2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Al işte bu da ikinci ben... yapma denilen şeyi yaparım.

bozo sekeri gunaydin nasilsinn:=)
yeni gordum,,

kizlar ben kaciyorum ancak islerimi yapar geri gelirim halemde yok ama aman mecburi iste:=)))

bebeğimize dokunmasında:ecrin_bebek:iç canımcım.afiyet olsun.bende bayılırım türkü bara.ama antalyadakiler hamileler için uygun yerler değil.akannehir

setuo aynen ya iyi deil amma hayatimla ilgi tum kararlari ben vermek isterim ki oyle oldu:=)
ailem dahi kimse benim ozel hayatimda beni yargilayamadi intikal edemedi esim bile gerektimi mesafemi koyarim,,:=))
cok delu yumm ahahhaha ama seviyorum kendimi ben oyle bogun buken bir insan deilim,,,
olecemi bielyim illede yapacam yoksa yok,,,,,

bebeğimize dokunmasında:ecrin_bebek:iç canımcım.afiyet olsun.bende bayılırım türkü bara.ama antalyadakiler hamileler için uygun yerler değil.akannehir

evet haklisin tsklr dusndun icin
ama inanki dikkat ediyorum bride gitmek le aciliyorum yoksa bunalimi atlatamam

antalyada cok guzeldi yaa cok hatiram var ahh genclik ahhh
:=)) optm gorusuurzz

Canım bence hiç vakit kaybetme.Sağlık ocağına falan git bir ölçtür tansiyonunu.Sonrada hemen dr una.Gerçekten büyük ceza gerektiren bir yaramazlık yapmışsınlmaz:

günaydın kızlar... nasılsınız?
sabah 5 de sancıdan ayaga dikildim. 6 ya kadar çektim. sıcaklar beni mahfediyor...
bu arada dr um doğum zamanını 20 eylülden 9 eylüle çekti. bebişin gelişimi şu an 36+3 olarak görünüyormuş. dickerimi 9 eylüle göre değiştireyim bari.
sizler nasılsınız?

ben geldim sen gittin
sabah sabah tatlı yiyorum var mı böyle birşey
şimdi midem bulandı

Afiyet olsun.Bacım sabah sabah nasıl kaldırdı miden diyecem,hamilesin.Mide herşeyi kaldırır.Bizin apt da bir şerbet kokusu geliyor.İçim kıyıldı vallasempatiksalakcinni

günaydın cnm.hepimiz aynıyız.uykusuz geceler..ne güzel dahada yakınlaşmış kavuşma vakti.hayırlısı diyelim..

Ah şu sabah sancıları yok mueyvahedigeldismile Nasıl değiştiriyorlar anlamıyorum ya hu.Sata göre doğum tarihi hesaplanır.Dün arkadaşım aradı.Adetleri düzensizdi onun.Ama ilk hamileliğini öğrendiğinden bu yana benden bir hafta öndeydi.Şimdi tayinden dolayı yer değiştirdiler.Yeni dr bebeğin 32 haftalık demiş.Bir anda bebek 3 hafta geri gitti.Anlamadım ne iş

geçmiş olsun
karnın mı ağrıyor?
rahmin de mi sancı oluyor?

benim dr sata göre hesaplıyor
normalde 40 hafta 10 eylül de doluyor
o yüzden 31 ağustos olucak sezeryan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…