kıyafet sorunu çoğumuzda var maalesef
aynen yaaa
pazar günü hamile kotu baktım onlarda olmuyo daha taytla da ömür geçmio karışığız maalesefff bu aralar öleee boshayallersmile
neden yazmıyorsunuz kızlar.ben sıkıldım.şimdilik byyy
birkere canım birşey istedi onuda burdan birarkadaş boşbulunup söylemişti bir yemek çeşidi ..ay bi canım çekti hemen eşime dedimştim götürdü beni doya doya yedik.bi o yediğim yemeği öyle hevesle canım isteyerek yedim...zaten bursadada çok güzel yaparlar..belki anlamışsınızdır:sinifsinif:
ben balığı çok severdim kızlar şimdi her balık yememden sonra midem bulanıyo böyle bi ağır geliyor ki anlatamam..yani hayret ediyorum kendime biraz balıktan sonrası zorluyor beni..
demek kazakasitandasın ya çok şirin oluyor sizin konuşmalarınız..bazısı komik oluyor türkçe kelimelerde...geçenlerde bi film izledik wan dame nin seslendirmeyi kazak türkçelerinden falan yapmışlar ama filmi izlerken çok güldük ya özellikle yapmışlar tabi ama tüm karizma gitmişti baya güldük...
birde akadaşım türkmenistanda kalıştı orasıylada benziyormu konuşmalarınız..çok enteresan çocuk isimleri koyuyordu onlarda...yani burda koysan herkez dalga geçer çocukla..
ben de hic biseye asermiyorum.. ben bu durumu demek vucudumuza ve bebegimize gerekli herseyi verebiliyorum olarak anliyorum kaydirigubbakcemile3 hani aserme genelde vucudun ihtiyaci olan biseye oluyomus yaa
"o kadar kişi var nie kimse konuşmuyooooo
meb sevecen1, aynı gün doğuracaklar burda
sevecen1 suray
aysm
sırnaşık şey
ay sinir oldum sabahtan beri elektirik bir geliyo bir gidiyor.
elektrikli aletler bozulacak bu gidişle yaaa...
evde soğudu kombi çalışmayınca üşüdüm valla..
günaydın kızlar benim bulantılarım geçti koku duyarlılığımda geçti dün akşamdan beri.
artık mutfağa girebiliyorum yoksa daha düne kadar mutfağa adımımı atar atmaz öğürmeye başlıyordum.
en zor olanıda benim mutfak amerikan tarzda bi tarafta oturuyorduk bi tarafta yemek yapıp yiyiyorduk.
uzun zamandır ordan içeri adım atmadım pc odasında salonda vs vakit geçirdim.
şimdi şükür iyiyim....
Offff kızlar çıldırıcam ya.bir arkadaşımıza kefil olmuştuk şimdi ödemiyor parayı 47bin lira bittik biz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?