tşk hoşbulduk.aşırı mide yanması var mahvediyor beni arkadaşlar bu şikayetı olan varmı aramızda.
Saol canım benim.O kadar rahatladımki bebişimi görünce.Rabbim hepimizin bebişlerini korusun:Saruboceq:
bol bol patates yesin ve su içsin. sıvı kaybettiğive yemek yemediği için vucudu halsiz düşmüş. beni patates ayaga kaldırmıstı. zorlasın yesin
tşk hoşbulduk.aşırı mide yanması var mahvediyor beni arkadaşlar bu şikayetı olan varmı aramızda.
Canım uyandırma bırak dinlensin.. sıvı kaybı halsizlik yapar... patates haşla, muz yedir ve kola.. Artık hangisini isterse.. ahafif ateş olunca kola serin serin çok güzel geliyor.. ve ishali tutuyor.....
Tamam denizcim uyandırmıyım bari. Ay bu uyandırma hastalığını çocukluktan beri bırakamadım. Anneme bi damla uyku uyutmazdım, çok kızardı. Eşim de bi uyumayagörsün; kendimi meşgul edip onu rahat bırakmak yerine uğraşıp uyandırıyorum :) Ama bugünlük kıyamıyorum. Gerçekten hasta. Erkeklerin hasdtalığı bizimkiler gibi sık olmayınca insanın garibine gidiyor. Allahım tüm hastalara da şifa versin...
merhabalar ben yeni üye oldum.bebeğim 10 hafta 2 gunluk benımde doğum eylüle allah nasip ederse
ay melegım ramazan da oyle fena olmustm kı oaklıma geldı korkutmayım ama benm hatamı yapma dıye soyleym
gun boyu halszdım sonra atesım yavas yavs arttı hastaneye gıtmeyı seven bırı degılım
Rabbım kımseye yasatmasn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?