çok şiddetli bi ağrı değil anlamadım ne oluyorsa
acaba kafası aşağı mı döndü?
çok şiddetli bi ağrı değil anlamadım ne oluyorsa
acaba kafası aşağı mı döndü?
cokda kısa sürüyor anlık bir agrı dimi
sevcanım nasıl doğum haftasında ?
bizde kırkı çıkınca yapılır.
kırk mevlidi derler hatta ilk defa duyuyorum ilk haftadada yapılırmı ki ?
bebek daha çok minik olduğu için gelen gidenden mikrop falan kapar güzelim bi kırkını bekle bence azıcık serpilsin nolur nolmaz.
evet rahmin içide değil dışı
evet ben yapıyorum üstüne bide yeişl biber koyuyorumkızlar aklıma gelmişken bugün bi kahvaltılık denedim. domates, biber yumurta ve kasarı blandırda gecirdim ekmeklerin üstüne döküp fırına verdim cok güzel oldu farklı bisey yemek isterseniz kahvaltıda deneyin
bozocugum gecmis olsun belki dondurma falan yedinya ondan oluyordur ins sorun olmaz dinlen sen yat biraz ..
tamam canım aynı agrı bende de var.
bunlar bizi doguma hazırlamak içinmiş
Canım benim kayınvalidem hayatta değil, biz flört ederken vefat etmişti....
Annen çok marifetli diyen kendini sıyıran görümcem....
Canım benim anneme bişey dememe gerk yoki.. Annem zaten herşeyi canı gönülden yapıyor fazla fazla....
Gitmiş lohusa şerbeti için 24 tane bardak alıp süslemiş... Anne dedim ne gerek vardı evdeki bardakları süslerdik.. Yok bunlar minikmiş, şerbet su bardağında fazla gelirmiş, yarısını doldursan çirkin olurmuş, tamamını doldursan içilmez ziyan olurmuş...
Gitti sepet beşik aldı 100liraya.. Satenler şifonlar cibinlikler onu süslüyor...
Şeker sepeti süslüyor, altın yastığı yapıyor...
Hastane odasını süslemek için evingiriş kapısıı süslemek için bebeğin oda kapısını süslemek için kapı süsü malzemeleri almış, hazırlayacak olnalrı faln filan....
Ivır zıvır görünüyor göze ama sırf kapı süslerinin tüllerine 30 lira para vermiş...
Ama görümceler, annem marifetli kadın yapar nasılsa deyip enara çekiliverdiler....
Geçen gün de kardeşim 1 ay önce işe girdi oğluma nike ayakkabı almış, minicik..İlk maaşıyla... Ay ne gerek vardı falan dedim telde.. Eşim de diyor ki alcak tabii ilk defa dayı oluyor.... Ben de kızdım senin abilerin ablaların amca hala olmuyorda benim kardeşimmi bitek dayı oluyor dedim.. Bozuldu haspam... Bozulsun....
Eşimi çok seviyoum ama ailesi çok gamsız, o da bu gamsızlığın farkında ama gene de laf söyletmiyor, savunmaya geçiyor...
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz
erken gelmesinlerde yaramazlar
merhaba arkadaşlar 32+6 hamileyim bugun dr kontrolüm vardı bebeğimin kilosu 1915 gr çıktı sizce nasıl birde protein düşük dedi hangi gıdalarda var bu protein yumurta falan diyo ama bu sıcakta yumurta mı yenilir yaaaakannehir
merhaba arkadaşlar 32+6 hamileyim bugun dr kontrolüm vardı bebeğimin kilosu 1915 gr çıktı sizce nasıl birde protein düşük dedi hangi gıdalarda var bu protein yumurta falan diyo ama bu sıcakta yumurta mı yenilir yaaaakannehir
bozo bebegi annemde gormek istiyo tabi ama gittim bebekle diyelim arabami saticam ayrica orda evim vardi esyalari kardesime ayiricam malum yanliz yasamak istiyo diger esyalari koyucak yer yok ne yapicam bilmiyorum sadece 2 sene kullandim hepsini evkurdan aldim evlenince buraya getiremedim kaldi onalri halledicem ayrica kuafor desen bir gun yine bakim cila yaptiricam kendime birde burnumun ucunu kaldirmak istiyorum onu halledicem 15 gun naisl yapicam hic bir fikrim yok hepsini bebekle hele rezil oluruz 11 saat havalimaninda 11 saatte donus havalimaninda en son yattim koltuga uyudum bebekle tek basima goze alamiyorum sonra gorurler yada eismle gidersem esim bakar bebege ben islerimi hallederim ilk 4.ayda esimle gitmemde zor bebek 11 saat havalimaninda kalip sonrada turkiyede yuzumu yine goremicek bosuna zahmet gibi geliyor bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?