2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kofte patates yapicam ben aksama bu araalr cidden yemek yapiyorum bakin tembel demeyin sakin bana ben yapiyorum aslinda ben hazirlicam dolaba koyicam eism gelicek kizarticak patatesleride fritoze aticak :):)

arkadaslar ya cidden hep merake derim mevlutlerde yapilan pilav neden ayrica tatlidir lezzetlidir banami oyle geliyo sizede oyle geliyormu annem mevlut yapsa pilava hep bayilirdim normaldede cok sevmeme pilav tavuk o ayri bir tatli gelirdi bu arada na kadar dinci gozukmesemde mevlutu bana okuturdu okur derhal kacardim ortamdan :)

bugün yemekte kocam yok. bende kısır yapıp yiyeyim bari. madeofhonor tavuk dedin canım istedi. tost makinesinde kanat cok güzel oluyor ondanda yapayım

kofte patates yapicam ben aksama bu araalr cidden yemek yapiyorum bakin tembel demeyin sakin bana ben yapiyorum aslinda ben hazirlicam dolaba koyicam eism gelicek kizarticak patatesleride fritoze aticak :):)

aa süper fikir benim hiç aklıma gelmemişti buda olabilir..
savol bacım:1ninca:

ben bi tuhaf oldum bugün
sanki rahmime ara ara sancı gidiyor kızımda çok hareketli
halsizim ne oluyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…