2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar sizlerle paylaşmak istedim.. bebişimle 8 aylık olduk ama hala kanımız cok dusuk doktor ilacımı gunde üçe çıkardı ama hıç banamısın demıyo.. helede su gunlerde yorgunlugum ıyıce arttı..kansızlıktan dolayı..simdi merakla kontrol günümü bekliyorum ne yapcam bıraz kafama takıyorum bu kansızlıgı acaba dogumda bı sorun falan olurmu dıye..bebegımın durumuna ıyı dıyor dr.ama bennnn.....

ayy ne güzelll
türk kaynanalarda aksine hizmet bekler
yapmazsan bi ton laf duyarsın kötü gelin olursun

ne alaka yani yaşlıkla gençde olsa yaşlıda olsa bizim memleketimizde yardım severlik var
tabi herkezin kendi tabağını kaldırmasıda güzel bişiy :))))

pekmez ye iyi gelir belki
geçmiş olsun

Eşim de üzüldü, ağlamama çok kızdı ama aile işte bişey diyemez. Ben de onu üzecek bi şekilde konuşmadım zaten. Kıyamıyorum yaa, çok seviyorum eşimi...

Valla iyiymiş, bizimkiler de gözümüze bakıyolar hala, bu halimizde iş bekliyolar. Yemek sırasında illa bi iş verir...

esime diyorumki baban olurseki kadin bence iki koca daha eskitir kaynatamin uzeirne annen bize gelir cani sikilir evde kocaman ev yanliz esim gelmez diyo niye diyorum gelmez kesinlikle diyo teyzesi var yasli oda tek yasiyo yani bunalrda yasliyim sana geliyim kaliyim bana hizmet et mantigi yok esimdiyorki o kendi evinde daha rahat kendi isini yaparsa yasli oldugunu daha az anliyo iyi dedim ne diyim :)

kızlar ben geldim.
kısırımı yaptım kardesim geldi biraz oturduk gidince hemen girdim tekrar

ohh ne güzel bizim burda yapmazsan laf olur

kansızlık bende de var. ama ben cogunlukta kan ilacımı unutuyorum. doktor normal diyorsa dert etme canım

bende pazartesi gidecem 35 bitmiş 36ya girmiş olacaz. aslında düşününce 37den itibaren dogum olursa normal

canım recetesine baktım kullanmadan önce böcek sokması, basit cilt tahrişlerine karşı kaşıntı ve ağrının geçici olarak giderilmesinde kullanılır yazıyor yani sırf böcek sokmaları için değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…