2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canimkaydirigubbakcemile3 hahaha inanki bizdede oyle vakkalar cok oluyor birsey oldumu
hemen senin oglusun yapti senin oylun soyle boyle diyorum ayy demek tum annelerde bu hassasiyet oluyormus:=))

Maaşallah bebişine, iştahı hep açık olsun inşallah....

gunaydın kızlar

melekcım sana tavsıyem otur oturdugun yerde hıcbır yere gıtme
bızım ıznımız vardı gecen hafta karnım burnumda gıttım hem gonullerı olsun dedım ama burnumdan gerı geldı
kım ne derse desın once kendını dusuneceksın zaten gunun geldı senın
bakma kımseye gıtmeeee

melek boz melos canim cok dogru demissin cahillen ugrasmak cok zor,
insan ikilemde kaliyor ama kör seytandan bulsunlar,seni uzdukleri ugrastiklari icin,,
cunki bende yasadim halende yasamaktayim,cahil gelismemis insanlar,,eylersin offf offf

kısmetim canım valla bizde seni çok seviyoruzz..dünya iyisi bi hatunsunn herkese yardımcı olmaya çalışıyosunn allahıma seni darda bırakmasın....

melekçim geçmişi yeni yeni okuyorumm bu k.validende nasıl insan yaa ?? aaz kalmış doğuma illaa orda mı olman gerekirr senin çocuğun orada bulunmandan daha kıymetlii..valla allahıma bin şükür benim k.validem çoık düşünceli..geçen hafta pikniğe götürdük onları değişiklik olsun diye aman olmaaz kızım yolda ne olur ne olmaz diye ikiside gitmek istemediler..bende iyiyimm sorun yok hem daha 30.haftamdaydıım düşünsene zaten gittiğüimiz yerde 1 saatlik uzaklıkta o kadar yoldan bişey olmaz dedimm yaanii... öyle ikna oldularda gittikk..

canimkaydirigubbakcemile3 hahaha inanki bizdede oyle vakkalar cok oluyor birsey oldumu
hemen senin oglusun yapti senin oylun soyle boyle diyorum ayy demek tum annelerde bu hassasiyet oluyormus:=))

canım bi de derler ki Erkek Bebek olunca Tatlı yemek ister canın,Kız olunca ekşi...alakası yok Nutella Kavonuzunun koleksiyonunu yapıyoruz evde..hiç abartısız nutella bana 4 gün ancak gidiyor kafamçokkarıştı

iipekkk gunaydin canim hosgeldin,
vallahi sana katiliyorum ,melos (melek boz)birak onlar catlasin dursun sen zaten ha dogum yaptin yapacan surda kendien moral ver arkadasim ya,,

iipek canim sende bu sicakta gitmisisn bravo ama karsindakiler umarim anlamsitir gerci ne gezer anlama kabiliyeti :=)) tanimam ama ayy cok sikiliyorum bende su ,k,valideme ya resmen gorgusz cahil,

valla bizde de var oo kocacımm daha hiç bi meyvenın tadına bile bakmadann bitiyooo ohaoldumsmile oğlunn bayıloyoo meyveye diyorum bendeee:lepi:

gunaydin canim hosgeldin
cok sevindm senin adina gece rahat uyumana,

ayy canim cok guldumkaydirigubbakcemile3hemen tirtlatmayin demissin ahhahahaha
bencede ama bizim bebekler dogmak icin sabirsizlaniyor ;:=)) yoksa eylulde dogsunlar ne guzel:=))

ayy sağol canım yaa ama sanırımyarından sonra hava yine çok sıcak oluak cumartesi güü 37 derece olucak allaım yardım et sen bu kullarına kavrulduk resmen yaaa ...

bu arada gününüz geldiyseizin veriyom tırtlatın ama gelmediyse daha kuluçkada kalmaya decam edin hihoyyyt

melekçim geçmişi yeni yeni okuyorumm bu k.validende nasıl insan yaa ?? aaz kalmış doğuma illaa orda mı olman gerekirr senin çocuğun orada bulunmandan daha kıymetlii..valla allahıma bin şükür benim k.validem çoık düşünceli..geçen hafta pikniğe götürdük onları değişiklik olsun diye aman olmaaz kızım yolda ne olur ne olmaz diye ikiside gitmek istemediler..bende iyiyimm sorun yok hem daha 30.haftamdaydıım düşünsene zaten gittiğüimiz yerde 1 saatlik uzaklıkta o kadar yoldan bişey olmaz dedimm yaanii... öyle ikna oldularda gittikk..[/QUOTE]

Sağol canım, çok haklısın, eşim de dedi. Nasıl rahatsan öyle yap dedi. 90km. yol, fazla sayılmaz ama insan anlayış gösterir, rahatsan gel der. Bu tavır için bile gitmek istemiyorum şimdi. Ben emrivaki ve kötü yaklaşıma hiç gelemem. İyilikle gelselerdi şimdiye gitmek için sabırsızlanırdım, böyleyim işte. Kararsızım yani.

hndcyln canim masallah:=)
benimde seker cikolatayla aram yok
bend eoyle innamam eksiymisde sekermiste,
herkez kizin olacak dedi karnima bakip ama benim oglusum oluyor:=))
dr,once milet cinsiyetini koydu yavrumun ahhaha:=))
ben svri yada kalca cikmis vs,kelimelerle cinsiyetin alakasi olmadina inaniyorum,hele su cin takvimi kiz dedi oglum oluyor:=)) cok sacma ama okuyoruz iste meraktan ahaha:=)) cok delisim yaasempatiksalakcinni

kısmetcım gıttımde ıyı mı oldu sagolsun karnı burnunda kız geldı demıyor
dıs agrım tuttu orda gezemedıler bensızde gıdemedıler suratlar 5 karıs ben canımla ugrasıyorum
sankı hamıle degılmısım gıbı akraba dost gezmesı bekledıler gıdemıyorum dedıkce yok cok yakın yok mınıbuse bıner gıderız falan fılan, dusun uludaga kaynanam bu sıcakta benı teleferıkle cıkarmaya calısıyor 60 yasında gormus gecırmıs koca kadın yanı bısey olursa ne yaparız demıyor, bıde tup bebek oldu bızımkısı bı suru dert sorun normal hamılelıkde yasamıyorum ben
sınır kupu oldum geldım amaan bırak hepsı aynı

AGGELOS canim sana zahmet bana birazcik günes yolla yaa:=(( burasi soguk kis resmen:=(((
yagmurlar ulkesi ahh ahh hamile olmasaydim yarin ucakta yada arabada yoldaydim tr,icin:=(( kismet iste 10,ay yada 11,ayda tr,deyim ins,inanki her gun yagmur psikolojimiz bozuluyor resmen,

Haklısın gittiğimde suratları mahkeme duvarı gibi olucak, buna eminim. Daha da öfkelenicem o zaman...

ipek cigim canim vallahi agzim acik kaldi pes,,
o sicakta snei teleferik ke bindirmek istiyor ne akiliymis ya kafayimi yemis aaa,,
sunalra bak hasta kadini diel gezmeyi dusunuyorlar ne bicim insanlarla muhattap iz demi? ama neylersin ucu kocalairmiza dayaniyor,
bosver canini sikma sen az disini sik canim insallah hayirlisiyla bebegini dunyaya getirrsin rabbim zamanli dogum nasip eyleisn amin,
benim bebegimde tedaviyle oldu,10yil olmadi yani ne kadar hassasiyet yasadini anlaya biliyorum bende bu durumu yasadim cunki,

Haklısın gittiğimde suratları mahkeme duvarı gibi olucak, buna eminim. Daha da öfkelenicem o zaman...

melos sum canim arkadasim gitme sakin sen daha iyi bilirsin ama dusun sene yuzdun sonuna geldin gideceksin Allah korsun sinirlerin cikacak briden bir sanci yavrunu kucaginda ALLAH KORUSUN sen dinlen az kaldi hele bir HAYIRLISIYLA DOGUM YAP ELBET YAPTIKLARINDAN UTANIRLAR BEBEGINI DUSUN ALLAHIM ONU SANA VERMIS BAK AZ KALDI MINICIK AYY ELLERINI AYAKALRI ANNESI ONU DUSUN!!!
ARASIRA ALDIGIN ESYALARINA BAK SEN SIMDIK BUNLARI DUSUN ONLARI BOSVER;
SANA BIRSEY OLSA ONLARA FIRSAT VERMIS OLURSUN UNUTMA;!!!!

ya kizlar benimsempatiksalakcinni sütaslarim cok agiriyor resmen cildirmsilar haaahahaa
elleyemiyorum bile dun esim donecem diye hafiften degdi ayy yatakta kiyameti kopartim ahahhaha zavallim kustu salonda yatti bak acidim simdik ,,,hahahahha ama aciyorrr dogum yapsam acisi gecer sut gelmiyor ya ya sanirsam ondan damarlarim aciliyor sikistiriyor ayy sütaslarimda sisti zaten ayi gibielrdi:=))

tek tesellım esım mukemmel bır ınsan ve onlardan uzaktayım
yoksakı bu ıs yurumezdı zaten
ınsanın halınden kımse anlamıyor ne nazlı hamıle oluyosun senden baskası hamıle degılmı oluyosun

ALLah yakın olanlara sabırlar versın dıyorum kısmet baskada bısey demıyorum

Haklısın canım, Allahın verdiği hediye onlar bize. Ama keşke bikaç hafta geride olsaydı haftam, gider giyinir kuşanır otururdum nişanda. Aldıkları gelinleri zengin diye bayılıyolar ama kız benim yarı boyumda. Buna lafım yok Allahın yarattığı ama göz var izan var. Bi güleryüzü yok kızın. Hele ailesi külliyen cahil insanlar. Düğün sürecinde benimkiler hep asil davrandı ama onlar şimdiden görgüsüzlüklerini belli etti. Ben oturma kalkmamla, güleryüzümle herkesin sevgisini kazandım. Kayınvalide hep şekillendirmeye çalıştı beni. Ama şimdi herşeyi benden gördüğü gi,bi yapıyor. Allah diyorum sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…