2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bebeğin gelişiminden dolayı sanırım...
ben ilk gittiğimde doğuma 20 eylül demişti.
sonra 18 eylül demişti.
şimdi 9 eylül diyor.
bebek çabuk geliştiği için ilerde görünüyormuş
ve bu doğum tarihini etkilermiş.
en geç 9 eylülmüş. o zaman 32 gün kalmış oluyooorr :asigim:

geçmiş olsun
karnın mı ağrıyor?
rahmin de mi sancı oluyor?

canım kasıklarım ve afedersiniz alt kısım agrıyor. adet sancısına benzer ağrım oluyor. ayrıca karnım komple geriliyor gibi agrıyor. bel agrısı da cabası...
artık eşim dün diyor. keşke çabucak doğsa. mahfoluyorsun böyle. ama ciidden beni gören bana acıyor. ıhlaya tıslaya yürüyorum artık. ağrım sürekli oluyor.
sizde yoktur inşallah?

canım benim bebişte 2 hafta ilerde görün
yor ama doktor doğumu etkilemez diyor yani erken gelmez diyor

ilk defa bu gece belim ve kasığım ağrıdı adet sancısı gibi bende anlamdım 5 de uyandım korktum kanamam olacak diye inş. bir daha ağrımaz

ilk defa bu gece belim ve kasığım ağrıdı adet sancısı gibi bende anlamdım 5 de uyandım korktum kanamam olacak diye inş. bir daha ağrımaz

inşallah canım...
insan panik oluyor kan görünce ya :1shok:
yani iyi tamam hamile kaldık, yüzdük yüzdük kuyruguna geldik.
iş ciddiye bindimi ellerim ayaklarım titremeye başladı.
dün artık dr a diyorum. ben doğurmak istemiyorummm. eyvahedigeldismile
dr dedi korkulacak bişey yok. doğum zor bişey değilki.
hııı erkek oldugu için öle dio kesin. ne bilcek :umursamaz:

ben de arada oluyor hafif oda iltihap yapıyor
bu sabah uyandığımda adet olucak gibi karnım ağrıyordu
dr geçen sormuştum adet olucak gibi karnım ağrıyor demiştim normal dedi

sorma canım adet sancısını bile unutmuşum dün sancıyla uyanınca doğumdan iyice tırstım eyvahedigeldismile

Gidip bir duş alayım.Bugün garip bir hal var bende.Hava biraz serin esiyor aslında ama ben yanıyorum.Ağzımda da garip bir tat var.Hasta falan olmasam bari

arkadaşlar bebeğim bu ararlar az hareket ediyor yemek yediğimde su içtiğimde falan önceden çok hareket ederdi acaba sıcaktan mı ki yoksa bşka bişey mi vardır ya böyle durumda olan var mı

ben de arada oluyor hafif oda iltihap yapıyor
bu sabah uyandığımda adet olucak gibi karnım ağrıyordu
dr geçen sormuştum adet olucak gibi karnım ağrıyor demiştim normal dedi

zaten doğum sancısı adet sancısının daha kuvvetli olanıymış.
yani aynı adet sancısı gibiymiş.
dün bunu sancı odasındaki kızlara da sordum. kimi diyor adet sancımdan daha az. kimi diyor adet sancımdan az daha fazla.
ki zaten nst ye bağlandıgında adet sancısı gibi sancın olursa o zaman sancı çıkıyor kağıtta. yoksa diğer sancılar çıkmıyor...

sorma canım adet sancısını bile unutmuşum dün sancıyla uyanınca doğumdan iyice tırstım eyvahedigeldismile

ay evet yaa. bide kan görmeye görmeye unuttuk.
bi an görünce şok oluyor insan :1shok:
ama korkmamak lazım... allahım hepimize kolaylık vericek inşallah :Saruboceq:

Gidip bir duş alayım.Bugün garip bir hal var bende.Hava biraz serin esiyor aslında ama ben yanıyorum.Ağzımda da garip bir tat var.Hasta falan olmasam bari

aman canım dikkat et.
çok hassasız bu dönemlerde.
bol bol dinlen ve meyve ye. içini serinletir. ağzının tadı yerine gelsin.

arkadaşlar bebeğim bu ararlar az hareket ediyor yemek yediğimde su içtiğimde falan önceden çok hareket ederdi acaba sıcaktan mı ki yoksa bşka bişey mi vardır ya böyle durumda olan var mı

canım bebişler artık oldukça büyüdü. yerleri daraldı. o yüzden eskisi kadar çok hareket etmeyebilirler.
bak mesela benimki ha bire dönerdi.ama kafa aşağı pozisyonunu aldıgı için şu aralar sadece elleri ve ayaklarıyla ittiriyor. hareketleri azaldı nekadar olsa.
korkma canım. normal artık...

kızlar geçen sene düşük yapmıştım çok sancılıydı çok ağladım ama üzüntüden sancım bile umrumda olmadı bu kadar korkmamıştım doğum sancısıda öyle birşeymi ki

kızlar geçen sene düşük yapmıştım çok sancılıydı çok ağladım ama üzüntüden sancım bile umrumda olmadı bu kadar korkmamıştım doğum sancısıda öyle birşeymi ki

canım bu benim 5. hamileliğim. 4 defa düşük yaptım. ama öldüm öldüm dirildim. hayatımda okadar sancı çektiğimi bilmiyorum.
zaten derler, 5 doğum yap 1 düşük yapma. doğum düşükten çok daha kolaymış...
sancıdan korkmuyorum da o ıkınma felan. o olaylar korkutuyor beni... ama o an bi cesaret gelir elbet...

tşk canım ya inş. bişey yoktur dr bana 2 haftadır hep baş aşağı diyo belkide ondandır bende daha önce düşük yaptığım için çok korkuyorum nolur bebişlerimize bişey olmasın Allahım sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alalım meleklerimizi.:Saruboceq:

nş. doğum düşükten kolaydır canım geçen sene bu gün düşük yapmıştım şimdi inş. hayırlısıyla doğum bekliyorum cümlemizim melekleri sağlıkla hayırla gelir inş. ranbim kolay doğumlar nasip etsin

ben de düşük yaptım, daha doğrusu kürtajla boş keseyi aldılar.
ne düşük ne kürtaj aşamasında ne de sonrasında ağrım olmadı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…