canım geçmiş olsun
selam şekerler nasılsınız??? bugünkü konulardan biri hamile pantolonuymuş.bende kaç gündür kot arıyorum hiç güzel bişey bulamadım,artık pantalonlarım olmuyor..alan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim..hep tayt tunik giyiyorum..bugün eczeneye uğradım bi krem sordum kadın bana hamilesiniz sanırım diye sordu inanamadım..belli oluyor benim göbiş,bu gidişle nolucak sonum merak ediyırum ama çok kiloda almadım anlamadım gitti...
aminnn hepimizin bebişlerini allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin ayrıca çoooooooooooook geçmiş olsun ipekçim senin ve miniğin iyi olmasına çooook kocaman sewindik
ıpekcm gozunaydn bebıs sana ne guzel ıyı tutunms masallah
kızlar ben geldim
ipekyol bebeginin iyi olmasına cok sevindim. masallah
sleepy ben internetten arasıtdım biraz livaa hamile giyim fena değil gibi. internet sitesi var bi bak istersen canım.
Canım çok geçmiş olsun kulağına su kaçırma aman. Bebişe de kendine de iyi bak...
Ya kızlar bu arada eşim çok hasta yaa, yatıyor şimdi. Afedersiniz ishal olmuş, hiçbişey yemeden bi bardak nane içti yattı. Baktım ateşi var gibiydi. Ayağındaki çorabı çıkarıp battaniyesini çekip çarşaf örttüm. Hastaneye gidelim dedim, yatmak istiyorum kımıldatma hiç dedi. Patates haşlamıştım bi iki çatal ancak aldı. Ay kötü oluyorum yaa, şurda yapayalnız olduğumuzu düşününce onun hastalanması beni çok korkutuyor. Ne iyi gelir acaba?? Bi de uyandırsam mı?
günaydınlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?