2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kismet reklami yeniden gordum bacak bikini bolgesi lazer almanyada 210 euroymus sigortadan geri aliyorsunuz parayi diyo kesin baska bir sey gosterip turk akliyla sigortayi kaziliyo bunalr naisl yapiyorlar bilmiyorum ama sigorta epiloasyonu odemicegine gore yaizk ya o kadar hasta insan sigortada surunurken yuh diyorum bunu yaptiran almancilara hic insaf kalmamis sigortayi somuruyorlar cidden..
adam tyelefon bile vermis 070-414 04 24 den haagdaymis reklam yine gecti turkiye neden gelismiyo milletimiz almanyada dahi olsa develti naisl soguyucam diye dusnuyo hep tilkilik kzidim yine bak :)

10 kişi var kimse yazzmıyor bari bende çıkayım kasılıyorum bugünlerde dinleneyim biraz

Heroinecim... Bişey beklediğimden değil zaten.... Ama bari söylemesinler.. YOk annem çok marifetliymişde yapsalar bile göze gelmezmiş onunkilein yanında o yüzden yapmıyolarmış....
YApmıyosan da sus otur yerinde dimi.... Sanki ona niye bişey yapmıyosun diyen var....
Evlenirken ne yaptılar ki doğumda yapsınlar....
Şikayetçi değilim.. Eşim hiçbişeyim eksik etmez, herşeyin en güzelin yapar benim için....
Ama işte insan gene de kafaya takmadan edemiyor..
Geçen gün işte kardeşim ayakkabı alınca eşim alcak tabii dayı oluyo deyince patladım bende zaten.. Benim kardeşim dayı oluyor da seninkiler amca hala olmuyormu diye....
Yoksa inan aklıma bile gelmez niye bişey yapmadılar diye, hıh.. ihtiyacım yok ki zaten, annem alasını yapıyor...

Ovadrili niye verdi ki hayatım....
Ovadril böcek sinek sokmalarına karşı kaşıntıyı engelemek için... Beni de tatil dönüşü yoolda arı sokto, hemen sağlık ocağına gittik, oradaki doktor verdi de oradan biliyorum....

Duşa girdim geldim, bugün iki oldu. Karnım taş gibi, bu kızım bi tarafa toplanıp kemik gibi sertleşiyor. Canımı yakıyor sıpa. Uffff sağlıkla doğar inşallah...

Benim oğlanda aynı senin kız gibi... Bi kasılıyor taş gibi oluyor.. Ödüm kopuyor ama sonra b tepiniyor ki sorma.. Öyle taş gibi kasıldımı hah dyorum geriyo kendini geriyo geriyooo... hooop güm tekme....

kızlar ben iyice ağırlaştım.elim ayağım şişiyor.bide ellerim uyuşup karıncalanıyor.bu sorunu yaşayan varmı.elimde bişey tutamıyorum eklerim ağrıyor.şimdi trafiğe çıkıcam.araba kullanıpta hamilelikten dolayı bırakan varmı.çıkmasammıkimafoldumben

gecmis olsun canim ben araba kullanmiyorum ayalrdir ne olur ne olmaz ani bir sey belki diye birde burdaki trafik turkiye kadar yogun degil yinede korkuyroum ya taksi veya aksam esimle gidiyorum gidicegim yerlere benim agirlasmam uyusmam falan olmuyo yani ben yerimde masallah diyeyim kendime hala duramiyorum bazne elimde toz bezi bazen kedielrimle kosturuyorum yatarsam canim sikiliyo eism bile hamilesin arada farkina var yapma su hareketelri diyo insallah son ay hantallasip uyusmalarim olmaz gecmis olsun..

canım bence artık araba kullanma.son aya giriyoruz çünkü.Bende de şişlik çok fazla oluyor.Ayaklarım ve ellerim tombik tombik oluyor.İnşallah doğumdan sonra düzelir

saol canım.ne güzel hala gücün var.ben hiçbirşey yapamıyorum.şimdide ne yapacağımı bilemedim.korkuyorum artık kendimden dışarıya çıkmam lazım.taksiyle gideyim bari.

benim hic sisligim yok doktorda bakti ama hic olmadi benim gogsum orta kismim popom falan buyudu bacakalr hala ince sort giyiyoreum komik oluyo orta kisim sisko bacakalr normal :)

saol canım.ne güzel hala gücün var.ben hiçbirşey yapamıyorum.şimdide ne yapacağımı bilemedim.korkuyorum artık kendimden dışarıya çıkmam lazım.taksiyle gideyim bari.

benim tek sorunum kaburga batmasi snaki bicak yarasi sirtima vuruyo yatamiyorumda sikiliyorum iki dakka uzaniyorum geciyo biraz yine hoop ayaktayuim sonra yine batiyo biraz daha esim yat biraz diyo saat 9da ayaktayim yine ama cok canim yaniyo

kızlar bişey soracağım benm sancım oluyo belimden vuruyo sonra karnım ağrıyo çok afedersin sonra tuvalete çıkyorm büyk abdesime sizce bu durm normalmi anlamadım gitti

kızlar bişey soracağım benm sancım oluyo belimden vuruyo sonra karnım ağrıyo çok afedersin sonra tuvalete çıkyorm büyk abdesime sizce bu durm normalmi anlamadım gitti

melos ben burdayim online canim gecmis olsun ins sorun yoktur bilmiyorumki ne desem eger az bir sanciysa bekle biraz devam ederse doktora git canim bizede mutlaka haber ver merak ettim ins sorun yoktur allah korusun :)

selam kızlar nasılsınız..gezdim geldim ohhh..alışveriş yaptım rahatladım:)
3 çift terlik 1 gecelik 1 şort aldım...
kızlar ben hala araba kullanıyorum..hiç sıkıntı yaşamıyorum ama..arabasız daha sıkıntı yani..dolmuşlarda sıcakta..<
klimayıda acıyorum araba evden daha serin oluyor

cnm bendede oluyor aynısı bebek hareket ediyor sanki idrar keseme bastırr gibi sancı geliyor birden tuvalete gidince geçiyor sancı

hamile kaldığım günden beri eşim arabayı vermedi bana yasakladı
ani bir fren olur,,kaza olur,heyecan olur diye...
ama çook özledim sürmeyi yaa ben hastasıyım zaten inşallah doğumdan sonra bebişimide alıp gezerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…