bazen yemek yiyoruz masayi falan kaldirmaya kalkiyorum cok kiziyo esimede demiski gecen saadete soyle benim hizmetcim degil bu evde ben kalkdiririm kendimi yasli hissediyorum esimde anne turkiyede genc olan yasliya hep yardim eder senin yasli olmanla yapamammanla alakasi yok demis bana otur sen hizmetci degilsin herkes kendi tabagini kaldirir makineye dizer diyo kaynatam bile kendi onunu temizliyo abagini suya tutu makineye diziyo bu huylari iyi ama :)
bazen yemek yiyoruz masayi falan kaldirmaya kalkiyorum cok kiziyo esimede demiski gecen saadete soyle benim hizmetcim degil bu evde ben kalkdiririm kendimi yasli hissediyorum esimde anne turkiyede genc olan yasliya hep yardim eder senin yasli olmanla yapamammanla alakasi yok demis bana otur sen hizmetci degilsin herkes kendi tabagini kaldirir makineye dizer diyo kaynatam bile kendi onunu temizliyo abagini suya tutu makineye diziyo bu huylari iyi ama :)
slm kızlar sizlerle paylaşmak istedim.. bebişimle 8 aylık olduk ama hala kanımız cok dusuk doktor ilacımı gunde üçe çıkardı ama hıç banamısın demıyo.. helede su gunlerde yorgunlugum ıyıce arttı..kansızlıktan dolayı..simdi merakla kontrol günümü bekliyorum ne yapcam bıraz kafama takıyorum bu kansızlıgı acaba dogumda bı sorun falan olurmu dıye..bebegımın durumuna ıyı dıyor dr.ama bennnn.....
pekmez ye iyi gelir belki
geçmiş olsun
bende yemegimi yiyim geliyim kizlar melegim sikma sakin senin kalbin tertemiz heps anlar hatasini yakinda sen kendine yaptiginal kalirsin :)
slm kızlar sizlerle paylaşmak istedim.. bebişimle 8 aylık olduk ama hala kanımız cok dusuk doktor ilacımı gunde üçe çıkardı ama hıç banamısın demıyo.. helede su gunlerde yorgunlugum ıyıce arttı..kansızlıktan dolayı..simdi merakla kontrol günümü bekliyorum ne yapcam bıraz kafama takıyorum bu kansızlıgı acaba dogumda bı sorun falan olurmu dıye..bebegımın durumuna ıyı dıyor dr.ama bennnn.....
Hem gideceğimiz tarihte 38. haftamız oluyor. Netten okudum da sınıra girdiniz yazıyor. Bu haftadan itibaren doğum sancıları her an başlayabilir diye yazıyor. Zaten cumartesi kontrolümüz var, bakalım çatı muayenesi falan yapar belki...
Başım ağrıdı gidip bi elimi yüzümü yıkayım, iki kez duş aldım.
Ovadrili niye verdi ki hayatım....
Ovadril böcek sinek sokmalarına karşı kaşıntıyı engelemek için... Beni de tatil dönüşü yoolda arı sokto, hemen sağlık ocağına gittik, oradaki doktor verdi de oradan biliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?