2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok şiddetli bi ağrı değil anlamadım ne oluyorsa
acaba kafası aşağı mı döndü?

Bendede vardı bozocum.Normalmş o ağrılar.Hatta geceleri o ağrıdan uyanıyorum bile...Doğurana kadar böyle artık..Uzan biraz.Dinlenmek iyi gelir

kesinlikle lilaya katılıyorum. bizde de 40'ı çıkınca yapılır. öncesi hem anne hem bebek için tehlikeli bence. zira anne de ameliaytlı bebek de çok taze ve mikroba açık.
ben geçenlerde bir arkadaşın bebek mevlidine katıldım. anne de normal giyinmişti ve salondaydı. öyle yatakta gecelik falan durumu yoktu yani. takı töreni görmedim, belki bir ara herkes hediyesini vermiştir ama öyle nikahtaki gibi bir takı töreni olmadı. zaten bence yakışık da almaz. herkes hediyesini usulca versin, göstere göstere ne gerek var yahu. millet ayşe teyze yarım taktı diye bende yarım takayım demez ki, zaten ne takacaksa yanında onu getirmiştir, hem çeyrek hem yarım taşımaz sanırım kimse yanında :)

kızlar aklıma gelmişken bugün bi kahvaltılık denedim. domates, biber yumurta ve kasarı blandırda gecirdim ekmeklerin üstüne döküp fırına verdim cok güzel oldu farklı bisey yemek isterseniz kahvaltıda deneyin

evet ben yapıyorum üstüne bide yeişl biber koyuyorum
ama ben blendrdan geçirmiyorum
beyaz peyniri eziyorum yumurtayla karıştırıyorum ekmeğin üstüne sürüyorum dometes kesiyorum üstüne biber ve kaşar rendesi koyuyorum fırına veriyorum
bozocugum gecmis olsun belki dondurma falan yedinya ondan oluyordur ins sorun olmaz dinlen sen yat biraz ..

yatıyordum canım 1 saattir

selam kızlar, dün meşhur havuzlu hana gittim en sonunda.
baştan söyleyeyim öyle aman aman ucuz değil, giriş kattaki büyük mağaza dışında da çok cazip mağazalar yok bebek giyim üzerine. o mağazadan mini damlanın mevlüt kıyafetini aldık 30 tl ye kırık beyaz çok hoş bişey. onun dışında o mağazacının götürdüğü yan mağazadan dr brownsun 2 li biberon setini, aventin 2 li emziğini, bebedorun burun pompasını, tırnak makasını aldık. toplam sanırım 88 tl tuttu 80 e indirdi satıcı...
onun dışında chicconun cam biberonunu aldım, bir de tulum.
bu arada bebek şekerlerini de hallettik, eminönüde kurukahveci mehmet efendinin dokağından bir şekerciden çok hoş süslü biberonlar, hazır tül keseler ve sepet aldık. biberonların içine ayrı ayrı pembe büyük badem şekeri, bonibon ve çakıl taşı şeker koyacağım. 3 ayrı şekilde hazırlayacağım şekerleri nasipse. biberonun tanesi hem de süslü 60 kuruş kızlar, başla yerde hep 1 tl idi belirteyim...
açıklayıcı olmak için uzun yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir ilgilennen arkadaşlara..
çıkmam lazım kalın sağlıcakla anneler...

canim esinde ailesinin farkindadir ama adam ne yapsin yani insanalrin icinde olucak dusunce ince fikirlilik yoksa esin bir sey yapamaz gerci herkesten cok duyarli olmalarinida bekliyemeyiz karakter meselesi ben cevremem cok duyarliyimdir ama cevremden hic bir sey gormedim hayatimda ama kizamam cunku karakter meselesi insanalri degistirmek anlatmak cok zor esin ailene laf etse bile onalr anlamaz esininde bu durumda yapicak bir syei yok sen bosver eisnle mutlu ol yaparlarsa yaparlar yapmazlarsa kendileri bilir buna hic sinirlenme benim fikrimce muhtacta degilsin zaten ben oslam inat ederim birde geleni dahi istemem ...

erken gelmesinlerde yaramazlar

bozo bebegi annemde gormek istiyo tabi ama gittim bebekle diyelim arabami saticam ayrica orda evim vardi esyalari kardesime ayiricam malum yanliz yasamak istiyo diger esyalari koyucak yer yok ne yapicam bilmiyorum sadece 2 sene kullandim hepsini evkurdan aldim evlenince buraya getiremedim kaldi onalri halledicem ayrica kuafor desen bir gun yine bakim cila yaptiricam kendime birde burnumun ucunu kaldirmak istiyorum onu halledicem 15 gun naisl yapicam hic bir fikrim yok hepsini bebekle hele rezil oluruz 11 saat havalimaninda 11 saatte donus havalimaninda en son yattim koltuga uyudum bebekle tek basima goze alamiyorum sonra gorurler yada eismle gidersem esim bakar bebege ben islerimi hallederim ilk 4.ayda esimle gitmemde zor bebek 11 saat havalimaninda kalip sonrada turkiyede yuzumu yine goremicek bosuna zahmet gibi geliyor bana :)

merhaba arkadaşlar 32+6 hamileyim bugun dr kontrolüm vardı bebeğimin kilosu 1915 gr çıktı sizce nasıl birde protein düşük dedi hangi gıdalarda var bu protein yumurta falan diyo ama bu sıcakta yumurta mı yenilir yaaaakannehir

ben her gun yumurta yiyorum gerci burasi turkiye kadar sicak degil ama yiyorum canim ..

mercimekte kırmızı ette var

okurken ben bile yoruldum saadet ne çok işin var türkiye de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…