hamile kaldığım günden beri eşim arabayı vermedi bana yasakladı
ani bir fren olur,,kaza olur,heyecan olur diye...
ama çook özledim sürmeyi yaa ben hastasıyım zaten inşallah doğumdan sonra bebişimide alıp gezerim
burda yakin yerkere taksi ile gidiyorum uzak yerlere zaten hafta sonu eismle gidiyorum ama tekte gitsem turkiye gibi dolmus falan yok otobus saati belli kapinin onunda durak var biniyorum donustede saatinde binip geliyorum oturarak arabadan daha rahat ihtiyacim olmuyo kullanmiyorum ben aylarca istanbulda olsam zorlanirdim belki arabasiz ama istanbuldaki trafikte cok tehlikeli ..
cokc anim sikiliyo ya bu gun gidicek yerde yok kapandi her yer zaten yarin persembe daha gec kapaniyo magazalar ayrin gidiyim bu gun zaman geciriyim biraz mac kozmetige gidiyim bir seyelr aliyim naislsa yuzum benim kullanirim sirayla lazim oldukca
saadet arkadaşımız londrada çalışıyo bi türk lokantasında sen nerdesin
canim ben londradan uzagim istersem tabi gidebiliyorum ama cokta yakin degil ancak hafta sonu orda kalirsam gidiyorum ben irlanda ve ingiltere arasindayim irlanda dubline trenle 1.5 saat londraya arabayla bot kullanirsam 2 saat bazen 3 saati buluyor ..
Kızlar çok sinirliyim, ağladım. Kaynımın haftasonu nişanı var; telde gidemicemi söyledi eşim. Kayınpeder tavır yapmış. Eşim de bişey demedi ama üzüldü. Ne hajkları var karışmaya yaa. Bu adam karı gibi herşeye nane olur illa ki. Nefret ediyorum, hepsinn ağzı kalktı, zengin aileden kız alıyolar görmelisiniz ne kadar sevinçliler. Bakalım insanlıkları nasıl, herşey zenginlik değil...
ben de çok sıkıldım saadet nefesim daralıyor resmen
Kızlar çok sinirliyim, ağladım. Kaynımın haftasonu nişanı var; telde gidemicemi söyledi eşim. Kayınpeder tavır yapmış. Eşim de bişey demedi ama üzüldü. Ne hajkları var karışmaya yaa. Bu adam karı gibi herşeye nane olur illa ki. Nefret ediyorum, hepsinn ağzı kalktı, zengin aileden kız alıyolar görmelisiniz ne kadar sevinçliler. Bakalım insanlıkları nasıl, herşey zenginlik değil...
anladım canım eşimin arkadaşı bize çok cici bebek elbiseleri göndermiştii
orda güzel şeyler varmış bebek telsizimizde ordan geldi
bende ya icim daraldi yarin cikiyim yemek yicem birazdan gidiyim esimle disari bir seyelr bakiyim canim cok sikiliyo tum gun evdeydim yine ya nereye gidiyim gidicek yer yok alisveris yapicam baska ne yapicam her gunde alisveris yapilmiyoki akraba tanidik olsa caya gidersin oda yok kahretsin..
bende ya icim daraldi yarin cikiyim yemek yicem birazdan gidiyim esimle disari bir seyelr bakiyim canim cok sikiliyo tum gun evdeydim yine ya nereye gidiyim gidicek yer yok alisveris yapicam baska ne yapicam her gunde alisveris yapilmiyoki akraba tanidik olsa caya gidersin oda yok kahretsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?