2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

burda yakin yerkere taksi ile gidiyorum uzak yerlere zaten hafta sonu eismle gidiyorum ama tekte gitsem turkiye gibi dolmus falan yok otobus saati belli kapinin onunda durak var biniyorum donustede saatinde binip geliyorum oturarak arabadan daha rahat ihtiyacim olmuyo kullanmiyorum ben aylarca istanbulda olsam zorlanirdim belki arabasiz ama istanbuldaki trafikte cok tehlikeli ..

sacalrim kirilmis yine ya her gun elimde makas kesiyorum gordukce deli olucam uzasin diye sicak bakimalr yapiyorum haftada sadece bir kere duzlestirici kullaniyorum sampuanim john frieda bakimlarinida aldim kullaniyorum hala niye kiriliyo ya anlamiyorum yine morlaim alt ust oldu boyamiyorumki dinlensin kendine gelsin bakimalrla kirila kirila kisalicak bide kaynakla ugrasicam

cokc anim sikiliyo ya bu gun gidicek yerde yok kapandi her yer zaten yarin persembe daha gec kapaniyo magazalar ayrin gidiyim bu gun zaman geciriyim biraz mac kozmetige gidiyim bir seyelr aliyim naislsa yuzum benim kullanirim sirayla lazim oldukca

evet hayatım istanbulda tehlikeli kimin ne yapcağı belli olmuyor ben otobüse minibüse binemem sıcaktan bayılırım hem o kalabalığa girmeyi gözmde kesmez ya taksiyke gidiyorum yada eşim babam götürüyo gitceğim yerlere
günddüz dışarı çıkmıyormki zaten

cokc anim sikiliyo ya bu gun gidicek yerde yok kapandi her yer zaten yarin persembe daha gec kapaniyo magazalar ayrin gidiyim bu gun zaman geciriyim biraz mac kozmetige gidiyim bir seyelr aliyim naislsa yuzum benim kullanirim sirayla lazim oldukca

saadet arkadaşımız londrada çalışıyo bi türk lokantasında sen nerdesin

kendime goz alti kapaticisi aliyim sadece o tek kalmis kizlar ne marka onerirsiniz estee lauder ve mac kullandim daha iyi onerebiliceginiz varsa deniyim onu aliyim olmusken iyi olsun kirismiyim erken yasta .

saadet arkadaşımız londrada çalışıyo bi türk lokantasında sen nerdesin

canim ben londradan uzagim istersem tabi gidebiliyorum ama cokta yakin degil ancak hafta sonu orda kalirsam gidiyorum ben irlanda ve ingiltere arasindayim irlanda dubline trenle 1.5 saat londraya arabayla bot kullanirsam 2 saat bazen 3 saati buluyor ..

kizkardesimin arkadasi londraya geldi bir cok turk arkadas edindi ing ogrenmeden geri dondu cok turk var ama burda hic yok bazen ekske olsa diyorum bazende aman daha iyi diyorum :)

evde bu gun o kadar sikildim ki cat diye catlicam yani yuzumu falan yikiyim yarinda dubline gidiyim trenle zaman gecer en azindan cok sikildim gebericem :)

anladım canım eşimin arkadaşı bize çok cici bebek elbiseleri göndermiştii
orda güzel şeyler varmış bebek telsizimizde ordan geldi

Kızlar çok sinirliyim, ağladım. Kaynımın haftasonu nişanı var; telde gidemicemi söyledi eşim. Kayınpeder tavır yapmış. Eşim de bişey demedi ama üzüldü. Ne hajkları var karışmaya yaa. Bu adam karı gibi herşeye nane olur illa ki. Nefret ediyorum, hepsinn ağzı kalktı, zengin aileden kız alıyolar görmelisiniz ne kadar sevinçliler. Bakalım insanlıkları nasıl, herşey zenginlik değil...

hiç sinirini bozma canım sen hamilesin doğumun yakın
hiç stres yapma stres neler yapıyor biliyorsun

ben de çok sıkıldım saadet nefesim daralıyor resmen

bende ya icim daraldi yarin cikiyim yemek yicem birazdan gidiyim esimle disari bir seyelr bakiyim canim cok sikiliyo tum gun evdeydim yine ya nereye gidiyim gidicek yer yok alisveris yapicam baska ne yapicam her gunde alisveris yapilmiyoki akraba tanidik olsa caya gidersin oda yok kahretsin..

canım niye üzüyosun sen kendini o onların düşüncesizliği karnın burnunda halinle gitmek zorunda değilsinki düğün olsa neysede nişan bu sonuçta o kaadarda önemli değil

anladım canım eşimin arkadaşı bize çok cici bebek elbiseleri göndermiştii
orda güzel şeyler varmış bebek telsizimizde ordan geldi

evet aysem cok sirin seyelr var minicik minicik elbiseler patikler pembe pembe ben daha almiyorum pahalida hic degil yani 10 euro en fazla olan bebek gelsin disari cikmaya bahane olur gider gider alirim simdi hala kendime calisiyorum ben .

bende sıkılıyodum bugün karşı daireme yani komşu taşınmış komşularla orda toplancaz dediler oraya gittim çay pasta muhabbet derken zaman geçti birass

Aynı ben de öyleyim işte, karşı komşumu bile tanımam. Akraba aile desen hak getire. Gittiğimde de kayınvalide ne yapıp ediyor bişeyler çıkarıyor. Anneme gitmem göze batıyor.

melekcigim uzme sakin kendini bebegine sana yaizk kimsenin umru duymaz dun sekerciye uzuldum mopshy temizlikciyi takti kafaya ne oldu olan bize oldu yapma kendine sakin hamilesin sen daha anlayisli olmalari lazim ama fikir insanda olucak sonradan olmaz yukliyemezsin sonradan adam bu yasa gelmis hala tavis yapiyosa sorun kaynatanda uzulme sakin zengin kizda yakinda gelir bunalri begenmez yakinda agizlarindan oper....? anladin sen demek istedigimi hepsinin havasi soner iki sene icinde sen guler yuzunu kaybetme insanlik anlayis sende kalsin uzulme melegim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…