merhaba kizlar biz geldik ,,
gecmisi okuyamadim umarim iyisinizdir,
bugun kuafor gezme derken ancak evin yolunu buldum:=))oglusuma ciciler aldim:=))
yagmur yagsada nesem yerinde idi bugun
iyi gecelr kizlar ben geldim disari ciktim biraz simdi donduk eve nasil bunalmistim bir anda icimd aralmisti simdi gecti allahtan ara ara hormonlar yukseliyot iste :)
bozocugu bende senin gibi oldum bunaldim disari ciktim bir seyelr aldim kenidme geldim canim sikma canini lutfen disari yuruyuse falan cik bunaldinmi iyi geliyor :) gecmis olsun canim..
melekcigim iyisi kotusu farketmez allah kimseyi kimseye muhtac etmesin kendi annesine bile etmesin insan agir olur basina bir sey gelirse allah hepimizi o gunlerden korusun hic sikma canini eisnle kapini kapadinmi hepsi disarda kendini bosa uzme salla de gecsain onalr uzulsun canim arkadasim bosver herkesi inadina gul esinle bebginle :)
günaydın cnm.sende benim gibi sabahları burdasın.sıcaktan uyuyamıyor insan.erken kalkıncada vakit geçmek bilmiyor.gündüz mutlaka uyuyorum bende.herkes çok sıkılmış.hepimiz bunaldık.doğurmak istiyoruz.inş.bugünleri aramayız.kafamçokkarıştı