2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet aysem cok sirin seyelr var minicik minicik elbiseler patikler pembe pembe ben daha almiyorum pahalida hic degil yani 10 euro en fazla olan bebek gelsin disari cikmaya bahane olur gider gider alirim simdi hala kendime calisiyorum ben .

evet 4 tane beyaz çıtçıtlı badi göndermiş görsen penyeside biçimide o kadar güzelki burdakilere hiç benzemiyo boğaz kısmı çok gzel bebeği sıkmadan giydirebilmek için....

keten elbiseler çiçekli nakışlı çok tatlı yaa ama telsiz çok kaliteli bişiye benzemiyor markasını hiç duymadım belki orda iyi bir markadır

Aynı ben de öyleyim işte, karşı komşumu bile tanımam. Akraba aile desen hak getire. Gittiğimde de kayınvalide ne yapıp ediyor bişeyler çıkarıyor. Anneme gitmem göze batıyor.

milletimizin yaslilari yas ilerledikce anlayis ve beyin sokuna ugruyo gelinle kizla ugrasiyo galiba yasinin insani olamiyorlar yas ilerliyo beyin ufaliyo annene gidiceksin tabi bu senin gayet dogal hakkin sasirmis bunalr ya ben kaynanama turkiyeye gidicem bebegi size birakicam diyorum git tabi anneni gor diyo turk olsaydi ne isin var kundakta bebegi bana birakiyosun derdi kesin :)

Kızlar benim kayınvalide öyle kurnaz ki kendi anneme bile kendini iyi bildirmeyi başarıyor. Tabii bunda benim onları hep iyi göstermemin de etkisi var. Ben annemi hemen üzmek istemiyorum ama ablama anlattım. Sinsi diyor benim kayınvalideye. Ay bi de hep hasta. Hiçbir yeri tutmuyor hazretlerinin. Çarşı deyince koşuyor ama...

gecen bende keten opembe kurdeleli elbise gordum nakisli ufacik 7 euro sadece yani benim icin 7 tl gibi bir sey esim toplicaksin yakinda bunalri diyo deidmki laizm oldukca alirim gelir kizimla aliriz kitap aliriz falan simdi eve yigmaya gerek yok dedim bu arada kizlar esime kiz diye sonunda soyledim hafta sonu artik biliyo :)

bi de elin gavuru der beğenmezler. Dediğin yüzde yüz gerçek, yaşlılarımız hemen geçmişini unutuyor ve otorite manyağına dönüyorlar.

söylememişmiydin sen cinsiyetini niyeki :)))

Son düzenleme:
benim kaynanamda gicik oldguum sey uzun tirnaklari oje renkleri pembe pembe rujalrida pembe kirismis dudakalrinda birde makineye atmadigi bulasikalri yikiyo ama durulamiyo sadece kuruluyo deidmki kimyasal zararli kanser yapar bakiyo ciddimisin diyo gayet deidm bulasik durulanmazmi ya ?allahtan makinede yikiyo cogunlugunuda ..

senin kaynana sosyete kaydirigubbakcemile3

Hem gideceğimiz tarihte 38. haftamız oluyor. Netten okudum da sınıra girdiniz yazıyor. Bu haftadan itibaren doğum sancıları her an başlayabilir diye yazıyor. Zaten cumartesi kontrolümüz var, bakalım çatı muayenesi falan yapar belki...

vaaay süslü kaynana :)
ayy nasıl ya yıkıyor deterjanlı haliyle siliyor o nasıl şey ben yeemek yemezdim onun evinde

aaa 38 haftalıkmı kesinlikle yolculuk yapmamamalısın doktor kontrollerin sıklaşcak
belki sancın tututcak orda çantan yanında diil doktorun orda diil nolck
nasıl anlayışsız olabiliyolar

vaaay süslü kaynana :)
ayy nasıl ya yıkıyor deterjanlı haliyle siliyor o nasıl şey ben yeemek yemezdim onun evinde

yememek icin on takla atiyorum ama bazen mecbur yiyorum birde yanliz kari koca kopekleri var allahim hayvanlara bayiliyrim ama o kadat insan yerine konmazki onsuz hic bir yere gitmezler kesinlikle arabada koltugu var ozel ya eisme diyorumki kizkardeisn bu senin diyorki annem babam yanliz oda olmasa ne yaparlar babasi 75 yaisnda anneside yasli dogru diyorum gerci dusununce tum gun yuruyus falan yapiyorlar eve geliyorlar kopek esimin en ufak kardesi gibi olmus esim olurse diye naisl uzuluyor annem babam dayanamaz diyor ..

aaa 38 haftalıkmı kesinlikle yolculuk yapmamamalısın doktor kontrollerin sıklaşcak
belki sancın tututcak orda çantan yanında diil doktorun orda diil nolck
nasıl anlayışsız olabiliyolar

Ya canım bunlar aslında cahil insanlar ama hiçbiri cehaletini kabul etmiyor ki. Hatta küçük beyinleriyle bizi yönetmeye kalkıyorlar....

bi de elin gavuru der beğenmezler. Dediğin yüzde yüz gerçek, yaşlılarımız hemen geçmişini unutuyor ve otorite manyağına dönüyorlar.

bazen yemek yiyoruz masayi falan kaldirmaya kalkiyorum cok kiziyo esimede demiski gecen saadete soyle benim hizmetcim degil bu evde ben kalkdiririm kendimi yasli hissediyorum esimde anne turkiyede genc olan yasliya hep yardim eder senin yasli olmanla yapamammanla alakasi yok demis bana otur sen hizmetci degilsin herkes kendi tabagini kaldirir makineye dizer diyo kaynatam bile kendi onunu temizliyo abagini suya tutu makineye diziyo bu huylari iyi ama :)

ben cinsiyetini babasina soylememistim cunku kendi ogrenmek istemiyodu supriz olsun suopriz olsun ayalrca bekledim onun yuzunden hafta sonu soyledim dayanamadim daha fazla kaynanam sormus ona soylemedik daha bu hafta soyleriz 15.torunu cokta farketemz kzi yada erkek gerci kaidn icin..

bende yemegimi yiyim geliyim kizlar melegim sikma sakin senin kalbin tertemiz heps anlar hatasini yakinda sen kendine yaptiginal kalirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…