Gözün aydın canım.Ne güzel gelişmiş bebişin maşallahHayırlısı bakalım sende mi ağustosta doğuracan yanidelikafadulden
kızlar marketten geldim off o ne sıcak yaaa
saclarım ıslaktı yürüyerek gittim markete 5 dakikalık yok gidene kadar kupkuru oldu.
simdi gidip yemeklerimi yapayımmm
saol canım benim opuyorumnanaktan ...ay canım sen ağustos diyice bir tuaf oldum :1shok: agustos diye düşünmemiştim ama 3 hafta sonra olursa ağustos oluyor ay eyvahedigeldismile 38 haftalık oluyor o zaman bakalım gelicek mi
Canım benim kayınvalidem hayatta değil, biz flört ederken vefat etmişti....
Annen çok marifetli diyen kendini sıyıran görümcem....
ysm_ysm gözün aydınn masallah ne kadar büyümüş. haftaya bende gidecem 2400gramdı insallah benimkide 2600-2700 olmustur
SAT'a göre mi doğurcaz gelişime göre mi??*
Valla ben evde aç kalsam markete falan gitmiyorum. Çok hantalım yaaa, annemde kalırken çok kızıyordu bana kızım kalk evin içinde bari biraz adımla diye. Offff nasıl doğuracaksam. Bi de normal doğum yapmak istiyorum bu halimle...
normal doğum mu düşünüyorsun?
normal doğum mu düşünüyorsun?
Bozocum hemen atladın bakıyorum.Normal doğum musempatiksalakcinni Bu kadar korkma kız..Allah zor olsun diye bedenlerimizi hazırlamamıştır.Kolay doğum yapanların hikayelerini oku biraz
kaydirigubbakcemile3
benim ki belli sezeryan olucam
38.hafta deyince acaba sezeryan mı diye düşündüm
kaydirigubbakcemile3
3 hafta sonra her an dogum olabılır dedi işte ama bakalım benim pıtırcık uyucak mı :çok üzgünüm: aslında 38 hafta tam zamanı gelse ne iyi olur
huuuu hanımlar züleyha ne ara doğurdu kimse sölemedi yada ben görmedim kendimi girdi yazdı
nasılmış bebiş
5 gün önce doğurmuş ayşecim.Bebişi küvezdeymiş 1600 kilo civarıymış.2 kg olunca küvezden çıkaracaklarmış.Hergün gidip görüyormuş.
ayyy çok sevindim iyi olmasına bebişin inşallah hemencecik kkilo alır kavuşur bebeğine öyle hastanede bırakıp eve gelmek zordur tabi neden erken olmuş
inşallah canım.Çok zordur eminim bebişten ayrı olmak.Sancısı olmuş.Açılmayı durduramamış dr.Bebişinin kalp atışı yavaşlayınca acil sezaryenle almışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?