerim ilk bebemiz doğdu züleyha doğum yaptı.
bizde yeni topik açtık bebekler geliyo topii işte bak burda

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/379813-2010-eylul-bebekleri-geliyooor.html

sağol canım, gördüm şimdi. ben züleyhayı ağustos annelerinden biri sandım. bizden bu kadar erken doğuran olmasına şaşırdım. eylül annesi - temmuzda doğum , inanamadım gibi oldu.

züleyhaya hayırlı olsun der, yavrusuna sağlık diler ve tez zamanda küvezden çıkıp annesine kavuşmasını dilerim.
vay be demek başladık hoşgeldin demeye. biraz ürpertici, tüyleri diken diken edici bir durum. yani duygusal bir boşalma olur herhalde doğum yapınca.

Aman canım yaaa kraldan çok kralcı sinir olurum böylelerine. Başka temizlikçimi yok. Benim beşevlerde giden bi tanıdık var yarım gün gidiyor isteyene. istersen telini sorabilirim herkes memnun yani.

ay sevcan sevinirim canım..bende ertuğrulkentteyim beşevlere yakın...bi sorsana gülüm kaça gidiyormuş...
memnunmu diye bi araştırsana nasılmış işi..bana teli özelden atarsan çok sevinirim..
ben şimdi hamileyim bişi yapamıyorum muhtacım ya kullanıyor uyanık...öteki arkadaşlarıma demeiş böyle bişi bana diyor tam güün al diye...allahım bişi demicem artık ...

Hadi yaa sende bendensin :))) bende böyle dedim bak.

Dün akşam mübarek kandil gününde nokia ve genpaya bol bol beddular ettim ve belirteyim 7,5 aylık hamileyim(hani derlerya duaları kabul olur) Sizler için ne kadar önemli bilemem tabi.... Ödediğim telefonun parasıyla kim ekmek yediyse a dan z ye haram zıkkım olsun inşallah! Yanınıza bırakacağımı sanıyorsanız yanılıyorsunuz tüketici derneğine gerekli şikayeti yapıp paramı sizden geri alacağım, tabiii siz süründürmeyi seversiniz, iyide bilirsiniz olsun! belki 1 sene sonra ama yinede o parayı sizden alacağım. Belirteyim bu arada hiç bu kadar çirkef olmadım, basit cümlelerde kurmadım! Anlayın artık durumun vahimliğini.......
Sonuç genpadan aradılar tellefonu direk bana gönderin dediler ama artık çok geç dedim :))

mopsycim bizde öyle olur.
şimdi hastaneye ve ilk günler eve pek kimse gelmez ya hani.sadece 1. derece akrabalar gelir
ama mevlüt dolar eş dost konu komşu işte onlarda görsün diye annelerin taktıkları geri verilir tekrar takılır.
şimişd millet bakar annesi ne taktı kayınvalidesi ne taktı diye mevlitte
o yüzden işte şekerim...

tam kontes bide gelir 5 saat için.yok yarım saat kahvaltı eder bilmemne..sanki bize işyerinde kahvaltı veriliyor...yok yoruldum bilmemne..ev çok büyük...sanki işkence yaptırıyorum ben ona ...yahu dedim ben bile 1 saate süpürüp siliyorum...
cahil gerizekalılar valla ..sonrada iş yok derler terbiyesizler.

iyi yapmissin bunalr bu dilden anliyo esim bir aydir mini mini konusuyo kismeden ses cikmiyo ban hemen sabah mesaj attilar demekiki bu ise yariyo :):)

tamam canım...ama bizde mevlütte yatakodasında oturuluyor..yani ben yatakodasında yatağın içinde olacağım)))
m,safirler salonda..yoksa salonda takı töreni gibi bişimi oluyor yani....yoksa misafirler gelmden öncemi takacak anneler:)
ay ne çok sordum kusura bakma..ama ince ayrıntısını öğreneyimde öyle yapalım bizde canım

Canım arkadaşı aradım ama açmadı onunda 40 günlük bebeği var heralde duymadı ama gün içinde konuşurum alırım. Yazarım sanada memnum diyodu arkadaş. Hatta bende çağırıcam izine çıkınca. Aynen senin mecbur olduğunu düşünüyor sanırım bide sanki para akıyorya herkesde uyanık. Sinir oldum alsanaalsanasmile

Ay alacaklarımızın sonu gelmiyor ki şekerim kaydirigubbakcemile3

galiba ondan benimde hep bir alicagim oluyo olmasada oluyo gecen bir saten pjama takimi gordum magazada ayni marka 80 tl idi boynerde burda tabi alakasi yok cok ucuz uc tane kalmis biri 36 iki taneside 44 beden 3unuude aldim esim tabi sordu meraktan 44 beden iki geceligi ne yapicaksin hemde ayni deidmki 36 beden kardesime 44 beden anneme biri pislenirse digerini giyer diye iki tane aldimz aten iki tane kalmis zaten uc tane vardi allahtand aha cok yoktu onalrida toplar alirdim :):)

bizim burda mevlütlerde yeni doğum yapmış annede giyinip süsleniyo,salonda dua ediliyo,mevlüt okunuyo,şerbet ikramı,yiyecekler derken bebek yastığına takılıyo..
yeni adet çıktı artık mevlüt içinde salon tutuyolar:)

kızlar selammm bugün işlerim çok yoğun anca bakabildim, herkez iyidir inş.
züleyha doğurmuş kaç haftalıktı bileniniz varmı ?

arkadaslar yazik kadinalara ya yinede temizlik cidden zor is herkesin harci degil iyi para aliyorlar ama cidden zor is ama ne yazikki bu isi yapan kadinalrin %90 cahil cok sey beklemeyin 2 tl fazla veren olsa giderler ama yinede yaptikalri ise bakiyorum cidden cok zor cok emek gerektiren is siz iyisiniz ama bunlara eziyet eden ne kadinalr var para veriyoruz diye kadini satin aliyorlar sanki :)

bizde anne yatmaz çok güzel giyinir bebek ve anne yatak odasında oturur mevlüt dinler.
sonra mevküt sonrası anne bebeği alır salona götürür babanenin-ananenin kucağına verir kısa aralıklarla o arada takılar takılır işte böyle olur canım bizde.
o aradada herkes görür zaten a.s

evt canım bende düşündükçe kinlendim....düşün sabah 5.30 da kalktım uykumdan ..yani pes diyorum kendime....canım sen güniçinde arayıp bana teli özelden msjlarsan çok sevinirim.ben bi dışarıya çıkacağım akşamüzeri bakarım...
kaçliaya geldiğinide sorarmısın canım....ne işler yapıyormuş bide bi yarım günde bilgimiz olsun diye diyorum....
tabi ben kadınlada konuşurum ama aklımda olsun yani yaptığı işler...
daha öncede bana i kadın geliyorduda mesela çamaşır suyu kullanmıyordu oda bi salaktı yani..astımı varmış prensesin:)
yani böyle onu yapmam bunu yapmam demiyor sanırım...
haberini bekliyorum .çok teşekkrler ..allahım beni bu dertten kurtarcan galiba sevcancım kız kabus oldu yeminederim:)aslında hiç takıntılı değilimdir ama bilmiyorum böyle bişi oldu bana:)öpüyorum canım

biz balayı otelimizi bi turizm firmasıyla anlaşarak erken rezarvasyonla ayırtmıştık..parayıda peşin verdik yanii...neyse balayına çıktık otele bi gittik,otel hiç resimde göründüğü gibi değil..plajı bi adım havuz desen banu alkanın eski filmlerinden kalma mermerden,aqua park dedikleri iki kaydırak,araplar dolu ve odamız henüz hazır değil...bize kahvaltıya alalım sizi o sırada odanız hazır olur dediler kahvaltıya çıktık,anacım yurt gibi,iki peynir bi zeytin,ya sabır diyorum kocamada ilk günden çemkirgen yüzümü göstermek istemiyorum...odaya çıktık biz suit oda ayırtmıştık oda suit değil,deniz manzaralı dedik denizi görebilmek için birinin sizi arkadan itmesi gerekiyo ve o ana benim kayış koptu ara dedim eşime anlat...eşima ardı gayet sakin konuşuyo ama ben karşı tarafın dediklerini duyuyorum..elinden aldım telefonu bana paramı gönder dedim,gönderemem cart curt etti öylemii dedim avukatımı noterle gönderiyorum parayı geri ödemediğinizi tekrar onlarada söylersiniz bende burda gidip mahkemeden tespit isteyecem dedim kapadım telefonu...aradan 5 dakika geçmedi aradılar hesap numaranızı gönderin diye...paramızı yatırdılar ve iğrenç otelden çıktık..insanları salak sanıyolar ya buna deli oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…