tek tesellım esım mukemmel bır ınsan ve onlardan uzaktayım
yoksakı bu ıs yurumezdı zaten
ınsanın halınden kımse anlamıyor ne nazlı hamıle oluyosun senden baskası hamıle degılmı oluyosun
ALLah yakın olanlara sabırlar versın dıyorum kısmet baskada bısey demıyorum
melek boz melos um canim bosver Allah bilir kime ne vereceni,
goreceksin yarin birgun ah gelinimiz soyle idi boyle idi aglamaya gelirler yanina,
ahh ahh benimde kanyim bekar kaynanam simdikten ogluma gazi antepli kiz alacam diyor
sanki ben kendilerine tovbe tovbe ben yabanciyim ya,lafa bak dedim insallah allah gonlun versin,ama biliyorum birgun su omuzumda agliyacakk,,
Kızlar ben bugün tam 38+1 oldum. Hayırlısı bakalım....
kavaltımızı yaptık oğlum geldik canm hiç bişey istemiyo ama bbğim içn yapıyorm tam 1 saat oturuyom kavaltıda haftaya kız kardeşim gelecek 15 gün kalacak inş ben artık iş yapmıyorm eğlip kalkamıyorm sadece yemek yapıyorm bide mutfağı toparlıyorm viladayla evleri siliyorm toz almıyom ev süpüremiyorm sizde zorlanıyormusunuz kızlar kendimi çok halsiz hissediyom yemek yaprkan tezgahın üzerine dirseklerimi dayayarak iş yapıym
kısmetcım gıttımde ıyı mı oldu sagolsun karnı burnunda kız geldı demıyor
dıs agrım tuttu orda gezemedıler bensızde gıdemedıler suratlar 5 karıs ben canımla ugrasıyorum
sankı hamıle degılmısım gıbı akraba dost gezmesı bekledıler gıdemıyorum dedıkce yok cok yakın yok mınıbuse bıner gıderız falan fılan, dusun uludaga kaynanam bu sıcakta benı teleferıkle cıkarmaya calısıyor 60 yasında gormus gecırmıs koca kadın yanı bısey olursa ne yaparız demıyor, bıde tup bebek oldu bızımkısı bı suru dert sorun normal hamılelıkde yasamıyorum ben
sınır kupu oldum geldım amaan bırak hepsı aynı
Evet canım ya,bende kendimi çok yorgun hissediyorum sanki bütün enerjim çekilmiş gibi.
Özellikle son bir haftadır böyle hissediyorum.
Çatı kemiklerimde ağrıyor,iki adım atsam dünyanın yolunu yürümüş gibi yoruluyorum valla.
nevin hosgeldin canim,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?