2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın güzel anneler... Yarın doktora gidicez... İşgörebşlir raporu almak için.... ^5 e kadar mı verir 37ye kadar mı acaba ???

denizbarış 37 ye kadar verir eğer sağlık durumun iyiyse, ama o tarihten öncede çıkmak istersen gidip raporunu ona göre alabiliyorsun

günaydın kızlarrr..... yine uykusuz geçen bir gece...yine sol tarafım batıyor....yine bebişim uyutmadı....yine açım... :))) kahvaltıya geçiyorum

gunaydin kizlar,,umarim guzel bir gun gecirirsiniz:=)
dun cok guzel uyudum vallahi ama baya yorgundum anladimki disarida olmak iyi geliyor:=))
yine ygamur yine soguk dondum vallahi:=((günese hasret kaldim bu yagmurlar ülkesinde

Ben aslında 37ye kadar almak istiyorum ama korkarım hiç vermeyip direk yarın bana işgöremezlik verip izne çıkarır... Çünkü açılmam ve kasılmalarım var.. Açılmam durdu çok şükür ama kapanmadı...
Şuan bile çok fazla işe gitmemi istemiyor 1 hafta gidiyorum 1 hafta rapor veriyorken bana kesin çalışabilir raporu vermez bu doktor (
Offf doğumdan sonraya fazla zin kalsın diye istiyorum uzatmak ama bi tarfaftan da sıcaklar rahatsız etmiyor değil...
Bakalım yarın ne olacak....

en iyi kararı doktorun verir canım

ceylan canim gunaydin en guzel sabahlar senle urasi min olsun sekerim:=))
cok tsk ederim bildirdin icin,
gecmise bakiyorum bulamadim bride sistemde bozukluk var kesin bendne kaynaklaniyor giriyorum sayfa kapaniyor:=((

Ya sıkıntıdan hiç uyuyamadım, başım ağrıyor o yüzden. Değmezler biliyorum ama, insan olsalar anlayış gösterirler kızım artık evinden çıkma denir. Ağzımın tadını bi kaçırdılar. Uyudum zar zor, sabaha karşı su için uyandım sonra tekrar aklıma geldi biraz daha döndüm yatakta. Ne hakları var beni bu kadar üzmeye, ama kayınvalide eşim bana değer verdiği için çıldırıyor bunu anladım. Başlarda iyiydi, yeni gelin heyecanı da şaşırttı kadını...

Haklısın Sadoş, eşim ve kızım için gülüp geçeceğim, aslında tek istediğim inadına gidip yeni şık bişeyler giyip saç yaptırıp orda sinir sinir gülücük dağıtmak. Offf ama hiç alışverişe bile çıkasım yok. Şeytan diyor git al bi sürü kıyafet, şu saçlara da bi düz boya yaptırsam nolur acaba yaaa??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…