2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimde canım 2 aydır doğum pozisyonunda ve hareketleri azaldı eskisi gibi fırıl fırıl dönmüyo kıvrılıyo ayak ve elleriyle haffif hareketler ediyor az da olsa hissetsen yeter hareket ettiğini anla yeter yerleri daraldı artık fır fır dönmüyorlar

ben de düşük yaptım, daha doğrusu kürtajla boş keseyi aldılar.
ne düşük ne kürtaj aşamasında ne de sonrasında ağrım olmadı çok şükür

çok şükür canım ağrın olmamış...
ama bakıyorum da herkezde düşük var.
nasıl bir zamandayız ki bebişler hep düşüyor yada erken doğuyor.
aceba sebep ne? hormonlu gıdalarmı :uhm:

amin amin inş..hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli ku:Saruboceq:caklayalım meleklerimizi inş.

çok şükür canım ağrın olmamış...
ama bakıyorum da herkezde düşük var.
nasıl bir zamandayız ki bebişler hep düşüyor yada erken doğuyor.
aceba sebep ne? hormonlu gıdalarmı :uhm:

aynen canım ya çoğu kişinin ilk hamileliği düşükle sonuçlarnıyor malesef burda okuduklarım etrafımda ki kişiler hep aynı şeyi yaşadı
artık öyle bi dönemdeyiz yediklerimiz çevresel faktörler malesef etkiliyor...
ilerde hamile kalmak çok zor olucakmış

canım Allah yardımcın olsun ben bir düşük yaptım hamileliğim boyunca psikolojim bozul yine bişey olucak diye bak daha bebeğime bile hiç bişey almamıştım içimde hep korku vardı yani psikolojim bozulmuştu daha yeni alıyorum bebişime bişeyler Allahım sağsalim kavuştursun bizi bebişlerimize inşşşş...

günaydın kızlarrr nasılsınızzz??????
bi iki saate yaylaya gidecezz kocişimle serin serin uyuyim gidim de :):) pazartesi dönecezz:)
herkes kahvaltıdan fln bahssetmiş bende de inanılmaz bi iştahsızlık var neden anlamıorum sıcaktan olabilir diyorum

o psikoloji çok kötü
insan acayip etkileniyor ilk zamanlar benim için de çok zor geçti
hergece rüyamda düşük yapıyordum her tarafımı kan içindr görüyordum
karnım ağırdığı zaman aklım çıkıyordu

ohhh serin serin yatarsın
keyfini çıkar

evet canım ya ayyyy aynı şeyler benimde tüylerim diken diken oluyo Allahım bi daha yaşatmasın noolurr hiç kimseye:Saruboceq:

günaydın tatlıımm... biz iyiyiz ya sen?
ohh efil efildir oralar şimdik...
tadını çıkar canımcım :)

sıcaktan insanın canı pek yemek istemiyor.
birde ben iştahsız olabilsem cokacimcoook

neyse kötü günler geride kaldı
şurda çok az zamanımız kaldı meleklerimize kavuşmaya

selam kizlar biz geldik:=)

tubiloshh canim gunaydin gecen yazmissin gormemistim sonradan fark ettim ozur dilerim,
canim ben iyiyim sizde iyimsiniz kahvaltidayim :=)))birseyler yiyorum istemeden ama mecburi:))

selam kizlar biz geldik:=)

tubiloshh canim gunaydin gecen yazmissin gormemistim sonradan fark ettim ozur dilerim,
canim ben iyiyim sizde iyimsiniz kahvaltidayim :=)))birseyler yiyorum istemeden ama mecburi:))

günaydın cnım hoşgeldiniiizzz :)
afyet olsun.

bende şu an bişeyler atıştırmakla meşgulum cokacimcoook
sabah saat 5 te hem sancıdan hemde acıkmış olarak uyandım. yedim yattım. bu 2. öğünüm bugün kaydirigubbakcemile3

olsun canım fark etmemiş olabilirsin yazdıgımı :)
sayfalar çabuk ilerliyor çünki. opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız ay bugün feci bir sıcak var istanbul kavruluyor resmen artık hiç dışarı çıkmak istemiyorum sadece akşamları yürüyüşe çıkıyorum oda 10 gibi filan ya kızlar benim kızım canımı çok acıtıyor söylemesi ayıp durup durup bir anda kafasını soldan ayaklarını sağdan çıkarıyo o anda diyorum aha şimdi çıkacak diye birde sağ tarafımda boşluğuma vurduğu zaman çok acıyo sanki morarmış gibi ağrım oluyo sizdede öyle oluyomu birde dün çok yakın arkadaşım doğuma gitti kızlar dün sabah gitmişti doğuma biraz önca aradım hala doğuramamış suni sancı veriyolarmış çok korktum ya eyvahedigeldismile nasıl canı yanıyodur şimdi bazen diyorum sezeryan daha mı iyi acaba diye bir günden fazla doğum sancısımı olur ya can dayanmaz Allahım bizimkiler tek avazda çıkar inş

Duş aldım rahatladım biraz.Ağzımın tadı şu nidilattan dolayı bozuk galiba.Eşim aradı şimdi geliyormuş.Gelip bize kahvaltı hazırlasın bakalım.Biraz gıcığım bugün ona kaydirigubbakcemile

ya kızlar tickerlarınıza bakıyorumda benim son haftamda hepiniz doğurmuş olucaksınız ben ne yapıcam ozaman bebişleri birazdaha bekletseniz olmazmı hep beraber doğursak ha kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…