2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese teşekkür ediyorum kızlar. Valla içim fena oldu Pembişin anlattıklarını okuyunca. Uyandırsam mı? Sanırım o kadar değil. Ama terli yaa off napsam.....

Canım istediğin hamile kot pantolonu LCW da gördüm hamile reyonunda oraya bak...avatarımda ki beyaz badiyi aldım çok şirin :))

Son düzenleme:
aminnn hepimizin bebişlerini allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin ayrıca çoooooooooooook geçmiş olsun ipekçim senin ve miniğin iyi olmasına çooook kocaman sewindik

ıpekcm gozunaydn bebıs sana ne guzel ıyı tutunms masallah

kızlar ben geldim

ipekyol bebeginin iyi olmasına cok sevindim. masallah

sleepy ben internetten arasıtdım biraz livaa hamile giyim fena değil gibi. internet sitesi var bi bak istersen canım.

Canım çok geçmiş olsun kulağına su kaçırma aman. Bebişe de kendine de iyi bak...

Çok teşekkür ederim kızlar.Yanımda olduğunuzu bilmek çok iyi geliyor.İyiki varsınız canlarımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım çok geçmiş olsun.Sana nacizane birkaç tavsiyede bulunayım.Geçen yaz benim eşimde geçirdi bu hastalığı.İlk gün hafifti ağrısı ve ateşi,zorladım dr a götüremedim.sonraki gün daha kötü oldu.Mecburen akşamına acile gittik.serum iğne falan derken ancak kendine geldi.Bence beklemeden götür canım.Allah şifa versin:Saruboceq:

burdayım canım burdayım.
bir kaç gündür giremedim nete artık ayaklandım bu gün temizliğimi yaptım pazara gittik bulantılarım geçti sayılır.
en en en önemliside ben sıvıdan tiksinmiştimya hani artık su içebiliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm :)
bu çok önemliydi benim için çünkü ben su hiç içemiyordum şimdi 2 lt oldu bile biraz daha içsem tamam...

her sayfayı tek tek okuyup listeyi güncelledim listede eksik hiç bişiy kalmadı.
bende 5 martta tarama testine gideceğim Rabbim hayırlı haberlerle dönememizi nasip etsin...
başka başkaaa işte böyle.
tarama testleri yaptıran herkesin güzel çıkmış çok mutlu oldum .)

ıyi geceler kizlarrrr çok uykum vardı 8.30 da yattım. Uykumu aldım şimdi nasıl tekrar uyuyacak. Bütün dogum yapanlar bunlar son uyumalarınız iyi dinlenin ihtiyacınız olacak diyor

bencede son uykularınız :)) bende sizin gibiyken öyle çok uyuyodumki :)) şimdi acısını çıkarıyo yavru kuşum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…