2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım ya inşallah zamanında gelir kuzucuklar...
seninkinin boy kilo ne alemde?

canm ben en son 33 +4haftada gittiğimde kilo 1400 boy 47 cm d şimdi yarın 36 haftalık olacağm hayırlısıyla 37 haftada gideceğim dr baklım ne alemde haftaya haftasıyla uyumlu gidiyodu drum öle söledi

ay canım senin kanamanmı oldu :1shok: geçmiş olsun haberim yoktu nasıl oldu dışarıda filan mı dolaştın yoksa aniden mi oldu

canım dün sabah sancıyla uyandım. wc ye gittiğimde lekelenmem vardı. hemen dr umu aradım. gel dedi. gittim hemen. neyseki şu an için bişey yok. ama dikkatli olmam lazım. çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için.

canm ben en son 33 +4haftada gittiğimde kilo 1400 boy 47 cm d şimdi yarın 36 haftalık olacağm hayırlısıyla 37 haftada gideceğim dr baklım ne alemde haftaya haftasıyla uyumlu gidiyodu drum öle söledi

oh maşallah canım...
haftasıyla uyumlu olması çok güzel.
inşallah zamanını doldurur öyle gelir kuzucuklar...

oh maşallah canım...
haftasıyla uyumlu olması çok güzel.
inşallah zamanını doldurur öyle gelir kuzucuklar...

inş canm bende onu istiyorm bazen çok sancım oluyo oğlum acele etme ekmek elden su gölden yaşıyosun diyormdelikafadulden bende seni görmek için çok sabırsızm diyerk birz durduruyorm bebüimi baklım nekedar dinleyecek ansın sıpamkaydirigubbakcemile3

canım çok teşekkür ederim öpüyorum seni:))

slm kızlar....kaç gündür yoğunluktan giremiyorum biraz bakayorum geçmişee ay ne çokk kaynatmışsınız...

selam kızlar geçmişe göz attım biraz.
Rüzgar iyi çok şükür dün gittiğimde ayaklarını oynatıyodu uzaktan gördüm :)
bu gün eşimin telefonu çaldı hastaneden arıyorlar.
Allahımmmm kalbim nasıl atmaya başladı o an ölecek gibi oldum.
meğer bebek bezi ve pediatrik alt alez istemişler akşam süt vermeye giderken götüreceğiz.
bide artık beni içeri alsalar emzirmek için....

ya şu 1 hafta kendi canımla uğraşıyodum toparlıyım diye ama artık koymaya başladı onsuzluk...
çok özlemeye başladım Rüzgarı bi yanım artık gelsin diyor.
diğer yanım orada güvende biraz kendini toparlasın diyor.
içimdeki hasret büyüyor...

işte bizde haberler böyle..
ama şükür herşey yolunda...

az kaldı lila cığım rüzgar evine gelicek hasret biticek
kaç kilo olmuş söylüyorlar mı sana

Kızlar doktordan geldik, bebim iyi çok şükür ama "daha iyi gelişeceğini ummuştum, önceki haftalarda daha iyi kilo alıyordu, ama normal doğum yapabilmen açısından bu bi avantaj. 3buçuk gibi doğar" dedi doktorumuz. İşte buna sevindim dedim ama biraz daha iyi gelişse içim rahat olacaktı. 3050 gram olmuş hanfendi:))
Doğum ne zaman derseniz, kızımın hiiç acelesi yok. Kafasını kanala güzelce sokmuş, NST sorunsuz çıktı. Bakalım 16 gün kesin beklicez ama fazlasını bilemem...

yok canım hiç bişiy söylemiyorlar kilosu hakkında .
sağlığı hakkında konuşuyorlar sadece ve gayet iyi olduğunu söylüyorlar.
bana dedikleri kilosunu kafana takan sensin kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir.
zayıf olabilir bu gayet normal ama önce sağlıklı olması önemli.
hem senin bebeğinin kilosu düşük değil diyorlar.
içeride 900 gr ikizler var kızlar dün çok ağladım ciğerleri gelişmemiş yavruların 12 yıllık hasret bebekleriymiş tüp bebeklermiş.
afyon bolvadinden acil getirmişler erken doğum .
ciğer geliştirici iğneyi anneye değil bebeklere yapabilmişler acil olunca...
bana yarım saat kala yapmışlardı acilen.
kadına hiç bişiy söyleyemiyorlarmış.
kocasının gözleri kan çanağı diyor eşim.
ben hanıma ne diyeceğim diyomuş hep
çok etkilendik çok.

dün süt sağmak için küvözlerin olduğu odanın yanına yöneldim ananeleri yada babaneleri galiba hemen otomotik kapıya geldi (ben zile basınca kapı açılıyo azıcık görünüyo içerisi)
neyse çıkıyorum yan kapıdan.
onlar beni bebeklerin yanına girebiliyorum sanıyorlar.

kızıım dedi nolur söyle iyimi ikizlerin durumu ?
dedim bilmemki ama içerde telaş yok herkes sakin bişiy olsa telaş olurdu.
teyze sen sakin ol burası çok güzel bir hastane bak benimde bebeğim içerde onların yanında.
benim içim rahat dedim.
umut dünyası birisi o teyzeye iyi dese dünyalar onun olacak.
ay yaaa çok ağladım çok dualar ettim.

ve sonra şükürler ettim Rüzgarım için en azından iyi haberlerini alıyorum.
onların durumu henüz belli değil kritik 72 saat testleri yapılacak....

offf içim şişti....

melekcim maşallah bebeğimize kilosuda çok iyi bence...

Rüzgar küvözde hep hareketli maşallah bi esnerken görüyorum bi elleri ayaklarını oynatırken...
öyle baygın yatmıyor.
zaten artık anne sütünü 30 ccye çıkaracaklarmış sonrada ben girip içeri emzircem.
sonrada taburcu oluruz Allahın izniyle.
sanırım 36. haftayı doldurtacaklar bize ben öyle umuyorum.
hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…