kelebeğim illa şu yapılır diyemem kimi hamur işi yapar,kimi pilav yapar,kimiside pide ayran verir.
kimin kolayına ne gelirse.
eşim londraya gitmişti orda iki katlı devasa bi mothercare olduğundan bahsetmişti içim kalmıştı resmen
sevcan şimdi bu kurabiyeleri falan yapıp dondorucuya atıyoruz.
kullanacağımız zaman fırına atıp ısıtıp ikram ediyoruz demi şekerim ?
böyle oluyo demi?
canım kısır istedi yapmaya üşeniyorum bilmiyorumkismile
canım bnim yanımda olsan ben sana yapardım
o yönden sanslıyım annem ve kayınvalidem yapar herhalde. 4 ya önce yakın arkadasım dogum yapmıstı. mevlütte pide, yaprak sarması, börek, kısır ve baklava vardı. sizde ne yapılır?
burda olsa 2 saat içinde kendimizi kaybederiz
ooo sizin mevlütler baya iyiyimiş canım bizde gelelim :)) bizim mevlütler 75-100 kişi olduğu için bunlarla uğraşılmaz ya poğaça meyve suyu yada pide ayran verilir. Tabi yanında bebek şekeri ve tülbentte verilir.
Canım ben sarmaları pişirmedim küçük tencerelerim vardı onlara koydum daha sonra günlük pişiricem sigara böreklerinide pişirmedim azar azar yağlı kağıtlara sarıp buz dolabı poşetlerine koydum. Ama kurabiye yaparsam onları pişiririm hamur olarak konmaz çünkü, genelde de 2 saat önce çıkarınca buzluktan kurabiyeleri yenecek gibi oluyor. Mikro dalgam yok benim o yüzden erken çıkarıyorum.
allahim pideler pilavlar canim cekti burda bebek dogunca devtiye veriyosun insanlara yemege goturuyosun bir otele hesabida ben oduyorum ne anladim bu isten gelen para yok giden para cok :)
allahim pideler pilavlar canim cekti burda bebek dogunca devtiye veriyosun insanlara yemege goturuyosun bir otele hesabida ben oduyorum ne anladim bu isten gelen para yok giden para cok :)
Maşallah sevcancım ne kalabalıkmış mevlütleriniz.Nerde yapmayı planlıyorsun
he benimde mikrodalgam yok canım birinde görmüştüm kurabiyeleri yapıyomuş kavonozlara koyuyomuş sonra çıkarıp ısıtıp ikram ediyomuş.
ondan sordum.
sarmayı falan bende pişirmeden koyuyorum.
ama kurabiye falan hiç denemedim daha taze yapıp tüketiyoduk.
artık bebekle uğraşmaktan yapamayız böyle dondurucuya atmak iyi olur.
eşim londraya gitmişti orda iki katlı devasa bi mothercare olduğundan bahsetmişti içim kalmıştı resmen
Bakıyorum altınları maltınları duyunca gözlerin dolar olmuş kızzzzzzzdelikafadulden
Seni biaz paracı gördüm ayol:roflol: :roflol: :roflol:
ooo sizin mevlütler baya iyiyimiş canım bizde gelelim :)) bizim mevlütler 75-100 kişi olduğu için bunlarla uğraşılmaz ya poğaça meyve suyu yada pide ayran verilir. Tabi yanında bebek şekeri ve tülbentte verilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?