günaydın kızlar nasılsınız ay bugün feci bir sıcak var istanbul kavruluyor resmen artık hiç dışarı çıkmak istemiyorum sadece akşamları yürüyüşe çıkıyorum oda 10 gibi filan ya kızlar benim kızım canımı çok acıtıyor söylemesi ayıp durup durup bir anda kafasını soldan ayaklarını sağdan çıkarıyo o anda diyorum aha şimdi çıkacak diye birde sağ tarafımda boşluğuma vurduğu zaman çok acıyo sanki morarmış gibi ağrım oluyo sizdede öyle oluyomu birde dün çok yakın arkadaşım doğuma gitti kızlar dün sabah gitmişti doğuma biraz önca aradım hala doğuramamış suni sancı veriyolarmış çok korktum ya eyvahedigeldismile nasıl canı yanıyodur şimdi bazen diyorum sezeryan daha mı iyi acaba diye bir günden fazla doğum sancısımı olur ya can dayanmaz Allahım bizimkiler tek avazda çıkar inş
Duş aldım rahatladım biraz.Ağzımın tadı şu nidilattan dolayı bozuk galiba.Eşim aradı şimdi geliyormuş.Gelip bize kahvaltı hazırlasın bakalım.Biraz gıcığım bugün ona kaydirigubbakcemile
günaydın kızlar nasılsınız ay bugün feci bir sıcak var istanbul kavruluyor resmen artık hiç dışarı çıkmak istemiyorum sadece akşamları yürüyüşe çıkıyorum oda 10 gibi filan ya kızlar benim kızım canımı çok acıtıyor söylemesi ayıp durup durup bir anda kafasını soldan ayaklarını sağdan çıkarıyo o anda diyorum aha şimdi çıkacak diye birde sağ tarafımda boşluğuma vurduğu zaman çok acıyo sanki morarmış gibi ağrım oluyo sizdede öyle oluyomu birde dün çok yakın arkadaşım doğuma gitti kızlar dün sabah gitmişti doğuma biraz önca aradım hala doğuramamış suni sancı veriyolarmış çok korktum ya eyvahedigeldismile nasıl canı yanıyodur şimdi bazen diyorum sezeryan daha mı iyi acaba diye bir günden fazla doğum sancısımı olur ya can dayanmaz Allahım bizimkiler tek avazda çıkar inş
kısmetcim facedeki kız benim kızım opuyorumnanaktan
delikafaduldengulmekten oldum evettt bizim sutaslar zaten buyuk hahaha ne hapi hatta ben ucundan vereyim o bayana hahahakaydirigubbakcemile3
:roflol:zaten halimiz yok birde meme buyutelim hahaa
aynen yaa kaydirigubbakcemile3 dahada büyütüp napıcaz.
ama altta o reklam üstte o reklam. fermuar açılıyor cırtt :roflol:
ben benimkilerden bıkmışım zaten...
ya kızlar tickerlarınıza bakıyorumda benim son haftamda hepiniz doğurmuş olucaksınız ben ne yapıcam ozaman bebişleri birazdaha bekletseniz olmazmı hep beraber doğursak ha kaydirigubbakcemile3
tatlım tickerler okadar önemli değil.
kimimizin 1-2 hafta erken olur kimimizin 1-2 hafta geç.
ben mümkün oldugunca bkletmeye çalışıcam sırf senin için sırnaşık şey
canim mumkunse o cimcime kizi bana yolla azicik isirayim ellerini yanaklari geri sana yollayim:=)))
ayy ne seker oyle ne cimcime oyle pozlara bak snaki buyumus geri kuculmus hanim efendi cokk tatliydi kiz masallahhh allahim anali babali buyutmeyi nasip eylesin,,opuyorumnanaktan
saatler olsun canim,,
wayy erkeklere zulummmmmsempatiksalakcinni
hak ediyorlarr bizler neler cekiyoruzzz
tubiloshh canim ben de 3hafta atlatayim durmuyacam yuruyecem ki dogsun:=)))
insallah canim 1.2 haftan cabuk gecer,,
ya yine agirlik coktu ayy dayanamiyorum bu agirliga uyku basiyor gidemde kis uykusuna yatam ins uyurum uykuda tutmuyor yaaa biktim yaa:=)))))
slm kızlar nasılsınız dün bi arkadaşıımızn kanaması olmuştu ondan haber varmı sayfalar çok ilerlemi,ş bulamadm bende gece 4 defa sncılara uyndım girip çıkyo
tubilosh evet ya bazen benim kızda kasıklarıma feci bastırıyor yürüyemiyorum geçen akşam site içinde yürüyelim dedik binadan çıktım 2dk .geçmedii nefesimi kesecek derecede kasığıma bastırdı benim sıpa otoparkta arabayı açtırıp içinde 10dk oturdum eeşimde dalga geçiyo çabuk yoruldun diye onlar bilmiyo tabi işleri kolay spermi koy bitti gerisi bizde zaten
hoşgeldin canım...
benim kanamam olmuştu.
nst ye girdim usg ye girdim...
sıcaktan olmuş ama dr kendini yorma dikkat et dedi. şimdi bol bol istirahat ediyorum.
ben de saat 5 te uyandım sancıdan. 6 ya kadar çektim. ancak uyudum...
sıcaklar bizi çok zorluyor :gitme:
ooooyyyy oy şu erkekler yokmuu Çok üzgünüm çoook
benimkide aynı. yürüdüğüm yerde sancı giriyor bazen. ahh deyip duruyorum.
zorlancan tabi bende yaparken çok zorlanmıştım dio :roflol: delimi ne neyde zorlandıysa...
sevindim senin adına canm allh vaktinde hayırlı doğumlar versin hepimize bendede çok sık sancılar başladı şu 3 haftayı atlatsam ondan sonra gelsin isterim
hoşgeldin canım...
benim kanamam olmuştu.
nst ye girdim usg ye girdim...
sıcaktan olmuş ama dr kendini yorma dikkat et dedi. şimdi bol bol istirahat ediyorum.
ben de saat 5 te uyandım sancıdan. 6 ya kadar çektim. ancak uyudum...
sıcaklar bizi çok zorluyor :gitme:
ay senin eşinde benimkinden betermiş çok hoşlarına gidiyo bizim bu hallerimiz dün doğuracak arkadaşımın eşiyle konuşurken gülüşüyolardı tabi dedim biz sancı çekelim sizde bahçede sigara için dimi ben bizimkinide doğuma sokucam görsün nasıl olduğunu yok öyle dışarda haber bekleme acı çekerken de elini kolunu neyini yakalarsam ısırıcam :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?