delikafaduldencanim bara gitmek birsey olmaz oturuyorum hepsi bu aciliyorum pisikolojim degisiyor turku bar da saz calindimi bayiliyorum:=))
kahvede ben eskiden 3ltr yakin icerrdim ama simdik gunde 3,5bazende 3iciyorum fincan olarak:=))ya kizlarr ben cola da iciyorum oyle su yasak bu yasak yapmamam lazim ben oyleyim bana yasak denildimi ille giciklik olsun diye icerim yaparim huyum kurusun:=))
hastaneede 2fincan icerdim kimse icme demedI.:=))
canim vucut istiyor yoks astresslerdeyim,,
delikafaduldencanim bara gitmek birsey olmaz oturuyorum hepsi bu aciliyorum pisikolojim degisiyor turku bar da saz calindimi bayiliyorum:=))
kahvede ben eskiden 3ltr yakin icerrdim ama simdik gunde 3,5bazende 3iciyorum fincan olarak:=))ya kizlarr ben cola da iciyorum oyle su yasak bu yasak yapmamam lazim ben oyleyim bana yasak denildimi ille giciklik olsun diye icerim yaparim huyum kurusun:=))
hastaneede 2fincan icerdim kimse icme demedI.:=))
canim vucut istiyor yoks astresslerdeyim,,
günaydın kızlar
bebeğimize dokunmasında:ecrin_bebek:iç canımcım.afiyet olsun.bende bayılırım türkü bara.ama antalyadakiler hamileler için uygun yerler değil.akannehir
Sanırım acı gerçek ama tansiyonum olabilir. kociş bugün alacak tansiyon aleti bakalım günlük takip edeyim bari... Çok tehlikeli bir durum. geçtiğimiz kontrolde hemşire tansiyonumu ölçtü üstelik karnım da açtı 14- 9 çıktı... hemşireye dedim ki ama ben açım dedim. hemşire dra söylemeniz gerek dedi. ben de dr bana kısıtlama getirecek diye söylemedim... yaramazlık yapmışım demi..
ben geldim sen gittinbozo sekeri gunaydin nasilsinn:=)
yeni gordum,,
kizlar ben kaciyorum ancak islerimi yapar geri gelirim halemde yok ama aman mecburi iste:=)))
günaydın cnm
ben geldim sen gittin
sabah sabah tatlı yiyorum var mı böyle birşey
şimdi midem bulandı
günaydın kızlar... nasılsınız?
sabah 5 de sancıdan ayaga dikildim. 6 ya kadar çektim. sıcaklar beni mahfediyor...
bu arada dr um doğum zamanını 20 eylülden 9 eylüle çekti. bebişin gelişimi şu an 36+3 olarak görünüyormuş. dickerimi 9 eylüle göre değiştireyim bari.
sizler nasılsınız?
Afiyet olsun.Bacım sabah sabah nasıl kaldırdı miden diyecem,hamilesin.Mide herşeyi kaldırır.Bizin apt da bir şerbet kokusu geliyor.İçim kıyıldı vallasempatiksalakcinni
sabah 5 de sancıdan ayaga dikildim. 6 ya kadar çektim. sıcaklar beni mahfediyor...
bu arada dr um doğum zamanını 20 eylülden 9 eylüle çekti. bebişin gelişimi şu an 36+3 olarak görünüyormuş. dickerimi 9 eylüle göre değiştireyim bari.
sizler nasılsınız?
sizler nasılsınız?
Ah şu sabah sancıları yok mueyvahedigeldismile Nasıl değiştiriyorlar anlamıyorum ya hu.Sata göre doğum tarihi hesaplanır.Dün arkadaşım aradı.Adetleri düzensizdi onun.Ama ilk hamileliğini öğrendiğinden bu yana benden bir hafta öndeydi.Şimdi tayinden dolayı yer değiştirdiler.Yeni dr bebeğin 32 haftalık demiş.Bir anda bebek 3 hafta geri gitti.Anlamadım ne iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?