Ah şu sabah sancıları yok mueyvahedigeldismile Nasıl değiştiriyorlar anlamıyorum ya hu.Sata göre doğum tarihi hesaplanır.Dün arkadaşım aradı.Adetleri düzensizdi onun.Ama ilk hamileliğini öğrendiğinden bu yana benden bir hafta öndeydi.Şimdi tayinden dolayı yer değiştirdiler.Yeni dr bebeğin 32 haftalık demiş.Bir anda bebek 3 hafta geri gitti.Anlamadım ne iş
geçmiş olsun
karnın mı ağrıyor?
rahmin de mi sancı oluyor?
canım bebeğin gelişiminden dolayı sanırım...
ben ilk gittiğimde doğuma 20 eylül demişti.
sonra 18 eylül demişti.
şimdi 9 eylül diyor.
bebek çabuk geliştiği için ilerde görünüyormuş
ve bu doğum tarihini etkilermiş.
en geç 9 eylülmüş. o zaman 32 gün kalmış oluyooorr :asigim:
canım kasıklarım ve afedersiniz alt kısım agrıyor. adet sancısına benzer ağrım oluyor. ayrıca karnım komple geriliyor gibi agrıyor. bel agrısı da cabası...
artık eşim dün diyor. keşke çabucak doğsa. mahfoluyorsun böyle. ama ciidden beni gören bana acıyor. ıhlaya tıslaya yürüyorum artık. ağrım sürekli oluyor.
sizde yoktur inşallah?
canım benim bebişte 2 hafta ilerde görün
yor ama doktor doğumu etkilemez diyor yani erken gelmez diyor
ilk defa bu gece belim ve kasığım ağrıdı adet sancısı gibi bende anlamdım 5 de uyandım korktum kanamam olacak diye inş. bir daha ağrımaz
bilmiyorum ki. yani 9 eylül dedi.
hesapladı bir kagıttan.
bayramı geçmezmiş.
belki de benim durumuma göre dedi öyle CADIARZU
hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin
canım kasıklarım ve afedersiniz alt kısım agrıyor. adet sancısına benzer ağrım oluyor. ayrıca karnım komple geriliyor gibi agrıyor. bel agrısı da cabası...
artık eşim dün diyor. keşke çabucak doğsa. mahfoluyorsun böyle. ama ciidden beni gören bana acıyor. ıhlaya tıslaya yürüyorum artık. ağrım sürekli oluyor.
sizde yoktur inşallah?
inşallah canım...
insan panik oluyor kan görünce ya :1shok:
yani iyi tamam hamile kaldık, yüzdük yüzdük kuyruguna geldik.
iş ciddiye bindimi ellerim ayaklarım titremeye başladı.
dün artık dr a diyorum. ben doğurmak istemiyorummm. eyvahedigeldismile
dr dedi korkulacak bişey yok. doğum zor bişey değilki.
hııı erkek oldugu için öle dio kesin. ne bilcek :umursamaz:
ben de arada oluyor hafif oda iltihap yapıyor
bu sabah uyandığımda adet olucak gibi karnım ağrıyordu
dr geçen sormuştum adet olucak gibi karnım ağrıyor demiştim normal dedi
sorma canım adet sancısını bile unutmuşum dün sancıyla uyanınca doğumdan iyice tırstım eyvahedigeldismile
Gidip bir duş alayım.Bugün garip bir hal var bende.Hava biraz serin esiyor aslında ama ben yanıyorum.Ağzımda da garip bir tat var.Hasta falan olmasam bari
arkadaşlar bebeğim bu ararlar az hareket ediyor yemek yediğimde su içtiğimde falan önceden çok hareket ederdi acaba sıcaktan mı ki yoksa bşka bişey mi vardır ya böyle durumda olan var mı
kızlar geçen sene düşük yapmıştım çok sancılıydı çok ağladım ama üzüntüden sancım bile umrumda olmadı bu kadar korkmamıştım doğum sancısıda öyle birşeymi ki
aman canım dikkat et.
çok hassasız bu dönemlerde.
bol bol dinlen ve meyve ye. içini serinletir. ağzının tadı yerine gelsin.
canım bebişler artık oldukça büyüdü. yerleri daraldı. o yüzden eskisi kadar çok hareket etmeyebilirler.
bak mesela benimki ha bire dönerdi.ama kafa aşağı pozisyonunu aldıgı için şu aralar sadece elleri ve ayaklarıyla ittiriyor. hareketleri azaldı nekadar olsa.
korkma canım. normal artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?