2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyy inanmıyorum ne sinir bozucu hem bebek doğur hem yemeğe götür bari başkası ısmarlasın canım yaa...

yok sen oduyosun ama herkeside goturmuyosun yani 50 kisi falan kimler geliyo cok yakin akraalar teyzeleri dayilari annenin babanin cok yakin arkadaslari bunalrda hep boyle esimin babasinin dogum gunu 15 agustos parti var oncesi otelde yemek yenilecek falan bence sacma 75 yasinda adama partimi olur ya ben yapmiyorum mesela kendime ..

topik olarak sana gelelim saadet:)sonra bizi sal oraya haydiiii çılgınca alışverişe:)

akıllı kadınmıs iltifatın arkasına sıgınarak rahata konmuslar. sende anne sunu sunu sen yap cok güzel yapıyorsun de.

Bu arada biz 2 kez mevlüt yapcaz... Bi kendi evimde, ki buna ağırlıklı olarak eşimin akrabaları ve benim teyzemler falan gelir.... Dİğeri Annemlerde, ona da gene bizim akrabalar konu komşu gelir... Bizim akrabalar hep annemlerin orda (arada 1,5-2 saat mesafe var) herkese benim evime gelin diyemem yani, o yüzden orada yapıcam...
Burdaki 30-40 kişilik falan olur, ama annemin ordaki nerden baksan 70-80 kişiyi bulur...

Ve bizde lohusa mevlüdüne erkekler gelmez, sadece bayanlar olur....

Boşver denizcim.Bunları takarsan sadece kendi içini şişirir durursun.Kim ne yaparsa kendine yapar.Sende ona göre kıymet verirsin.Hürmet gösterirsin

ya bu kocaların aileleri neden böyle sanki yabancıya yapacaklar ya..torunun o senin...benim eşimin teyzesi almış bir sürü şey(hoş hiçbirini kullanmamda)benim kaynanam diyo bi ton şeyi oldu bebeğin ben bişey almam diyo...kendisini ayakta alkışlıyorum

Bende seninle aynı düşüncedeyim canım mevlütü bir an evvel yapıp bebişimle başbaşa kalmak istiyorum.
Birde annen gibi kayınvaliden hiç bir zaman düşünmüyor. Bizimkide bizlezik sözü vermişti gelin arabasından inmeyince hala takacak bakalım diyorum belkide bebeği bekledi bellimi olur.

akıllı kadınmıs iltifatın arkasına sıgınarak rahata konmuslar. sende anne sunu sunu sen yap cok güzel yapıyorsun de.

Canım benim anneme bişey dememe gerk yoki.. Annem zaten herşeyi canı gönülden yapıyor fazla fazla....
Gitmiş lohusa şerbeti için 24 tane bardak alıp süslemiş... Anne dedim ne gerek vardı evdeki bardakları süslerdik.. Yok bunlar minikmiş, şerbet su bardağında fazla gelirmiş, yarısını doldursan çirkin olurmuş, tamamını doldursan içilmez ziyan olurmuş...
Gitti sepet beşik aldı 100liraya.. Satenler şifonlar cibinlikler onu süslüyor...
Şeker sepeti süslüyor, altın yastığı yapıyor...
Hastane odasını süslemek için evingiriş kapısıı süslemek için bebeğin oda kapısını süslemek için kapı süsü malzemeleri almış, hazırlayacak olnalrı faln filan....
Ivır zıvır görünüyor göze ama sırf kapı süslerinin tüllerine 30 lira para vermiş...

Ama görümceler, annem marifetli kadın yapar nasılsa deyip enara çekiliverdiler....

Geçen gün de kardeşim 1 ay önce işe girdi oğluma nike ayakkabı almış, minicik..İlk maaşıyla... Ay ne gerek vardı falan dedim telde.. Eşim de diyor ki alcak tabii ilk defa dayı oluyor.... Ben de kızdım senin abilerin ablaların amca hala olmuyorda benim kardeşimmi bitek dayı oluyor dedim.. Bozuldu haspam... Bozulsun....

Eşimi çok seviyoum ama ailesi çok gamsız, o da bu gamsızlığın farkında ama gene de laf söyletmiyor, savunmaya geçiyor...

Canım Anne şunu al bunu al derken kayınvaliden den bahsetmiş sanırım.... kaydirigubbakcemile3 ama sende haklısın anne denilecek birşey yapmadıysa neden diyesin...

Boşver denizcim.Bunları takarsan sadece kendi içini şişirir durursun.Kim ne yaparsa kendine yapar.Sende ona göre kıymet verirsin.Hürmet gösterirsin

Hayatım maalesef öyle olmuyor ki.... BU lafı diyen görümcem geçen yıl sünnet yaptı eşim bir çeyrek az olur dedi bir o bir ben 2 çeyrek taktık.. Ama bu kadın benim oğluma bir çeyrek takacak bir de yanında lütfedip bi çorap alırsa öp de başına koy... Yani ne kadar değer görürsen o kadar kıymet verirsin olmuyor....
Eşim onlara yağdırıyor, onlar bize koklatıyor....

gelin kizlar beklerim vallahi ciddi diyorum turkiyede boynerden aldigim 35 tl sutyeni markasi ayni modeli ayni kisacasi ayni 5 euroya yani 10 tlye buldum gecen 20 euroya aldigim elbise 5 euroya dusmus hemen baska rengini aldim kizkardesime aldim gecelik cekiyim resmini gonderiyim size saten boynerde gormustum yine kurdeleli falan cok tatli 6 euroya aldim takimini yani benim icin 6 milyon bazen aliyorum bazende bekliyorum cunku bu magaza cok yogun aldigim her sey bir hafta sonra ya bitiyo yada 2-3 euruya kadart iniyo sirf bitsin yeni modelelr gelsin diye :)

Canım Anne şunu al bunu al derken kayınvaliden den bahsetmiş sanırım.... kaydirigubbakcemile3 ama sende haklısın anne denilecek birşey yapmadıysa neden diyesin...

Canım benim kayınvalidem hayatta değil, biz flört ederken vefat etmişti....
Annen çok marifetli diyen kendini sıyıran görümcem....

kiymet verirsen olmaz esinde yagdirmasin ne gelirse o kadar versin kiymet bilmiyen insana yazik valla cimri gorumcen valla benim gorumcem cimri olsun ben aynen verdigini istemem geri ceviririm ihtiyacimiz yoks agol derim heditye falanda dinlemem..

annen derken kayınvalidenden bahsetmiştim. onu kendi silahıyla vur. sunu cok güzel yapıyorsun diyerekten yaptır demek istedim

sende haklısın ne diyeyim.Erkeklerin geninde var görüpte görmemezlikten gelmek

ben çıkıyorum kızlar.
aaa kocam gelecek 5 de ve yemek yok.
alel acele bi kızartma türlüsü yapayım bari 2 tavada birden...
off bıktım ya hergün yemek yapmaktan offff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…