2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bendede yok suraycım..maşşallah çok sorunsuz yavrularımız...

birkere canım birşey istedi onuda burdan birarkadaş boşbulunup söylemişti bir yemek çeşidi ..ay bi canım çekti hemen eşime dedimştim götürdü beni doya doya yedik.bi o yediğim yemeği öyle hevesle canım isteyerek yedim...zaten bursadada çok güzel yaparlar..belki anlamışsınızdır:sinifsinif:

ben balığı çok severdim kızlar şimdi her balık yememden sonra midem bulanıyo böyle bi ağır geliyor ki anlatamam..yani hayret ediyorum kendime biraz balıktan sonrası zorluyor beni..

aynen yaaa
pazar günü hamile kotu baktım onlarda olmuyo daha taytla da ömür geçmio karışığız maalesefff bu aralar öleee boshayallersmile

ben aldım bir tane hamile kotu gayet rahat valla çok kilo almazsam sanırım 6-7 ay a kadar giyinebilirim diye düşünüyorum paçaları aşağıya kadar dar üstüne uzun bir kıyafet hiç anlaşılmıyor hamile pantolonu olduğu :) hem doğumdan sonra da hemen kilo veremeyeceğimiz için ozamanda kullanırım diye düşünüyorum.
Bir arkadaşım yeni ikizleri oldu kendi kotunu verdi bana daha lazım olmaz diye ama kotu görmelisiniz benden 3 kişi sığar içine kaydirigubbakcemile3 dedim kızım ben ikiz hamilesi değilim olmaz bana olur olur diyor yahu o kadar kilo alırsam ne yaparım ben çok güldüm yahu :roflol::roflol:

anladım dediğini :)
bende balık severdim şimdi aklıma bile getirmek istemiyorum

yok bimim burası Türkmenistan'dan çok farklı. çocuk isimi olarak kız olursa Malike, erkek olursa Al-mansur koymak istiyoruz. komik mi?:kedi:

ben de hic biseye asermiyorum.. ben bu durumu demek vucudumuza ve bebegimize gerekli herseyi verebiliyorum olarak anliyorum kaydirigubbakcemile3 hani aserme genelde vucudun ihtiyaci olan biseye oluyomus yaa

ben de hic biseye asermiyorum.. ben bu durumu demek vucudumuza ve bebegimize gerekli herseyi verebiliyorum olarak anliyorum kaydirigubbakcemile3 hani aserme genelde vucudun ihtiyaci olan biseye oluyomus yaa

haklı olabilirsin canım ben böyle düşünmemeştim hiç kaydirigubbakcemile3 ozaman bir anormallik yok bizde hehehe

selam kızlar
ayy ben bugün çok iyiyim şükür bulantım yok ayy Allahım geçer inşllh tamamen

ay sinir oldum sabahtan beri elektirik bir geliyo bir gidiyor.
elektrikli aletler bozulacak bu gidişle yaaa...

evde soğudu kombi çalışmayınca üşüdüm valla..

günaydın kızlar benim bulantılarım geçti koku duyarlılığımda geçti dün akşamdan beri.
artık mutfağa girebiliyorum yoksa daha düne kadar mutfağa adımımı atar atmaz öğürmeye başlıyordum.
en zor olanıda benim mutfak amerikan tarzda bi tarafta oturuyorduk bi tarafta yemek yapıp yiyiyorduk.
uzun zamandır ordan içeri adım atmadım pc odasında salonda vs vakit geçirdim.
şimdi şükür iyiyim....

meb sevecen1, aynı gün doğuracaklar burda
sevecen1 suray
aysm
sırnaşık şey

merhaba aynı doğurucaklar burda ama sohpet eden yok.yakınlarda gittin mi doktora gördün mü yavrunu.benim3 hafta var doktora girmeme çok sabırsızlanıyorum.bana 1 ay çok fazla geliyo. her hafta doktora gitsek keşke

geçmiş olsun , artık birdaha olmaz inşallah.

Offff kızlar çıldırıcam ya.bir arkadaşımıza kefil olmuştuk şimdi ödemiyor parayı 47bin lira bittik biz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…