CANIM bişi diyimmi?
benım kayınvalıde de biz nişanlı iken vefat etti...eşim hep yalnız kaldı...kımse ılgılenmedı ablası var ama ılgılenmıyor abılerı ne anlayacak yengelerın ınsafında....
yanı dıyeceğim başında kayınvalide yoksa kımseden bişi bekleme...bende kımseden bişi beklemıyorum...
bir eltımde arayıp sormuyor benı.... ne kadar kaldı ne eksiğin var ne yaapalım dıyen yok valla. çalışıyorum hiç bişeye vakıt bulamıyorum ama emınım kayınvalıde olsaydı daha farklı olurdru...eşim koşa koşa gıdıp orda ev aldı hiç bi faydaları yok valla....
İyiki anacığım var..Allah uzun ömür versin.... o olmasa yanmışım bende...
ama aslında daha ıyı kımseye mınnetımız olmaz....
selam kızlar geldim doktordan oğlum 2600 gr. olmuş 35 haftalık diyo ama SAT a göre 33 haftayı bitirdim.. doktora göre 3 hafta sonra her an dogum olabılır dedi yarım saat konuştu karnımın sıkıştırmamam dikkat etmem gerektiğini su gelmesi gibi durumlar olabiliceği fln dedi kaşıntılarımın sıcaktan olabiliceğini terlememem gerekiyomuş ovadril diye bir losyon verdi göğüs kenarlarımda ki ufak su kabarcıkları içinde antibiyotik krem verdi duş alıp kullanıcam bakalım etkisi belli olucak mı ...oğlum yüzünü göstermedi ben zaten sırt üstü yattığım için yine fenalaştım yarım kaldı ugs tabi ama herşey yolunda gözüküyor canlarım
Duşa girdim geldim, bugün iki oldu. Karnım taş gibi, bu kızım bi tarafa toplanıp kemik gibi sertleşiyor. Canımı yakıyor sıpa. Uffff sağlıkla doğar inşallah...
kızlar ben iyice ağırlaştım.elim ayağım şişiyor.bide ellerim uyuşup karıncalanıyor.bu sorunu yaşayan varmı.elimde bişey tutamıyorum eklerim ağrıyor.şimdi trafiğe çıkıcam.araba kullanıpta hamilelikten dolayı bırakan varmı.çıkmasammıkimafoldumben
kızlar ben iyice ağırlaştım.elim ayağım şişiyor.bide ellerim uyuşup karıncalanıyor.bu sorunu yaşayan varmı.elimde bişey tutamıyorum eklerim ağrıyor.şimdi trafiğe çıkıcam.araba kullanıpta hamilelikten dolayı bırakan varmı.çıkmasammıkimafoldumben
gecmis olsun canim ben araba kullanmiyorum ayalrdir ne olur ne olmaz ani bir sey belki diye birde burdaki trafik turkiye kadar yogun degil yinede korkuyroum ya taksi veya aksam esimle gidiyorum gidicegim yerlere benim agirlasmam uyusmam falan olmuyo yani ben yerimde masallah diyeyim kendime hala duramiyorum bazne elimde toz bezi bazen kedielrimle kosturuyorum yatarsam canim sikiliyo eism bile hamilesin arada farkina var yapma su hareketelri diyo insallah son ay hantallasip uyusmalarim olmaz gecmis olsun..
saol canım.ne güzel hala gücün var.ben hiçbirşey yapamıyorum.şimdide ne yapacağımı bilemedim.korkuyorum artık kendimden dışarıya çıkmam lazım.taksiyle gideyim bari.
kızlar bişey soracağım benm sancım oluyo belimden vuruyo sonra karnım ağrıyo çok afedersin sonra tuvalete çıkyorm büyk abdesime sizce bu durm normalmi anlamadım gitti
kızlar bişey soracağım benm sancım oluyo belimden vuruyo sonra karnım ağrıyo çok afedersin sonra tuvalete çıkyorm büyk abdesime sizce bu durm normalmi anlamadım gitti
selam kızlar nasılsınız..gezdim geldim ohhh..alışveriş yaptım rahatladım:)
3 çift terlik 1 gecelik 1 şort aldım...
kızlar ben hala araba kullanıyorum..hiç sıkıntı yaşamıyorum ama..arabasız daha sıkıntı yani..dolmuşlarda sıcakta..<
klimayıda acıyorum araba evden daha serin oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?