2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizde suan saat 14.16 siz yeni kahvalti yaptiniz bense ogle yemegimi yedim ve yemekten sonra acayip uykum geliyo boshayallersmile

haha vay be kazakca bilyoz ha kaydirigubbakcemile5 men caksımın rahmet! sen kalaysın? caksısın ba? vereliniortak

mende caksınım sağolasın , menim karabaşlardan sarıbaşlarlardan arkadaşlarım var toylara giderim havuçlu pilavı bide buharda mantıyı çok severim. sütlü çayınızıda çok içmişem .
sizin bebelr çok tatlı oluyor yaw, bi tane kazak arkadaşımda 2 ay sonra doğurcak. çekik gözlerinize kurban çok seviyom yaw.kaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar,

ıpekçiğim gözün aydın canım bebeğin ve sen gayet iyiymişsiniz maşallah.

Melekciğim geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir eşin.

Saltanat cığım nerden öğrendin bu kadar güzel türkçeyi

vay be o zaman sen bizdenmişşin!! olumunekankayizsmile insallah çekik gözlü çok tatli bi bebeğin annesi oluruz.. :Saruboceq:

canım ben 2007 İstanbul ünv mezunuyum. 6 sene kaldım Tr'de.. ama şimdi Türkçeyi unutmaya başladık ya.. :bbo:

günaydın şeker anneler...nasılsınız...geçmişi okudumda biraz kızlar ilk zamanlar çok şişkinlik oluyordu herhalde pantolon giyemiyordum tayt giyiyordum bugün kumaş pantolonumu giydim ama hamile değilkende çok dar olmayan bir pantolonumdu giydim bugün ve tam oldu kendimi çok rahat hissediyorum..
kıyafet konusunda sınırlanmak çok sinirimi bozdu kaç günüdr..taytıda herşeyle giyemiyorum 2-3 tuniğim var oldukça uzun onlarla giyebiliyorum yoksa eşim kıllık yapıyor ..zaten kıyafet bulmakta zorlanıyorum eşiminde birşey demesi hepten moralimi bozuyor

demek kazakasitandasın ya çok şirin oluyor sizin konuşmalarınız..bazısı komik oluyor türkçe kelimelerde...geçenlerde bi film izledik wan dame nin seslendirmeyi kazak türkçelerinden falan yapmışlar ama filmi izlerken çok güldük ya özellikle yapmışlar tabi ama tüm karizma gitmişti baya güldük...
birde akadaşım türkmenistanda kalıştı orasıylada benziyormu konuşmalarınız..çok enteresan çocuk isimleri koyuyordu onlarda...yani burda koysan herkez dalga geçer çocukla..

kızlar aşeren varmı aramızda ben daha aşermek nedir bilmiyorum boshayallersmile yoksa daha erken mi ? eşim sürekli sorup duruyor canın bişey istiyormu diye. istemeyi bırak yiyeceklerden soğudum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…