oww çokmuş ama dur hemen panik olma caycaycım umarım ve dilerimki öder bebeğinin rızkı için...
aramıza hgbu resımler nasıl konuyor aşağıdakı doğum tablonuzu nasıl yapıosunuz çok guzelll çokta merak edıyorum ama bulamadım nasıl olduğunu(
caycay allah yardım etsın cnm ama kendını strese sokma arkadaşların dedığı gıbı senın her şeyınden bebek te etkılenıyorr.dur bakalım allah bı kapıyı kapatır bırını açar
melike güzelde almansuru pek beğenmedim açıkçası..ne demekmiş???yok bimim burası Türkmenistan'dan çok farklı. çocuk isimi olarak kız olursa Malike, erkek olursa Al-mansur koymak istiyoruz. komik mi?:kedi:
ayy inanmıyorum neden kefil oldunuz yazık valla...bence konuş bankaya taksitlendirme yapabilir..bi arkadaşımın daha başına gelmişti ozaman borclu kişi bankaya taksitlendirme yapmıştı şimdide taksitlew ödüyor bari arkadaşlıkları bozulmadı...ne diyor size peki ödeyememmi diyor canım..Offff kızlar çıldırıcam ya.bir arkadaşımıza kefil olmuştuk şimdi ödemiyor parayı 47bin lira bittik biz ya
off canım bu zamanda babana bile güvenme ..arkadaş diye iyilik yapıyoruz sonra bize giriyor tabiri caizse...ben asla böyle şeylere girmem arkadaşlığı bunlara dayandırmam allah korusun...İnşallah öder canım ama sanmıyorum.iflas etmiş banka yarına kadar süre tanımış.offf dağıldım resmen ya ayrıyetten banada 18binlira borcu var.
ayy uzun zaman sonra ilk kez rahat rahat yemek yiyorum dünya varmış kızlar inşllh böyle devam ederim
Kizlar ben de 2 hafta once bulantilarimin sona erdigini ilan etmistim. ama dun bi kotu oldum hepsini affedersiniz yani cikarttim.. korkutmim sizi ama bulanti kusmalar bir anda bitmiyor ara sira olacak galiba..bilmiyorumkismile
sağlıkla giysin inşllhhkızlar bebişimin cicilerinin resmini çektim dünakşam..en kısa zamanda ekleyeceğim inşallahh...yaw minik minik yiyesim geliyor onun bit kadar kıyafetlerini çok şekerrrr
bozo , lila ne güzel bulantılarınız geçmiş çok şükür.inşallah bidaha yaşamazsınız.ben hala kusuyorum malesefbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?