2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam şekerler nasılsınız??? bugünkü konulardan biri hamile pantolonuymuş.bende kaç gündür kot arıyorum hiç güzel bişey bulamadım,artık pantalonlarım olmuyor..alan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim..hep tayt tunik giyiyorum..bugün eczeneye uğradım bi krem sordum kadın bana hamilesiniz sanırım diye sordu inanamadım..belli oluyor benim göbiş,bu gidişle nolucak sonum merak ediyırum ama çok kiloda almadım anlamadım gitti...

kızlar ben geldim

ipekyol bebeginin iyi olmasına cok sevindim. masallah

sleepy ben internetten arasıtdım biraz livaa hamile giyim fena değil gibi. internet sitesi var bi bak istersen canım.

tşk hoşbulduk.aşırı mide yanması var mahvediyor beni arkadaşlar bu şikayetı olan varmı aramızda.

Canım hoşgeldin aramıza, o şikayetler illaki oluyor. Arkadaşların da söylediği gibi havuç, kraker gibi şeylerle bastırmaya çalış. Maaşallah sayımız 60 falan olmuştur. Tu tu tu tu

Ya kızlar bu arada eşim çok hasta yaa, yatıyor şimdi. Afedersiniz ishal olmuş, hiçbişey yemeden bi bardak nane içti yattı. Baktım ateşi var gibiydi. Ayağındaki çorabı çıkarıp battaniyesini çekip çarşaf örttüm. Hastaneye gidelim dedim, yatmak istiyorum kımıldatma hiç dedi. Patates haşlamıştım bi iki çatal ancak aldı. Ay kötü oluyorum yaa, şurda yapayalnız olduğumuzu düşününce onun hastalanması beni çok korkutuyor. Ne iyi gelir acaba?? Bi de uyandırsam mı?

bol bol patates yesin ve su içsin. sıvı kaybettiğive yemek yemediği için vucudu halsiz düşmüş. beni patates ayaga kaldırmıstı. zorlasın yesin

Canım uyandırma bırak dinlensin.. sıvı kaybı halsizlik yapar... patates haşla, muz yedir ve kola.. Artık hangisini isterse.. ahafif ateş olunca kola serin serin çok güzel geliyor.. ve ishali tutuyor.....

bol bol patates yesin ve su içsin. sıvı kaybettiğive yemek yemediği için vucudu halsiz düşmüş. beni patates ayaga kaldırmıstı. zorlasın yesin

Anladım canım, bence de patates en iyi çözüm. Uyandığında zorlayıp yediricem ve bi de portakal yediricem. Teşekkür ederim...

Canım uyandırma bırak dinlensin.. sıvı kaybı halsizlik yapar... patates haşla, muz yedir ve kola.. Artık hangisini isterse.. ahafif ateş olunca kola serin serin çok güzel geliyor.. ve ishali tutuyor.....

Tamam denizcim uyandırmıyım bari. Ay bu uyandırma hastalığını çocukluktan beri bırakamadım. Anneme bi damla uyku uyutmazdım, çok kızardı. Eşim de bi uyumayagörsün; kendimi meşgul edip onu rahat bırakmak yerine uğraşıp uyandırıyorum :) Ama bugünlük kıyamıyorum. Gerçekten hasta. Erkeklerin hasdtalığı bizimkiler gibi sık olmayınca insanın garibine gidiyor. Allahım tüm hastalara da şifa versin...

ay melegım ramazan da oyle fena olmustm kı oaklıma geldı korkutmayım ama benm hatamı yapma dıye soyleym

gun boyu halszdım sonra atesım yavas yavs arttı hastaneye gıtmeyı seven bırı degılım

o yuzden esım gıdelm dedıkce gecer dedım ates cogaldı ıkı kere dus aldım dustan sonra atesm dusmesı lazm 39 kusur cıkıyrdu

şoka gırdım tıtrıyrm sureklı konusamıyrm bır taraftan ıshal basladı

acıle oyle gıttık kı anlatamam dr hemen mudahale edın dedı nıye gec kaldın bu kadar dedı

ne yazıkkı wc gıtmekten bır turlu evden cıkamamstık

serum yedım atesm dusmedı 2 novaljın vurdular gonderdılerdı

sabah bulantıda oldu yıne acıl ıgneler..

oyle akıllandm kı anlatamam...

ve herkese oneryrm yasadıklarm cok agr geldı

sabah aksam 3er doz ıgne vurundm 1hafta..

ve ramazanm rezıl oldu oruc tutamadm bır sey anlamadm..

bu hastalıgım evımızı doserken oldu...

Rabbım kımseye yasatmasn

canım geçmiş olsun

Ah canııım, şimdi baktım yine ateşine, bana normal geldi. En kısa zamanda eve buhar makinesi(bronşitim geçmiyor benim de) ve ateş ölçer alıcam. Ne zamandır diyordum keşke bugün olsaydı evimizde. Kızlar bebişler geldikten sonra da sürekli ateşi kontrol altında tutmamız gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…