2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet rüyanda görmüşsün..yazacam sen daha erken davranmışsın
Ben geçen hafta çikolata ve saadeti gördüm rüyamda...
Ertesi gece Şekerpembeyi

Anlatmadım gülersiniz ..tanımadan nasıl görüyosun dersiniz diye...
Ama anladım yanlız değilmişim...

Bende <<<< rüyan çıktı Bu hafta sonu arabayla Antalyaya gidiyoruzzzzz çok mutluyum>>>> dicektim..Dün bisürü elbise aldım ama İptal oldu mafoldumben
Eşim arabasını verirmi hiiiiç....başka zaman hamileyiz süremeyiz... işi düşerse..aşkım misafiri alırmısın diye aramayı biliyo klava:

Ama ayaklarım salı günü farkettim nasıl şişmişler... Rüyanın birazı çıkmış oldu delikafadulden

mopsy valla bahçe havuz falan kulağa hoş geliyo ama yalnız olması ve akşam evde rahat edememek can sıkıcı ..amann zaten 3-4 gün artık idare edersinnn... pc nı al geç havuz başına serin serin bize yazz..kaydirigubbakcemile3

bu arada nagihan en son ailesinin yanına gidecekti 1 haftalığına biraz uzattı tatilini sanırımm..umarım iyidir...

yeni arkadaslar gemis hosgeldiniz kizlar,,

mojesve merhaba hosgeldiniz:=)ilk kez goruyorum sizi hosgeldin

merhaba hanımlar nasılsınız?
arada bir takip ediyorum ne güzel muhabbetiniz var :)) yazmadan edemedim
artık az zamanınız kaldı bizim geride bıraktığımız ortak heyecanları yaşıyor olduğunuzu görmek çok sevindirici. inş. hepiniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız meleklerinizi.opuyorumnanaktan

bende girmedim havuza normalde mikrop kaparız diye korkuyorum şimdi hiç girmem herkesin girdiği suya

sen arabamı kullanıyosunn haallaaaaaa ??? valla ben hamiş olduğumu öğrenince bıraktım kullanmayıbilmiyorumkismile ne olur ne olmazz diyeeee...

tubiloshh ayy canim ozur dilerima.s.
gormemsiim seni:=) bakan kör oluyorum kafamçokkarıştıgaliba
hosgeldiniz naislsiniz sekerim,yaa yemekle ugrasiyordum acaba o aradami geldin?

amin canım hoş geldin sende zaman az kalınca günler çabuk geçsin istiyoruz

Nagihanda mı doğurdu acaba hele onun doğum haftası ileriydi valla sağlıkla güzel haberler gelssin havuzdan mikrop alırsın kuzum internet varsa bizler varız sancılansın yinede yanında birilerinin olması iyi katlan kuzum napacaksın..

Tamam bekliyorum Valla kaynanam cadının halasıı sessiz cadı umursamaz beni kesin istemediler biliyorum aman ben sanki onları çok istedim

a.s.mmerhaba hosgledin arkadasim
tesekkur ederim sahsen guzel dileklerin icin,
evet topimiz baya netir arkadaslarla tam bir aile olduk:=))

sanirsam siz dogum yaptiniz?
Allahim bebeginize size saglik huzur sihatler versin amin,nazarlardan saklasin amin,

İyiyiz güzelim sen nasılsın seninde az kalmış sende heyecanını burdada paylaşırsan bizi çok mutlu edersin Sende katıl herzaman muhabbetimize opuyorumnanaktan

Ceylanim bulmsular sne gibi bir hanim efendi bayani daha giciklik yapiyorlar aman sekrim aldirma
sen enistemle mutlu ol,sen urasimi saglikli dogur birak geriside onlar catlasin,,ohhhhhhhhh catlat vallahi,,kurban olsunlar sana
benide istememislerdi k,validemler ahahhaha ama yillardir bu evin geliniiyim,
cok kavga etimiz anlarda bile esimle husisi onlarlayken esime super davranirdim gostermelik:=)) catliyorlardi

hoşbulduk tekrar can yoldaşlarım:)
ya havuz güvenilir yani zaten bize ait biryer..bol bol klorluyor büyük abimiz havuzu...
amann işte insan kendi evide olamayıncada bi rahatsızlık duyar ya..bütün gün kayınvalidemle napcam:)
bide havuza girip çıkayım tek başıma zevksiz yani..duşa gir daha iyi...
internet varsa süper olacak tabi....
kızlar ben herşeye çok isteksizim ndense..kolum kalkmıyor enerjim yok sizinde öylemi....
yemek bile zor yapıyorum canım istemiyor...yarın bigün bebeğe nasıl mama yapıcaz et kaynatıcaz bilmemne ...düzenli olarak meyve suyu sık muhallebi yap falan...inş ozamanlar halsiz olmayız.

ben dogum alistirmasi icin bir kac gun sonra sinifa gidicem iki gun hemsireler ve esimde gelicek o zaman ogrenirim ama hemsire zaten nefes nefes ver diyo dogumda gaz maskesinden gaz cektigimiz anda ogreniyim size anlatirim kizlar sinifta :)

canım bilgi aldığında paylaşırsan seviniriz

kizalr saka bir yana aklima takildi bizim mestitosh tan haberi olan varmi? ya bugun habire aklima geliyor gerci hemsom goruyorum aralardada saltanati bnck hic gormedim:=((
topigimizin ikiz anasinida gormedim:=((

camdan komsuyu gordum kizlar kadinin uc cocugu var arabaa yerlestiriyo ufak hepsi masallah kadinda bir bacak var cok guzel ben kaidnken gorducke masallah diyorum buyuk ihtimal kadin rus yuz hos degil ama fizik gayet hos ben top gidiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…