2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah ayşcim.
caycay canım dur hemen stres yapma öder belki şunu etraflıca bi anlat hele.
bak stresin bebeğede yansır canım.

ınşallah öder canım ama sanmıyorum.iflas etmiş banka yarına kadar süre tanımış.offf dağıldım resmen ya ayrıyetten banada 18binlira borcu var.

selam herkese dün bu siteye geldım bılgısayarım bı kapandı bı daha bulamadım bugun saolsun bı arkadas adresı vermıs geldım..nasılsınız arkadaslar yenıyım o yuzden bazı eksıkler olursa kusura bakmayın

bu resımler nasıl konuyor aşağıdakı doğum tablonuzu nasıl yapıosunuz çok guzelll çokta merak edıyorum ama bulamadım nasıl olduğunu(

oww çokmuş ama dur hemen panik olma caycaycım umarım ve dilerimki öder bebeğinin rızkı için...

caycay allah yardım etsın cnm ama kendını strese sokma arkadaşların dedığı gıbı senın her şeyınden bebek te etkılenıyorr.dur bakalım allah bı kapıyı kapatır bırını açar

bu resımler nasıl konuyor aşağıdakı doğum tablonuzu nasıl yapıosunuz çok guzelll çokta merak edıyorum ama bulamadım nasıl olduğunu(
aramıza hg
resmi kullanıcı panelinden profil düzenleden yapabilirsin
cetvelide bu konunun ilk sayfasında nasıl yapacağın yazıyor

ayy uzun zaman sonra ilk kez rahat rahat yemek yiyorum dünya varmış kızlar inşllh böyle devam ederim

yok bimim burası Türkmenistan'dan çok farklı. çocuk isimi olarak kız olursa Malike, erkek olursa Al-mansur koymak istiyoruz. komik mi?:kedi:
melike güzelde almansuru pek beğenmedim açıkçası..ne demekmiş???
Offff kızlar çıldırıcam ya.bir arkadaşımıza kefil olmuştuk şimdi ödemiyor parayı 47bin lira bittik biz ya
ayy inanmıyorum neden kefil oldunuz yazık valla...bence konuş bankaya taksitlendirme yapabilir..bi arkadaşımın daha başına gelmişti ozaman borclu kişi bankaya taksitlendirme yapmıştı şimdide taksitlew ödüyor bari arkadaşlıkları bozulmadı...ne diyor size peki ödeyememmi diyor canım..
İnşallah öder canım ama sanmıyorum.iflas etmiş banka yarına kadar süre tanımış.offf dağıldım resmen ya ayrıyetten banada 18binlira borcu var.
off canım bu zamanda babana bile güvenme ..arkadaş diye iyilik yapıyoruz sonra bize giriyor tabiri caizse...ben asla böyle şeylere girmem arkadaşlığı bunlara dayandırmam allah korusun...
ama hemen yıkılma dağılma bence o arkadaşa birşekilde ödettirin sizde yani sizin çocuğunuzun rızkı o yazık vallahi...bide ayrıca 18 bin....çok üzüldüm inan..
ayy uzun zaman sonra ilk kez rahat rahat yemek yiyorum dünya varmış kızlar inşllh böyle devam ederim

çok sevindim bozocum negüzel inşallah birdaha olmaz...

Kizlar ben de 2 hafta once bulantilarimin sona erdigini ilan etmistim. ama dun bi kotu oldum hepsini affedersiniz yani cikarttim.. korkutmim sizi ama bulanti kusmalar bir anda bitmiyor ara sira olacak galiba..bilmiyorumkismile

kızlar bebişimin cicilerinin resmini çektim dünakşam..en kısa zamanda ekleyeceğim inşallahh...yaw minik minik yiyesim geliyor onun bit kadar kıyafetlerini çok şekerrrr

benim de 10 gün durmuştu bişeyim yoktu sadece sabahları kötü oluyordum 2 gündür çok fenaydım

ama bugün maşallahım var iyiyim

Kizlar ben de 2 hafta once bulantilarimin sona erdigini ilan etmistim. ama dun bi kotu oldum hepsini affedersiniz yani cikarttim.. korkutmim sizi ama bulanti kusmalar bir anda bitmiyor ara sira olacak galiba..bilmiyorumkismile

bende olmuyor ama arada sırada öğürme geliyor aslında.kafamçokkarıştı

bozo , lila ne güzel bulantılarınız geçmiş çok şükür.inşallah bidaha yaşamazsınız.ben hala kusuyorum malesefbilmiyorumkismile

kızlar bebişimin cicilerinin resmini çektim dünakşam..en kısa zamanda ekleyeceğim inşallahh...yaw minik minik yiyesim geliyor onun bit kadar kıyafetlerini çok şekerrrr
sağlıkla giysin inşllhh
ayy ben hiç güzel şeyler göremedim alıcaktım geçen
küçük şehirde olduğum için fazla çeşit yok ankara ya gidince alıcam bende

Almansur demek yani Al - eskiden dogu ulkelerinde padisah ve hanların üstün derecesini göstermek icin kullanılan ön ekmiş. Mansur - yenilmeyen, fetheden anlamında eski Türk topluluğun kullandığı isim. ayrıca Mansur Kazak hanlığını kuran büyük padişahın isimi opuyorumnanaktan

şunu bilir şunu söylerim bulantılarım geçti diye bişiy yok
geçti dediğimiz anda tekrar başlıyor bulantılar..
bu gidişle blumia geçmişi olan anneler olup kalacağız :)))))))))))

bozo , lila ne güzel bulantılarınız geçmiş çok şükür.inşallah bidaha yaşamazsınız.ben hala kusuyorum malesefbilmiyorumkismile

inşllh bidaha olmaz
seninde yakın zamanda geçer inşllh
2 bardak su içtim üst üste düşün bi yudum zor içerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…