Günaydın kızlar,dün doktora gittim bebişimi gördüm 17mm,kalp sesini duyduk,doktorumuz yumurtlama günün farklı o yüzden bebiş bir hafta geriden geliyo merak edecek bişey yok dedi...geç döllenme diyen arkadaşlar doğru söylemiş gerçekten
Günaydın kızlar,dün doktora gittim bebişimi gördüm 17mm,kalp sesini duyduk,doktorumuz yumurtlama günün farklı o yüzden bebiş bir hafta geriden geliyo merak edecek bişey yok dedi...geç döllenme diyen arkadaşlar doğru söylemiş gerçekten
atk ben galiba gaziye gidecem. iş cıkısında haftada 1 yada 2 kez gideyim diyorum esim ben cıkısta alırım gaziye git dedi. sen ne zaman baslayacaksın ben nisanda baslayım diyorum
cnm ben martta başlamayı düşünüyorum. üyelik için bir doktordan rapor almak gerekiyormuş. Bu hafta onu halledeyim haftaya da başlayayım diyorum,inşallah icraata da dökerim:)
selam kızlar
sizleri kısakandım valla ben bırakın kursalrı yüzmeyi yürüyüş yapacak yer bile bulamam burda
bende lojmanın altında spor salonu var küçük çaplı orda yavaş bi şekilde 5 km yürüyüş planlıyorum dr umda önerdi