Ay cumrtesi cinsiyet tahmininde doktorum erkek derse bu dediklerin bende doğrulanmış olacak. Tüylenmem çok fazla ve tırnak uzaması da var. Bu arada gün sayıyorum, merakım iyice arttı. İnşallah bu sefer belli olur. İkili teste girdiğimizde doktor söylememişti cinsiyeti. Hayırlı sağlıklı olsun tabii....
merhaba canim. benim tuylenmem olmadi . ama tuylenme olursa cocuk erkek diye duymustum. yani cocugun erkeklik hormonlari annesini de etkiliyo tuylenmeye sebep oluyormus.. benim tinaklarim cok cobuk uzamaya baslamis gbi gelyo naniknanik
Ay cumrtesi cinsiyet tahmininde doktorum erkek derse bu dediklerin bende doğrulanmış olacak. Tüylenmem çok fazla ve tırnak uzaması da var. Bu arada gün sayıyorum, merakım iyice arttı. İnşallah bu sefer belli olur. İkili teste girdiğimizde doktor söylememişti cinsiyeti. Hayırlı sağlıklı olsun tabii....
insallah saglikli olsun! ben de meraktan oluyorum cinsiyetini ogrensem de biseyler ormeye falan baslasam diyorum. ama doktorum gicik biri ya, bugun ultrason yaparken cinsiyetini sordum nerdeyse kizdi galiba. simdi daha erken yalan bisey soylemek istemiyorum 20-24 haftada kesin olunca soylerim dedi. bi daha sormicam eyvahedigeldismile
slm melekcim.Cinsiyet tahminimi yapacak dr un.Ne heyecanlı yaw.Bizim 1 ay sonra.BebişimŞeniz
Bu arada kızlar bizim babamız askere gidecek nisanda...Bebişimin doğumuyla aynı zamanda dönecek hayırlısıyla:Saruboceq:
arkadaşlar evet ya bu ağda işini nasıl yapıcaz yani bebeğe zararı olurmıki?bilgisi olan yazsın lütfen.Evet melek benim de tırnaklarım çok çabuk uzamaya başladı.
canım hiçbir zararı yok ben devamlı yapıyorum yani ne alakası var kızlar mantıklı düşünün..rahim nerde deriniz nerde ...ben kaç kez yaptım hamile kaldığımdan beri hatta haftaya yine yapacağım ....
bide benim güzellik uzmanı bir arkadaşım var hiç ağdaya gelmeyen kadınlar bile hamile kalınca ağdaya gelmeye başlıyorlar çünkü karnı büyüdükçe göremiyor falan zor oluyor...
birde jiletle başa çıkılmazzz diyorum...ağda çok rahat...
sen normalde yapıyormuydun ???
Yapar yapar merak etme.Biraz duygu sömürüsüyle neler yapıyorlarkaydirigubbakcemile3
Benim eşimdeyapar saolsun ama biraz üşengeçtir.Elinden her iş gelir maşallah
Ama evlendikten sonra tembelleşiyorlar.Anlatayımda gül..
Geçen hafta tatilde oteldeyiz.Kahvaltıda çayım bitti,İstedim.Etrafa bakıyor bakayım eşine hizmet eden bayanlar var mı diyor.Sonrada gömleğine döktü yediğini.Şefkat tokadı yedim diyor.Hemen gidip çayımı getirdikaydirigubbakcemile3
ay canım doğuma yetişiyosa iyi bari.bizim babamıda bi ihtimal hazirandan sonraki devre hangi aya denk geliyosa artık gidebilir.eğer öyle bişey olursa doğumda asker oluyo yaa
:roflol:
:roflol::roflol:bu erkekler hep böyle ya benim eşim 13yıl bekar yaşamış herşeyi yapmayı biliyor ama evde zoraki yapıyor
ya kizlar turkyede esi hamile ise de mi askere gonderyolar? Burda esinin 5 aylik hamile olduguna dair rapor varsa kocasini askere gondermiyorlar.. cocugu varsa zaten hiic dokunmazlar..kaydirigubbakcemile5
kızlar çok fena grip oldumm,çok kötüyümm bi yandanda kusuyorum bişey yiyemiyorum.ve daha da kötüsü bu halde işteyim.senağlama ne olurr bi fikir verin ne yapmam lazım kızlar,bebeğime bişey olmasınnn
kızlar çok fena grip oldumm,çok kötüyümm bi yandanda kusuyorum bişey yiyemiyorum.ve daha da kötüsü bu halde işteyim.senağlama ne olurr bi fikir verin ne yapmam lazım kızlar,bebeğime bişey olmasınnn
bizim kociste hic oyle bir naz yok. ikimiz de calisyoruz eve para getirme isini paylasiyorsak ev islerini de paylasicaz. zaten evlilik esitlik demek ve bir birimize yuk olmak degil her durumda destek ve yardimci olmak ilkesiyle yasiyoruz zemuszemus onun icin ben kendimi yorgun halsiz hissedirsem o herseyi kendisi yapyo bana da bakyo annem gibi masllah ya altin bi kocam var nazar degmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?