hee bak mopsicim onların ortamında taksın görsünler ilk gün hastanede yada evde farketmez ama kayınvalidenlerin görebileceği ortamda olsun görünce onlarda takmak zorunda kalırlar :)))).
önce takar bebek mevlidi günüde verirsin annene tekrar takar.
ayy ne şeytanım kötükedihüso
hee bak mopsicim onların ortamında taksın görsünler ilk gün hastanede yada evde farketmez ama kayınvalidenlerin görebileceği ortamda olsun görünce onlarda takmak zorunda kalırlar :)))).
önce takar bebek mevlidi günüde verirsin annene tekrar takar.
ayy ne şeytanım kötükedihüso
sabacım şekerim ilk bebemiz doğdu züleyha doğum yaptı.
bizde yeni topik açtık bebekler geliyo topii işte bak burda
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/379813-2010-eylul-bebekleri-geliyooor.html
Aman canım yaaa kraldan çok kralcı sinir olurum böylelerine. Başka temizlikçimi yok. Benim beşevlerde giden bi tanıdık var yarım gün gidiyor isteyene. istersen telini sorabilirim herkes memnun yani.
Ahh sen benim bakaya sekrciye deidkelrimi bir duysan gecen ayda postam kayboldu ama ikis efer postaneye mail attim kizkardesimi cagirmislar cok alinmislar adamlara hirsizlar dedim bankaciyla sekerciyede sekerlerim hazir degil diye kcinizi buyutuyosunuz ise yaramiyorusnuz dedim ama cok sinirleniyorum ya normalde hic boyle seyler demem :)
ya ben bu insanları anlamıyorum paraya ihtiyacın varmı yokmu kardeşim?benim günlük yevmiyem senin aldığın paraya gelmiyoken ben sana o parayı veriyom ne bu naz yani...benim temizlikçide öyle bi naz bi kapris,yarım gün gelince günü ölüyomuş hanımın,kontess...
Hadi yaa sende bendensin :))) bende böyle dedim bak.
Dün akşam mübarek kandil gününde nokia ve genpaya bol bol beddular ettim ve belirteyim 7,5 aylık hamileyim(hani derlerya duaları kabul olur) Sizler için ne kadar önemli bilemem tabi.... Ödediğim telefonun parasıyla kim ekmek yediyse a dan z ye haram zıkkım olsun inşallah! Yanınıza bırakacağımı sanıyorsanız yanılıyorsunuz tüketici derneğine gerekli şikayeti yapıp paramı sizden geri alacağım, tabiii siz süründürmeyi seversiniz, iyide bilirsiniz olsun! belki 1 sene sonra ama yinede o parayı sizden alacağım. Belirteyim bu arada hiç bu kadar çirkef olmadım, basit cümlelerde kurmadım! Anlayın artık durumun vahimliğini.......
Sonuç genpadan aradılar tellefonu direk bana gönderin dediler ama artık çok geç dedim :))
mopsycim bizde öyle olur.
şimdi hastaneye ve ilk günler eve pek kimse gelmez ya hani.sadece 1. derece akrabalar gelir
ama mevlüt dolar eş dost konu komşu işte onlarda görsün diye annelerin taktıkları geri verilir tekrar takılır.
şimişd millet bakar annesi ne taktı kayınvalidesi ne taktı diye mevlitte
o yüzden işte şekerim...
ay sevcan sevinirim canım..bende ertuğrulkentteyim beşevlere yakın...bi sorsana gülüm kaça gidiyormuş...
memnunmu diye bi araştırsana nasılmış işi..bana teli özelden atarsan çok sevinirim..
ben şimdi hamileyim bişi yapamıyorum muhtacım ya kullanıyor uyanık...öteki arkadaşlarıma demeiş böyle bişi bana diyor tam güün al diye...allahım bişi demicem artık ...
Ay alacaklarımızın sonu gelmiyor ki şekerim kaydirigubbakcemile3
iyi yapmissin bunalr bu dilden anliyo esim bir aydir mini mini konusuyo kismeden ses cikmiyo ban hemen sabah mesaj attilar demekiki bu ise yariyo :):)
kızlar selammm bugün işlerim çok yoğun anca bakabildim, herkez iyidir inş.
züleyha doğurmuş kaç haftalıktı bileniniz varmı ?
tamam canım...ama bizde mevlütte yatakodasında oturuluyor..yani ben yatakodasında yatağın içinde olacağım)))
m,safirler salonda..yoksa salonda takı töreni gibi bişimi oluyor yani....yoksa misafirler gelmden öncemi takacak anneler:)
ay ne çok sordum kusura bakma..ama ince ayrıntısını öğreneyimde öyle yapalım bizde canım
Canım arkadaşı aradım ama açmadı onunda 40 günlük bebeği var heralde duymadı ama gün içinde konuşurum alırım. Yazarım sanada memnum diyodu arkadaş. Hatta bende çağırıcam izine çıkınca. Aynen senin mecbur olduğunu düşünüyor sanırım bide sanki para akıyorya herkesde uyanık. Sinir oldum alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?