yusem gelmiiiş.
hoşgeldin canım merak etmeye başlamıştık seni.
kiviler gitti mi :)))))
bu arada geçenlerde rüyalarıma girdin kızlara anlattım geçmişte okumuşsundur :)
züleyha doordu ilk bebeğimiz geldi.
haberler böyle.
ayy gitme bidaha bi yere kızlar yaa gitmeyin şu son zamanlar geçmek bilmiyo zaten.
hiç olmazsa bi arada laflarken vakit geçiyo yaaaa.....
Evet rüyanda görmüşsün..yazacam sen daha erken davranmışsın
Ben geçen hafta çikolata ve saadeti gördüm rüyamda...
Ertesi gece Şekerpembeyi
Anlatmadım gülersiniz ..tanımadan nasıl görüyosun dersiniz diye...
Ama anladım yanlız değilmişim...
Bende <<<< rüyan çıktı Bu hafta sonu arabayla Antalyaya gidiyoruzzzzz çok mutluyum>>>> dicektim..Dün bisürü elbise aldım ama İptal oldu mafoldumben
[I]Eşim arabasını verirmi hiiiiç....başka zaman hamileyiz süremeyiz... işi düşerse..aşkım misafiri alırmısın diye aramayı biliyoklava: [/I]
Ama ayaklarım salı günü farkettim nasıl şişmişler... Rüyanın birazı çıkmış oldu delikafadulden
amin canım hoş geldin sende zaman az kalınca günler çabuk geçsin istiyoruzmerhaba hanımlar nasılsınız?
arada bir takip ediyorum ne güzel muhabbetiniz var :)) yazmadan edemedim
artık az zamanınız kaldı bizim geride bıraktığımız ortak heyecanları yaşıyor olduğunuzu görmek çok sevindirici. inş. hepiniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız meleklerinizi.opuyorumnanaktan
Nagihanda mı doğurdu acaba hele onun doğum haftası ileriydi valla sağlıkla güzel haberler gelssinkızlar nasılsınız....biz iyiyiz....biraz uyku bastırdı şimdi bana....gelişmeler varmı herkez nasıl??
kızlar nagihan yok nezamandır nerdeki haberi olan varmı???
buarada ben önümüzdeki hafta kayınvalidemin yazlığında kalacağım sanırım 3-4 gün.eşim şehirdışına gitmesi gerekiyormuş banada yalnız kalamanı istemiyorum dedi.3-4 gün orda sıkılıcam ama napayım....
internet var sanırım orda emin değilim ama varsa girerim buraya....havuz var bahçede ama yalnız başıma napcam havuzda yaaa.....
alıcam bi kitap off..yapacak bişey yok gerçekten....sıkıcı geçecek önümüzdeki hafta....
ikitanede kaynım var evde..akşamları evdeler...yani don atlette durulmaz sıcaklarda..aslında daha rahatsız olacağım ama orası bahçe bilmemne diye serin olur ben rahat ederim zannediyorlar....:umursamaz:
canim ysm_ysm_ nasilsin
ay kiyamam kiz seni uzup kiriyorlarsa kör seytandan bulsunlar ,
canim sikma canini sakin uzulme,bebegini duusn guzelim,
ayy ceylanim neden olmasin vallahi bu sene 10yada11,ayda gelirim zaten konusuruz daha,ne guzel olur du demi,,
aaa sneindemi kayin validen oyle cadi,aynen benim kigibi:=((
aman ne isterler bizden anlamam benimkisi benim onumde dinler aksamda esimden
yana olurdu cok iki yuzlu,,
ceylan uzulme körseytandan bulsunlar,,
merhaba hanımlar nasılsınız?
artık az zamanınız kaldı bizim geride bıraktığımız ortak heyecanları yaşıyor olduğunuzu görmek çok sevindirici. inş. hepiniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız meleklerinizi.opuyorumnanaktan
merhaba hanımlar nasılsınız?
kızlar iyki varsınız sizinle zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum
kızlar iyki varsınız sizinle zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum
ben dogum alistirmasi icin bir kac gun sonra sinifa gidicem iki gun hemsireler ve esimde gelicek o zaman ogrenirim ama hemsire zaten nefes nefes ver diyo dogumda gaz maskesinden gaz cektigimiz anda ogreniyim size anlatirim kizlar sinifta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?