2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gözün aydın canım.Ne güzel gelişmiş bebişin maşallah Hayırlısı bakalım sende mi ağustosta doğuracan yanidelikafadulden

saol canım benim opuyorumnanaktan ...ay canım sen ağustos diyice bir tuaf oldum :1shok: agustos diye düşünmemiştim ama 3 hafta sonra olursa ağustos oluyor ay eyvahedigeldismile 38 haftalık oluyor o zaman bakalım gelicek mi

kızlar marketten geldim off o ne sıcak yaaa
saclarım ıslaktı yürüyerek gittim markete 5 dakikalık yok gidene kadar kupkuru oldu.

simdi gidip yemeklerimi yapayımmm

Valla ben evde aç kalsam markete falan gitmiyorum. Çok hantalım yaaa, annemde kalırken çok kızıyordu bana kızım kalk evin içinde bari biraz adımla diye. Offff nasıl doğuracaksam. Bi de normal doğum yapmak istiyorum bu halimle...

normal doğum mu düşünüyorsun?

Canım benim kayınvalidem hayatta değil, biz flört ederken vefat etmişti....
Annen çok marifetli diyen kendini sıyıran görümcem....

CANIM bişi diyimmi?
benım kayınvalıde de biz nişanlı iken vefat etti...eşim hep yalnız kaldı...kımse ılgılenmedı ablası var ama ılgılenmıyor abılerı ne anlayacak yengelerın ınsafında....
yanı dıyeceğim başında kayınvalide yoksa kımseden bişi bekleme...bende kımseden bişi beklemıyorum...
bir eltımde arayıp sormuyor benı.... ne kadar kaldı ne eksiğin var ne yaapalım dıyen yok valla. çalışıyorum hiç bişeye vakıt bulamıyorum ama emınım kayınvalıde olsaydı daha farklı olurdru...eşim koşa koşa gıdıp orda ev aldı hiç bi faydaları yok valla....
İyiki anacığım var..Allah uzun ömür versin.... o olmasa yanmışım bende...
ama aslında daha ıyı kımseye mınnetımız olmaz....

ysm_ysm gözün aydınn masallah ne kadar büyümüş. haftaya bende gidecem 2400gramdı insallah benimkide 2600-2700 olmustur

saol canım benim opuyorumnanaktan 20 gün önce gittiğimde 1800 kg dedi şimdi 2600 olmuş 20 günde 800 gr almış bu arada ben yine 68 kiloyum kızlar

memelk hareket etmeye calis ben surekli evde ya kedileirmle oynuyorum ya temizlik yapiyorum surekli bir seyelr yapiyorum aksamda mutlaka eismle markete falan gidiyorum 20 dakika falan markette zaman geciyo yurumus oluyorum sonucta hantallastikca insanin hic hareket edesi gelmiyo ben hareket ediyorum surekli evde ..

normal doğum mu düşünüyorsun?

inşallah canım olursa normal düşünüyorum kısmet gerçi neyin ne olucağı belli olmuyor ... başı aşağıda kaç haftadır öyle doktor dediki şuan normal dogum olmaması için bir sebep yok dahada dönmez dedi delikafadulden

Bozocum hemen atladın bakıyorum.Normal doğum musempatiksalakcinni Bu kadar korkma kız..Allah zor olsun diye bedenlerimizi hazırlamamıştır.Kolay doğum yapanların hikayelerini oku biraz

kaydirigubbakcemile3
benim ki belli sezeryan olucam
38.hafta deyince acaba sezeryan mı diye düşündüm
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
benim ki belli sezeryan olucam
38.hafta deyince acaba sezeryan mı diye düşündüm
kaydirigubbakcemile3

3 hafta sonra her an dogum olabılır dedi işte ama bakalım benim pıtırcık uyucak mı :çok üzgünüm: aslında 38 hafta tam zamanı gelse ne iyi olur

3 hafta sonra her an dogum olabılır dedi işte ama bakalım benim pıtırcık uyucak mı :çok üzgünüm: aslında 38 hafta tam zamanı gelse ne iyi olur

Bencedekaydirigubbakcemile5 38.hafta normal doğumla gelse bebişim ne güzel olacak.tam 1 eylüle doğsaalkisalkisalkis alkisalkisalkis delikafadulden

huuuu hanımlar züleyha ne ara doğurdu kimse sölemedi yada ben görmedim kendimi girdi yazdı
nasılmış bebiş

huuuu hanımlar züleyha ne ara doğurdu kimse sölemedi yada ben görmedim kendimi girdi yazdı
nasılmış bebiş

5 gün önce doğurmuş ayşecim.Bebişi küvezdeymiş 1600 kilo civarıymış.2 kg olunca küvezden çıkaracaklarmış.Hergün gidip görüyormuş.

ayse canım 1600 gr dogmuş bebeğimiz küvözdeymiş şimdi 2000 gr olmasını bekliyolarmış sezeryanla dogum yapmış

5 gün önce doğurmuş ayşecim.Bebişi küvezdeymiş 1600 kilo civarıymış.2 kg olunca küvezden çıkaracaklarmış.Hergün gidip görüyormuş.

ayyy çok sevindim iyi olmasına bebişin inşallah hemencecik kkilo alır kavuşur bebeğine öyle hastanede bırakıp eve gelmek zordur tabi neden erken olmuş

ayyy çok sevindim iyi olmasına bebişin inşallah hemencecik kkilo alır kavuşur bebeğine öyle hastanede bırakıp eve gelmek zordur tabi neden erken olmuş

inşallah canım.Çok zordur eminim bebişten ayrı olmak.Sancısı olmuş.Açılmayı durduramamış dr.Bebişinin kalp atışı yavaşlayınca acil sezaryenle almışlar

inşallah canım.Çok zordur eminim bebişten ayrı olmak.Sancısı olmuş.Açılmayı durduramamış dr.Bebişinin kalp atışı yavaşlayınca acil sezaryenle almışlar

neyse sağlıklı olsunda başka bişey önemli değil prematüre bebeğin bakımı zor olur tabi ama sonra büyür kocaman olur inşallah....
sütünü sağıpmı veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…