2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iYİ AKŞAMLAR KIZLAR HAVA SICAK DUŞA GİRİP ÇIKIYORUM ÇOK FENA YARIN NST GÜNÜM HAYIRLISI İNŞALLAH SANCIM ÇIKMAZ ..
gunaydin canim insallah guzel haberler getirirsin bizlere amin:=)) ama benim urasim annesini ve teyzelerini uzmezolumunekankayizsmilezamannini bekler sekerim,,
Bozom şu pekmezi yiyemedim gitti.zemuszemus
melos canim inanki bende pekmezi yiyemiyorum yaa:=((
aslinda yesem iyi olur da cok tatli
Günaydın canım nasılsın ???[/QUOTE
gunaydin canim vallahi biz iyiyiz dun guzel uyuydum gunler sonra ,
sadece cok soguk:=((
sizde iyisiniz umarim cimcimem nasil oynuyormu?
Allahim ikinizide korusun amin,

Meloş, Angel, Hande, Kısmet günaydın kızlar, sesiniz çıkmıyor hiç. Nasılsınız???

canim melos um (melek diyeyim ) isimler karismasin:=))kaydirigubbakcemile3
canim guanydin iyisiz tskrl.
bende az evvel sana yzadim birde yzadiklairni okudum
ay sinirim bozuldu su kayin validene aynen benim kiside cok cahil ve gorgusuz ya aslinda iyi ama su gorgusuzlugu olmasa cok iyi olur,alistim artik kisin tr, g.antepte evimiz deydim esimle tartismamiz olmustu hemen bize geldi oglunu bir savunuyor anlatamam zaten isnirmden 2gun sonra ucaga atladim eve geldim,
inanki k,validemi anlamiyorum bazen iyi bir kiz akrdes iyi br dost bazende tam bir dusman,
sana soyleyim moraini bozmalmaz:varsin catlasin sen ona inat daha iyi ol husisi catlat vallahi bak,kesin ksimaniyordur bunlarin kafalarina arasira simsek cakiyor canim halbuki dusunse gelinim hamile yazik sicakta can tasiyor deyip sana yardim edecene kadin sinir ediyor,bakim haftay abenim kielr 3ayligina geliyor bilmiyorumkismilebazne korkuyorum sorun cikar diye ama sanamam ne yapim ya,yinede esimden saygi gsoteriyorum,yoksa umrumda deiller,

saadet cigim canim gunaydin nasilsin ?
yinemi su k,validen ay anlamyiorum ne istiyor senden ya
kadinin kafasinda varmi ne? sosyetik hanim ,takma kafana sen hayirlisiyla dogumunu yap yeterli,,

cok aciktim az evvel uyandim kahve derken yice aciktim:=)) bir tost yapayim kendime aman icimden yemek yemekte gelmyior yaa:=((ufff

ya kizlar ceylandan duydum zuheyla arkadasimiz dogum yapmis haberi olan varmi? ben yeni ogrendim,,

ZUHEYLA CANIM GOZUN AYDIN OLSUNa.s. ALLAHIM YAVRUNA SAGLIK SIHAT VERSIN AMIN;
COK SEVINNDIM SENIN ADINA DUYDUGUMDA;KUVEZDEYMIS SAKIN UZULME HEMEN BUYUR COK INSALLAH TEZ GUNDEDE EVINIZE YOL ALIRISNIZ;;MASALLAH

günaydın kızlar...

kısmetim günaydın sabah sabah başladın gene herkese yardımcıı kanatlarını uzatmaya...melek anneee a.s. haberi okumadın sanırımm züleyha doğurmuşş

canım benim saol iyi olmaya çalışıyorum bizim kız içerde dünya turu atıyordu da gidip kahvaltı yapayım dedim gelip ara ara okuyorum kaydirigubbakcemile2:CüvCüv:

gunaydin canim
afiyet olsun bende atistiriyorum ama icimden yemek gelmiyor:=)
hava yagmur soguk icim karariyor:=(((
:CüvCüv:masallah cimcime hanima elleme dolassin ayy allahim nazarlardan saklasin amin oynamasi cok iyi aman masallah de ,,,,

evet tatlım dün haber verdi hepimiz şaşkındık vallaa dün acayip bi gündüü....kaydirigubbakcemile3

eylül bebekleri geliyo toppiğimiz bile açıldııı

günaydın kızlar...

kısmetim günaydın sabah sabah başladın gene herkese yardımcıı kanatlarını uzatmaya...melek anneee a.s. haberi okumadın sanırımm züleyha doğurmuşş

a.s.oznur um canim gunaydin hosgeldin
canim sne zaten bir meleksin o yuzden beni o unvana laik goruyorsun cok tsk ederima.s.
ozu suregi sozu guzel anne,,opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3hic deme bazen okuyorum gecmisi ayy ne dusuk cenem varmis yau hahahahakaydirigubbakcemile3 ama seviyorum topigimizdeki tum arkadaslari seviyorum ALLAH SENDEN VE ONLARDAN RAZI OLSUN;
evet ya zuheylacik dogurmsu massallah,,ayy ne tatlidir simdik hayirlisiyla sagligina kavusur ins,

Canım gerçekten çok dengesiz bi kadın, sağından mı gideyim solundan mı bilemiyor insan. Şimdi öyle kararsızım ki, gitsem onların lafına gelmiş olucam onlara göre. Otorite manyağı oldukları için. Gitmesem yıllarca unutmazlar bunu. Uffff cahille uğraşmak zormuş anladım. Bu arada sağol canım Allah hepimize sabır versin...

evet tatlım dün haber verdi hepimiz şaşkındık vallaa dün acayip bi gündüü....kaydirigubbakcemile3

eylül bebekleri geliyo toppiğimiz bile açıldııı

kaydirigubbakcemile3ciddenmi ay ne guzel bakalim sirada kim var?
ilk eylul anasi olup doguran su durumda zuheyla kardesimiz masallah:=))
ALLAHIM HEPIMIZE ZAMANLI DOGUM NASIP EYLESIN AMA
bizim topiktekiler geneli eylul anasi deil:=))bende dahi agustos anasi olacaz:=)
bende cok sasirdim ceylan yazmsi saolsun sok oldum,ama cok heyecanladim yaa,,,duygulandim baya yuregim cok acayip oldu resmen aliyasim geldi mutluluktan,insan seviniyor ,,darisi zamanli hepimizin basina amin,

günaydın herkeşeeee..... sonunda hava biraz serinledi deliksiz bir uyku uyudum ne hasret kalmışım eşime diyorum geceleri kalktığımda sana çok özeniyorum ne kada güzel uyuyosun diyee :) vala sonunda bende uyudum

artık uzunyürüyüşler yapamıyorum ayaklarımın alt çok acıyoooo

yaa eylül anneleri erken değil mi daha doğum için durun dah bekleyin hemen tırtlatmayın :)

bu arada arkadaşımızı tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün inş

gunaydin canim
afiyet olsun bende atistiriyorum ama icimden yemek gelmiyor:=)
hava yagmur soguk icim karariyor:=(((
:CüvCüv:masallah cimcime hanima elleme dolassin ayy allahim nazarlardan saklasin amin oynamasi cok iyi aman masallah de ,,,,

maşallah canım Maşallahh... :)) valla benimde canım tek yemek yemek istemiyor hiç ama mecburen cimcime için yiyorum ...

eşim eve meyve falan getirdiğinde o daha yiyemeden bitmiş oluyor ... "ne zaman bitti meyve " dediğinde hemen kızımıza suçu atıyorum aaaa ben yemedim kiii kızın yedi hepsiniiiiii :))))))))

gunaydin canim hosgeldin
cok sevindm senin adina gece rahat uyumana,

ayy canim cok guldumkaydirigubbakcemile3hemen tirtlatmayin demissin ahhahahaha
bencede ama bizim bebekler dogmak icin sabirsizlaniyor ;:=)) yoksa eylulde dogsunlar ne guzel:=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…