2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gunaydin canimm
ayy hic korkma her dogum ayni deilll
kendine ne stress veriyorsun oradaki sicakalrda
bizim burasi buzzz:=))

Duş aldım rahatladım biraz.Ağzımın tadı şu nidilattan dolayı bozuk galiba.Eşim aradı şimdi geliyormuş.Gelip bize kahvaltı hazırlasın bakalım.Biraz gıcığım bugün ona kaydirigubbakcemile

saatler olsun canim,,
wayy erkeklere zulummmmmsempatiksalakcinni
hak ediyorlarr bizler neler cekiyoruzzz

günaydın canım hoşgeldin...
aman sıcaklara dikkat et. bizim için zararlı...

bu arada bende dün suni sancı verilen kadınların yanındaydım :)
kadının birine 8 saattir suni sancı veriliyormuş ama ne sancısı ne açılması yoktu.
sonra dr gelip, ' bu sizin elinizde, bol bol yürüyüş yapsaydınız açılma kolay olurdu ' dedi.
demekki hareket etmek bol bol yürümek lazımmış kolay doğum yapmak için.
37. haftasında birine de sıkı sıkı tembihliyordu, bebegin kasıklarına çökebilir, baskı yapabilir ama yürümeyi bırakma.sancın olursa o başka. ama bebek zaten aşağıda oldugu için baskı yapması normal.sık sık yürümeni istiyorum. dedi.
ama bana da uzun süre yürümek yasak şimdi.
inşallah sağ salim şu 1-2 haftayı atlatırım da 15 gün sonraki kontrolümde bol bol yürü der doktorum bana. zemuszemus

kısmetcim facedeki kız benim kızım opuyorumnanaktan

canim mumkunse o cimcime kizi bana yolla azicik isirayim ellerini yanaklari geri sana yollayim:=)))
ayy ne seker oyle ne cimcime oyle pozlara bak snaki buyumus geri kuculmus hanim efendi cokk tatliydi kiz masallahhh allahim anali babali buyutmeyi nasip eylesin,,opuyorumnanaktan

tubiloshh canim ben de 3hafta atlatayim durmuyacam yuruyecem ki dogsun:=)))
insallah canim 1.2 haftan cabuk gecer,,

ya yine agirlik coktu ayy dayanamiyorum bu agirliga uyku basiyor gidemde kis uykusuna yatam ins uyurum uykuda tutmuyor yaaa biktim yaa:=)))))

tubilosh evet ya bazen benim kızda kasıklarıma feci bastırıyor yürüyemiyorum geçen akşam site içinde yürüyelim dedik binadan çıktım 2dk .geçmedii nefesimi kesecek derecede kasığıma bastırdı benim sıpa otoparkta arabayı açtırıp içinde 10dk oturdum eeşimde dalga geçiyo çabuk yoruldun diye onlar bilmiyo tabi işleri kolay spermi koy bitti gerisi bizde zaten

saatler olsun canim,,
wayy erkeklere zulummmmmsempatiksalakcinni
hak ediyorlarr bizler neler cekiyoruzzz

saol canım..
Bende sancılarım başlamadan önce sürekli yürüyüş yapıyordum sabahları ama şimdi yerimden kalkam yasak.Ama dinleyen kim.Sadece evden çıkmıyorum.Bizimkiler evdeyken yatıyorum.Yoksa azar işitiyorum.Yatmakta çok sıkıcı...

slm kızlar nasılsınız dün bi arkadaşıımızn kanaması olmuştu ondan haber varmı sayfalar çok ilerlemi,ş bulamadm bende gece 4 defa sncılara uyndım girip çıkyo

tubiloshh canim ben de 3hafta atlatayim durmuyacam yuruyecem ki dogsun:=)))
insallah canim 1.2 haftan cabuk gecer,,

ya yine agirlik coktu ayy dayanamiyorum bu agirliga uyku basiyor gidemde kis uykusuna yatam ins uyurum uykuda tutmuyor yaaa biktim yaa:=)))))

evet canım şu az zamanı da atlatsak doğsun diye ha bire yürürüz. ben şimdiden istiom ama az daha var...

yat kuşum yat. napcan iş güç yok zaten :)
bende yatim diyorum ama canım şurdan kalkmak bile istemiyor. üşengeçlik işte -tatlicadiarzu-

slm kızlar nasılsınız dün bi arkadaşıımızn kanaması olmuştu ondan haber varmı sayfalar çok ilerlemi,ş bulamadm bende gece 4 defa sncılara uyndım girip çıkyo

hoşgeldin canım...
benim kanamam olmuştu.
nst ye girdim usg ye girdim...
sıcaktan olmuş ama dr kendini yorma dikkat et dedi. şimdi bol bol istirahat ediyorum.
ben de saat 5 te uyandım sancıdan. 6 ya kadar çektim. ancak uyudum...
sıcaklar bizi çok zorluyor :gitme:

ooooyyyy oy şu erkekler yokmuu Çok üzgünüm çoook
benimkide aynı. yürüdüğüm yerde sancı giriyor bazen. ahh deyip duruyorum.
zorlancan tabi bende yaparken çok zorlanmıştım dio :roflol: delimi ne neyde zorlandıysa...

sevindim senin adına canm allh vaktinde hayırlı doğumlar versin hepimize bendede çok sık sancılar başladı şu 3 haftayı atlatsam ondan sonra gelsin isterim

ay senin eşinde benimkinden betermiş çok hoşlarına gidiyo bizim bu hallerimiz dün doğuracak arkadaşımın eşiyle konuşurken gülüşüyolardı tabi dedim biz sancı çekelim sizde bahçede sigara için dimi ben bizimkinide doğuma sokucam görsün nasıl olduğunu yok öyle dışarda haber bekleme acı çekerken de elini kolunu neyini yakalarsam ısırıcam :jeyyar:

ay canım senin kanamanmı oldu :1shok: geçmiş olsun haberim yoktu nasıl oldu dışarıda filan mı dolaştın yoksa aniden mi oldu

:roflol::roflol: allay seni netmeyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…