2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bizde de aynı canım

hayatları boyunca hiç miiiii :1shok: akannehir
ayol onlar ölsün o zaman boşa yaşıyolar aklinialirimsmile:jeyyar:

:roflol:

hic ama hic dusunmeleri bile yasakmis diyelimki kazayla yapti iste ortalik karisiyo isten atilmasi bir yana lanet ediliyo adama kiliseye gitmedielr boyle haber cikti gazetedede insanalr aylarca ama ya insafmi bu yani adama kadina yazik hayat boyu hani kadin belki dayanirda adam nasil dayaniyo ilac falanmi aliyo acaba aklina gelmesin diye bilmemki :)
esimin teyzesi hic yapmamis ama cok tatli kadin yani normal giyiniyo kostum falan degila ma kapali giyiniyo ben gidince beni cok seviyo elimi falan tutup konusuyo gerci kadin hep yatili kaliyo para aldigi falanda yok eve gelmke icin yardimalri kullaniyorlar yaslilara bakiyorlar o evde ingilizce falan ogretirlar ispanyol rahibelere falan hayatlari boyle geliyo geciyo ben coka ciyorum bence cok sacma eismde sacma buluyo ama dinin kurali bu degismiyo :)

Canım hastanede taksın sizinkiler söyle annenlere :)) diğerleride görmüş olur hem almadılarsada mevlüte kadar utanırlar alırlar belki. Bizde ani olursa hastanede takılmaz ama eve çıkıldığında takılır hemen. Ve sende annenlerin taktıklarını hiç çıkarmassın hem bebeğin yastığından hemde üzerinden.

ay benim mevlütlerde hep güleceğim gelir:)bazı kadınlar kendinden geçer ağlar ya:)mevlütün aslında dinen bi anlamı yok biliyosunuz değilmi kızlar sadece bi gelenek çünkü mevlüt peygamberimize yazılmış bir şiir...onun arasında okunan duaların anlamı var sadece...

ben alemimi zaten esim ev esyalarina bakar magazaya girdigimizde ben parfumlere esim bebek esyalarina bakar ben fondotenlere sonra hadi yoruldum gidelim derim o alir bakarim aa guzelmis derim :)

ayy sevcancıım aklıma getirdin bende börek sarma yapıp atayım buzluğa ...
millet lohusa diye bakmıyo işte hep bi beklentiye giriyo.
hamur işi falan şart gelenlere gelmeyin diyemeyiz ee ikramsızda olmaz.
offff....

Aynen öyle canım kuru pasta da ayıp olur dedim ben. Hatta kurabiye pişirip onu bile şoklamayı düşünüyorum hazır dolap boşken.

sevcan şimdi bu kurabiyeleri falan yapıp dondorucuya atıyoruz.
kullanacağımız zaman fırına atıp ısıtıp ikram ediyoruz demi şekerim ?
böyle oluyo demi?

o yönden sanslıyım annem ve kayınvalidem yapar herhalde. 4 ya önce yakın arkadasım dogum yapmıstı. mevlütte pide, yaprak sarması, börek, kısır ve baklava vardı. sizde ne yapılır?

kelebeğim illa şu yapılır diyemem kimi hamur işi yapar,kimi pilav yapar,kimiside pide ayran verir.
kimin kolayına ne gelirse.

Maşallah mevlütler falan konuşulmuş.Bizimki nasıl olur hiç bilmiyorum.Eşim eylül sou gibi gelecek bizi götürmeye.İnş o zaman toparlanırız.Mevlüt falan düşünecek gibi olacağımı pek sanmıyorum.Bize bebek görmeye ayrı ayrı herkes gelir.Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…