2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada kızlar dün cornfleksli tavuk yaptım esim bayıldı. cokda basit. deneyin derim.

bozocum harika bişi dimi hissetmek şimdi eşimi aradım anlattım ohooo yandık biz çok hareketli olcak dio dr da geçen gün bu çok şıımarık dedi ya babamızda dr teryzenin şikayeti üzerine bebişimizin hareketli, olacağına karar verdi ama öle güsel bişiki şimdi bile ağlayasım gelio yazarken

kızlar szin oralar nasıl bilmem ama bgn bursa felaket valla
rüzgar yağmur dolu güneş herşey var bgn bursada:)ayyy valla güneşli günleri özldm ben içim karardı artık.

akşam çok feci rüzgar vardı burdada sabahta bi yağmur bastıki görmeniz lazım yağmurun gürültüsüne uyandım.pembecim sizin orayada gelir ozaman yağmur rüzgar varsa

slm kızlar pc bozuk kaç gündür giremedim burdada öle bi güzel hava varkiii tam gezme havasııı maalesef eşim bugün gece çalışcağı için ve tabiki arabamızda olmadığı için evdeyiz :hulya:

slm kızlar pc bozuk kaç gündür giremedim burdada öle bi güzel hava varkiii tam gezme havasııı maalesef eşim bugün gece çalışcağı için ve tabiki arabamızda olmadığı için evdeyiz :hulya:

aman hava gzl olunca gezmese bile insan içi açılıyo yaasositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…