2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar aklima hep bizim SALTANAT takiliyor ya onu hic goremedim yaa habeirniz varmi
vallahi insan merak ediyor,

Aynennn canım yaaa, uzakta olmam tek tesellim aradaki 90 km. bazen herşeyi kurtarıyor. Evim yolu ayrı çok şükür....

melek boz melos um canim bosver Allah bilir kime ne vereceni,
goreceksin yarin birgun ah gelinimiz soyle idi boyle idi aglamaya gelirler yanina,
ahh ahh benimde kanyim bekar kaynanam simdikten ogluma gazi antepli kiz alacam diyor
sanki ben kendilerine tovbe tovbe ben yabanciyim ya,lafa bak dedim insallah allah gonlun versin,ama biliyorum birgun su omuzumda agliyacakk,,

Ben de o günleri bekliyorum, şimdiden benim yanımda kızın annesini çekiştiriyor. Bakalım ona da sıra gelecek...

ipek en guzelide bu arkadasim,
esinle mutlusun ya salla gitsin evin ekmegin ayri,,cok sukur,,

kavaltımızı yaptık oğlum geldik canm hiç bişey istemiyo ama bbğim içn yapıyorm tam 1 saat oturuyom kavaltıda haftaya kız kardeşim gelecek 15 gün kalacak inş ben artık iş yapmıyorm eğlip kalkamıyorm sadece yemek yapıyorm bide mutfağı toparlıyorm viladayla evleri siliyorm toz almıyom ev süpüremiyorm sizde zorlanıyormusunuz kızlar kendimi çok halsiz hissediyom yemek yaprkan tezgahın üzerine dirseklerimi dayayarak iş yapıym

ya siz saçlarınızı boyatıyormusunuz arkadaşlar baana dip boya yaptırma dedi doktorum 2 dir kendi saçıma röfle yaptırıyorum diplerine değdirmeden ama kendi saçım koyu renk olduğu için şimdi çıktı diplerim doğumada daha 1,5 ay var akşama kadar aynalara bakıp offffffffffff çekiyorum dip boyayı doğuma gitmeden 1 gün önce yaptırsam bişi olurmu acaba artık doğacak bebek gelişimi bitmiş siz ne yapıyorsunuz ne yapsam ben ???

Kızlar ben bugün tam 38+1 oldum. Hayırlısı bakalım....

Canım yazdıklarını şimdi okudumda çok üzüldüm gerçekten.
Sana şunu söyleyeyim,seni düşünmeyen insanlar için ağzınla kuş tutsan yaranamzsın.
Oraya gitsende kötüsün gitmesende aynı yani.
Sen bilirsin ama 38.haftada helede bu sıcaklarda bebeğini hiç kimse için tehlikeye atma.
Ne olur ne olmaz tedbirli olmak lazım.
Sen bilirsin dediğim gibi,hangisi senin içine birazda olsa siniyorsa öyle davran gerisini boşver gitsin.

Evet canım ya,bende kendimi çok yorgun hissediyorum sanki bütün enerjim çekilmiş gibi.
Özellikle son bir haftadır böyle hissediyorum.
Çatı kemiklerimde ağrıyor,iki adım atsam dünyanın yolunu yürümüş gibi yoruluyorum valla.

Canım benim ya,ne düşüncesiz insanlar var haytet ediyorum valla.
Senin el üstünde tutulman lazımken k.validenin yaptığına bak,Allah akıl fikir versin ne diyeyim artık.
Canım sen üzülme sakın bu yaştan sonra kimseyi değiştiremezsin öyle gelmiş öyle gider.

makcara canim canim gunaydin hosgeldin
vallahi banada demisti dr,ama ben tam 3kez boyattim :=)) tehlikesi var tabiki bebege ama ne ypaim dayanamadim sirnim bozulacana dedim olsun,ya tehlikeside boya bebegin cildini tahris edebilir,birde misal surdummuz kremler sampuanlar bile aman hepsine uysam yolumu bulamma,,

oyle kızılcık arkadasım
ama anladımkı ok verıcı olmamak lazım kendını dusuneceksın once
herkesın kalbıne gore versın Allah

bende 1 hafta öncesi iyimdi akşamları yarım saat yürürdüm şimdi nerde eşim dışarı çıkardı akşm yürüyecekmisin diye sordu benm gözüm hep oturacak bi yer bulmak hangi mağzaya girdiysm oturdun koca karılar gibi acaba kansızmıyım ki kan ilacımı ço düzenli içiyorm vitaminde alıyom calsiyumda alyom yinede halsizimCADIARZU

kizlar ben kactim gorusmke uzere kendinize iyi bakin,,
sevgilerimle esen kalin,,,uzanayim birazcik,,

kızlar vbende iyce bakımsızlaştım saşlarım çok yıprandı akt bölgede kıllar çoğaldı hayırlısıla doğurayım kuaförden başlayacağım dişçiden çıkacağım sürekli toplu saç ay bide dolaşıyo hergün duş almaktan saçların yağ dendesi bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…