maşallah canım Maşallahh... :)) valla benimde canım tek yemek yemek istemiyor hiç ama mecburen cimcime için yiyorum ...
eşim eve meyve falan getirdiğinde o daha yiyemeden bitmiş oluyor ... "ne zaman bitti meyve " dediğinde hemen kızımıza suçu atıyorum aaaa ben yemedim kiii kızın yedi hepsiniiiiii :))))))))
maşallah canım Maşallahh... :)) valla benimde canım tek yemek yemek istemiyor hiç ama mecburen cimcime için yiyorum ...
eşim eve meyve falan getirdiğinde o daha yiyemeden bitmiş oluyor ... "ne zaman bitti meyve " dediğinde hemen kızımıza suçu atıyorum aaaa ben yemedim kiii kızın yedi hepsiniiiiii :))))))))
canimkaydirigubbakcemile3 hahaha inanki bizdede oyle vakkalar cok oluyor birsey oldumu
hemen senin oglusun yapti senin oylun soyle boyle diyorum ayy demek tum annelerde bu hassasiyet oluyormus:=))
gunaydin canim hosgeldin
cok sevindm senin adina gece rahatuyumana,
ayy canim cok guldumkaydirigubbakcemile3hemen tirtlatmayin demissin ahhahahaha
bencede ama bizim bebekler dogmak icin sabirsizlaniyor ;:=)) yoksa eylulde dogsunlar ne guzel:=))
iipekkk gunaydin canim hosgeldin,
vallahi sana katiliyorum ,melos (melek boz)birak onlar catlasin dursun sen zaten ha dogum yaptin yapacan surda kendien moral ver arkadasim ya,,
iipek canim sende bu sicakta gitmisisn bravo ama karsindakiler umarim anlamsitir gerci ne gezer anlama kabiliyeti :=)) tanimam ama ayy cok sikiliyorum bende su ,k,valideme ya resmen gorgusz cahil,
gunaydın kızlar
melekcım sana tavsıyem otur oturdugun yerde hıcbır yere gıtme
bızım ıznımız vardı gecen hafta karnım burnumda gıttım hem gonullerı olsun dedım ama burnumdan gerı geldı
kım ne derse desın once kendını dusuneceksın zaten gunun geldı senın
bakma kımseye gıtmeeee
kısmetcım gıttımde ıyı mı oldu sagolsun karnı burnunda kız geldı demıyor
dıs agrım tuttu orda gezemedıler bensızde gıdemedıler suratlar 5 karıs ben canımla ugrasıyorum
sankı hamıle degılmısım gıbı akraba dost gezmesı bekledıler gıdemıyorum dedıkce yok cok yakın yok mınıbuse bıner gıderız falan fılan, dusun uludaga kaynanam bu sıcakta benı teleferıkle cıkarmaya calısıyor 60 yasında gormus gecırmıs koca kadın yanı bısey olursa ne yaparız demıyor, bıde tup bebek oldu bızımkısı bı suru dert sorun normal hamılelıkde yasamıyorum ben
sınır kupu oldum geldım amaan bırak hepsı aynı
Haklısın gittiğimde suratları mahkeme duvarı gibi olucak, buna eminim. Daha da öfkelenicem o zaman...
ipek cigim canim vallahi agzim acik kaldi pes,,
o sicakta snei teleferik ke bindirmek istiyor ne akiliymis ya kafayimi yemis aaa,,
sunalra bak hasta kadini diel gezmeyi dusunuyorlar ne bicim insanlarla muhattap iz demi? ama neylersin ucu kocalairmiza dayaniyor,
bosver canini sikma sen az disini sik canim insallah hayirlisiyla bebegini dunyaya getirrsin rabbim zamanli dogum nasip eyleisn amin,
benim bebegimde tedaviyle oldu,10yil olmadi yani ne kadar hassasiyet yasadini anlaya biliyorum bende bu durumu yasadim cunki,
melos sum canim arkadasim gitme sakin sen daha iyi bilirsin ama dusun sene yuzdun sonuna geldin gideceksin Allah korsun sinirlerin cikacak briden bir sanci yavrunu kucaginda ALLAH KORUSUN sen dinlen az kaldi hele bir HAYIRLISIYLA DOGUM YAP ELBET YAPTIKLARINDAN UTANIRLAR BEBEGINI DUSUN ALLAHIM ONU SANA VERMIS BAK AZ KALDI MINICIK AYY ELLERINI AYAKALRI ANNESI ONU DUSUN!!!
ARASIRA ALDIGIN ESYALARINA BAK SEN SIMDIK BUNLARI DUSUN ONLARI BOSVER;
SANA BIRSEY OLSA ONLARA FIRSAT VERMIS OLURSUN UNUTMA;!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?