2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ben martta başlamayı düşünüyorum. üyelik için bir doktordan rapor almak gerekiyormuş. Bu hafta onu halledeyim haftaya da başlayayım diyorum,inşallah icraata da dökerim:)

hangi günler gideceksin belli mi? aynı gün gidersek sıkılmayız yüzerken. bikiniyle cok komik oluyorum :) evde giyip baktım 1 aya kadar iyice siser karnım :)

geçen akşam kanamam oldu dedim ya kızlar eşim o gün beni bi mağazaya saoktu hamiş cicilerri aldı karnım giyince öle komik görünüyorki bikinili halimi düşünemiyorum bile kızlar sizde bacaKLARINIZI KARNınıza doğru çektiğinizde ağrınız oluyormu sızlama şeklindede olsa

12.haftada karnımız belirginleşiyomu kızlar?bende olmuyo şeker pembe

benimki normale göre belirginleşti tatlım ama çok böle aman aman diil kişiden kişiye değişen bişi ama bu bizim sıpa bACAKLARIMI karnıma çekip oturunca rahatsız oluyor heralde sızlamaya başlıo karnım 1 kaç dk sonra

bende baya belirginlesti her gecen günde artıyor cok komik armut gibi görünüyorum :)
bende hamile pantolomu alacam sanırım bebegi sıkıyorum

selam kızlar
benim minik şimdiden istediğini yaptırıyor gece sol tarafıma yatınca uyandırıyor bulantıdan ne sırt üstü nede sol tarafıma yatamıyorum
gece sağa sola döndükçe kıpır kıpırdı pıt pıt atıyordu
hamileliği güzel geçenlere öyle bi özeniyorum ki
dışarı çıkıp gezmeyi özledim

hangi günler gideceksin belli mi? aynı gün gidersek sıkılmayız yüzerken. bikiniyle cok komik oluyorum :) evde giyip baktım 1 aya kadar iyice siser karnım :)

valla henüz karar vermedim ne zaman gideceğime ama 2 gün hafta içi bi gün de haftasonu gitmeyi düşünüyorum. Ben henüz denemedim bikinimi ama bende hala bi belirti yok:)

al bendende okadar bozocum gezmeyi özledim yemek yiyebilmeyi özledim birde ağzımın normal tada ulaşmasını istiyorum artık bizimkide yüz üstü yada bacaklarım karnımda yatınca aynı seninki gibi pıt pıt atıyor dün karnım pıt pıt etti durduama elimizi koyuncada hissettik biz ananemizle çok garip bişiydi

valla henüz karar vermedim ne zaman gideceğime ama 2 gün hafta içi bi gün de haftasonu gitmeyi düşünüyorum. Ben henüz denemedim bikinimi ama bende hala bi belirti yok:)

ben hafta sonu gidemem ama denk gelirse hafta içi görüsürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…