2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf ya yemek saati gelince kokulada gelmeye başlıyo midem çok kötü yine ağlamak istiyorum ya geçsin artık şu bulantılar

selam kızlar
2li testimizi yaptırdık dr normal dedi kan verdik 4 gün sonra çıkıcak
ama cinsiyet gözükmedi

bozocum çok sevindim işallah bizimkillerdende hayırlı haberler alırız...benim daha 2 haftam var dr gitmeme...bebişini gördünmü yine büyümüşmü

bozocum çok sevindim işallah bizimkillerdende hayırlı haberler alırız...benim daha 2 haftam var dr gitmeme...bebişini gördünmü yine büyümüşmü

saol canım darısı sana
büyümüş teyzesi büyümez mi babası çıkınca annesi kocaman olmuş diyor
adam şoklarda kocama gördü ilk kez bebeği en son küçükken görmüştü
bu sefer herşeyi daha tam net gördük burnu gözleri ayakları çok tatlıydı

Ayy maşallah, yerim ben onu. Ultrasonda eli kolu iyice belli oldu di mi artık. Biz de çok heyecanlandık geliştiğini görünce. Burnu falan çok şeker oluyo yaa :)) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....

slm kızlar.Biz dr dan geldik.Çok şükür bebişim iyiydi bişey olmamış.hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Bi görseniz teyzeleri nasıl zıplıyordu.Kalp atışlarınıda duyduk.Geçen pzt 10+1 dik.Bugün 11+2 olmuşuz.Maşallah bebeğime
Dr um 2 li test yaptırmamakta kararlımısın hala dedi.Ben düşünmüyorum yaptırmayı..Hayırlısı
Bu arada kulaklarım iltahaplanmış.Çok acıdı temizlemeye çalıştı dr ama olmadı.İlaç verdi 15 gün kullanacağım.Umarım çabucak düzelir çünkü duymakta zorlanıyorum

canım gözün aydınben de merak ediyordum seni bu saate kadar ses çıkmayınca meraklanmıştım hadi gözün aydın

aminnn hepimizin bebişlerini allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin ayrıca çoooooooooooook geçmiş olsun ipekçim senin ve miniğin iyi olmasına çooook kocaman sewindik

benımde mıdem yanıyo

aramza hosgeldn cnm

portakal ayva turuncu havuc ıyı gelıyo bana sende dene...

sureklı bır seyelr tıkıstryrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…