tşk canım ya inş. bişey yoktur dr bana 2 haftadır hep baş aşağı diyo belkide ondandır bende daha önce düşük yaptığım için çok korkuyorum nolur bebişlerimize bişey olmasın Allahım sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alalım meleklerimizi.:Saruboceq:
ben de düşük yaptım, daha doğrusu kürtajla boş keseyi aldılar.
ne düşük ne kürtaj aşamasında ne de sonrasında ağrım olmadı çok şükür
nş. doğum düşükten kolaydır canım geçen sene bu gün düşük yapmıştım şimdi inş. hayırlısıyla doğum bekliyorum cümlemizim melekleri sağlıkla hayırla gelir inş. ranbim kolay doğumlar nasip etsin
çok şükür canım ağrın olmamış...
ama bakıyorum da herkezde düşük var.
nasıl bir zamandayız ki bebişler hep düşüyor yada erken doğuyor.
aceba sebep ne? hormonlu gıdalarmı :uhm:
canım bu benim 5. hamileliğim. 4 defa düşük yaptım. ama öldüm öldüm dirildim. hayatımda okadar sancı çektiğimi bilmiyorum.
zaten derler, 5 doğum yap 1 düşük yapma. doğum düşükten çok daha kolaymış...
sancıdan korkmuyorum da o ıkınma felan. o olaylar korkutuyor beni... ama o an bi cesaret gelir elbet...
canım Allah yardımcın olsun ben bir düşük yaptım hamileliğim boyunca psikolojim bozul yine bişey olucak diye bak daha bebeğime bile hiç bişey almamıştım içimde hep korku vardı yani psikolojim bozulmuştu daha yeni alıyorum bebişime bişeyler Allahım sağsalim kavuştursun bizi bebişlerimize inşşşş...
günaydın kızlarrr nasılsınızzz??????
bi iki saate yaylaya gidecezz kocişimle serin serin uyuyim gidim de :):) pazartesi dönecezz:)
herkes kahvaltıdan fln bahssetmiş bende de inanılmaz bi iştahsızlık var neden anlamıorum sıcaktan olabilir diyorum
o psikoloji çok kötü
insan acayip etkileniyor ilk zamanlar benim için de çok zor geçti
hergece rüyamda düşük yapıyordum her tarafımı kan içindr görüyordum
karnım ağırdığı zaman aklım çıkıyordu
günaydın kızlarrr nasılsınızzz??????
bi iki saate yaylaya gidecezz kocişimle serin serin uyuyim gidim de :):) pazartesi dönecezz:)
herkes kahvaltıdan fln bahssetmiş bende de inanılmaz bi iştahsızlık var neden anlamıorum sıcaktan olabilir diyorum
neyse kötü günler geride kaldı
şurda çok az zamanımız kaldı meleklerimize kavuşmaya
evet çok şükür...
göbüşümün büyüyecegi günler hiç gelmşcek sanıyordum.
şimdide hiç inmicek gibime geliyor kaydirigubbakcemile3[/QU
canim zaten ilk aylar hep oyle sin ayda hic gecmiyecek gibi olur birde insan bunaliyor
istemiyor artik :=))ayy sahsen ebdne diyorum su 3haftam gecsin dogsn artik yaaaaaadelikafadulden
selam kizlar biz geldik:=)
tubiloshh canim gunaydin gecen yazmissin gormemistim sonradan fark ettim ozur dilerim,
canim ben iyiyim sizde iyimsiniz kahvaltidayim :=)))birseyler yiyorum istemeden ama mecburi:))
evet çok şükür...
göbüşümün büyüyecegi günler hiç gelmşcek sanıyordum.
şimdide hiç inmicek gibime geliyor kaydirigubbakcemile3[/QU
canim zaten ilk aylar hep oyle sin ayda hic gecmiyecek gibi olur birde insan bunaliyor
istemiyor artik :=))ayy sahsen ebdne diyorum su 3haftam gecsin dogsn artik yaaaaaadelikafadulden
evet yaa. bu sıcaklarda hem kendini taşı hemde göbüşünü taşı zor iş. hele de merdivenler insanı öldürüyor...
bu arada sizde de aynı reklam çıkıyormu sayfada?
sabahtan beri göğüs görmekten içim bayıldı kaydirigubbakcemile3
evet yaa. bu sıcaklarda hem kendini taşı hemde göbüşünü taşı zor iş. hele de merdivenler insanı öldürüyor...
bu arada sizde de aynı reklam çıkıyormu sayfada?
sabahtan beri göğüs görmekten içim bayıldı kaydirigubbakcemile3
delikafaduldengulmekten oldum evettt bizim sutaslar zaten buyuk hahaha ne hapi hatta ben ucundan vereyim o bayana hahahakaydirigubbakcemile3
:roflol:zaten halimiz yok birde meme buyutelim hahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?