2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

insallah saglikli olsun! ben de meraktan oluyorum cinsiyetini ogrensem de biseyler ormeye falan baslasam diyorum. ama doktorum gicik biri ya, bugun ultrason yaparken cinsiyetini sordum nerdeyse kizdi galiba. simdi daha erken yalan bisey soylemek istemiyorum 20-24 haftada kesin olunca soylerim dedi. bi daha sormicam eyvahedigeldismile

merhaba canim. benim tuylenmem olmadi . ama tuylenme olursa cocuk erkek diye duymustum. yani cocugun erkeklik hormonlari annesini de etkiliyo tuylenmeye sebep oluyormus.. benim tinaklarim cok cobuk uzamaya baslamis gbi gelyo naniknanik

merhaba.bilmiyorum da belkide erkektir.bakalım tahminlerimiz doğru çıkıcakmı 3 hafta sonra cinsiyetini öğrencem inş.bende senin sölediğin bütün belirtiler var bakalım hayırlısı artık

slm melekcim.Cinsiyet tahminimi yapacak dr un.Ne heyecanlı yaw.Bizim 1 ay sonra.BebişimŞeniz
Bu arada kızlar bizim babamız askere gidecek nisanda...Bebişimin doğumuyla aynı zamanda dönecek hayırlısıyla:Saruboceq:

arkadaşlar evet ya bu ağda işini nasıl yapıcaz yani bebeğe zararı olurmıki?bilgisi olan yazsın lütfen.Evet melek benim de tırnaklarım çok çabuk uzamaya başladı.

bilmiyorumkismile
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismileoyyy senin doktorda çok uçmuş yaa.benimkide bi tahmin yapmıyor ama allahtan 15-16. haftalarda dedi bariiiii

slm melekcim.Cinsiyet tahminimi yapacak dr un.Ne heyecanlı yaw.Bizim 1 ay sonra.BebişimŞeniz
Bu arada kızlar bizim babamız askere gidecek nisanda...Bebişimin doğumuyla aynı zamanda dönecek hayırlısıyla:Saruboceq:

ay canım doğuma yetişiyosa iyi bari.bizim babamıda bi ihtimal hazirandan sonraki devre hangi aya denk geliyosa artık gidebilir.eğer öyle bişey olursa doğumda asker oluyo yaa

arkadaşlar evet ya bu ağda işini nasıl yapıcaz yani bebeğe zararı olurmıki?bilgisi olan yazsın lütfen.Evet melek benim de tırnaklarım çok çabuk uzamaya başladı.

canım hiçbir zararı yok ben devamlı yapıyorum yani ne alakası var kızlar mantıklı düşünün..rahim nerde deriniz nerde ...ben kaç kez yaptım hamile kaldığımdan beri hatta haftaya yine yapacağım ....
bide benim güzellik uzmanı bir arkadaşım var hiç ağdaya gelmeyen kadınlar bile hamile kalınca ağdaya gelmeye başlıyorlar çünkü karnı büyüdükçe göremiyor falan zor oluyor...
birde jiletle başa çıkılmazzz diyorum...ağda çok rahat...
sen normalde yapıyormuydun ???

evet canım 5 senedir sir yapıyorum çok rahat.temizlik gibisi yok

:roflol:
:roflol::roflol:bu erkekler hep böyle ya benim eşim 13yıl bekar yaşamış herşeyi yapmayı biliyor ama evde zoraki yapıyor

ay canım doğuma yetişiyosa iyi bari.bizim babamıda bi ihtimal hazirandan sonraki devre hangi aya denk geliyosa artık gidebilir.eğer öyle bişey olursa doğumda asker oluyo yaa

ya kizlar turkyede esi hamile ise de mi askere gonderyolar? Burda esinin 5 aylik hamile olduguna dair rapor varsa kocasini askere gondermiyorlar.. cocugu varsa zaten hiic dokunmazlar..kaydirigubbakcemile5

kızlar çok fena grip oldumm,çok kötüyümm bi yandanda kusuyorum bişey yiyemiyorum.ve daha da kötüsü bu halde işteyim.senağlama ne olurr bi fikir verin ne yapmam lazım kızlar,bebeğime bişey olmasınnn

:roflol:

:roflol::roflol:bu erkekler hep böyle ya benim eşim 13yıl bekar yaşamış herşeyi yapmayı biliyor ama evde zoraki yapıyor

bizim kociste hic oyle bir naz yok. ikimiz de calisyoruz eve para getirme isini paylasiyorsak ev islerini de paylasicaz. zaten evlilik esitlik demek ve bir birimize yuk olmak degil her durumda destek ve yardimci olmak ilkesiyle yasiyoruz zemuszemus onun icin ben kendimi yorgun halsiz hissedirsem o herseyi kendisi yapyo bana da bakyo annem gibi masllah ya altin bi kocam var nazar degmesin

ya kizlar turkyede esi hamile ise de mi askere gonderyolar? Burda esinin 5 aylik hamile olduguna dair rapor varsa kocasini askere gondermiyorlar.. cocugu varsa zaten hiic dokunmazlar..kaydirigubbakcemile5

valla canım bilgim yok ama sanırım askerliği etkilemiyo bu durum.

kızlar çok fena grip oldumm,çok kötüyümm bi yandanda kusuyorum bişey yiyemiyorum.ve daha da kötüsü bu halde işteyim.senağlama ne olurr bi fikir verin ne yapmam lazım kızlar,bebeğime bişey olmasınnn

gribi dinlenerek atlatmam gerek canım. zaten vitamin alıyoruz. sanırım elevit'e basladın ben günde 1 elevit bir tanede folik asit içiyorum doktora sordum zararı olmaz fazlasını zaten vucut atıyor dedi. bol bol taze sıkılmıs portakal ve nar suyu iç. direncini yeniden kazanırsan daha cabuk atlatırsın. doktora gittin mi?

ayyy cok gecmis olsun yaaa!! isten izin alamazmisin? bence hemen izim al eve gidip istirahat et ya! Allah yardimcin olsun! insallah bebege bi zarar gelmez hamileyken grip olmaya anne nerdeyse yokki. hepi de nur topu gibi saglam cocuk dunyaya getiryolar.. insallah biz de sag salim bebeklerimizi kucaga alicaz.. ben ilk 3 ayda 2 kere grip oldum simdi 3cu kere olmk uzereyim galiba ama moralimizi bozmicaaz

canım ben iki defa oldum.korkma kendine iyi bak sadece.bir an önce iyileşmeye çalış.bolca c vitamini,portakal ve limonlu ıhlamur.

canım benim eşimde özel şirkette çalışırken çok yardımcı oluyordu bana ama 6 senedir kendi iş yerimiz var temizliğim yemeğim falan olduğunda erken çıkıp yapıyorum o da alıştı tabi bu duruma şimdi rahatsız olunca zor geliyor.söylersem yapar ama söylemezsem hiççççç aklına bile gelmez

merhaba arkadaşlar.... kaç gündür giremedim geçen çarşamba babannem vefat etti Ankaraya gittik..16 şubat babamın 3.ölüm yıldönümüydü 17 şubatta babannem olunca çok üzüldüm ilk bana söylediler şok oldum resmen çok kızdı eşim sen hamilesin sana pat diye söylenirmi diye karnımın ağrısından duramadım o gece nasıl yolculuk yaptım bi bilseniz
bebişler gün geçtikçe büyüyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorum..göbeğim çıktı artık hamile olduğum belli oluyor LCW hamile bölümünde çok güzel pantolonlar var fiyatları da çok uygun badileri görseniz ...kesinlikle bi bakın arkadaşlar...ben artık pantolonlarımı giyemiyorum ...
cinsiyetleri belli olanlar olmuş nasıl sevindim yaa:)))
ben kız istiyorum içimden de öyle geçiyo ama çoğu erkek diyo bana bakalım ne çıkacakboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…